Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Plněné bagety

Plněné bagety

Zúčastněte se krátkého průzkumu o trendech v pohostinství v ČR
A vyhrajte jednu z 5 hořkých čokolád z limitované edice Jordi's

(konec vyplňování 9. 11. 2019)

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Lili B.
Šetření:20. 07. 2019 - 08. 08. 2019
Počet respondentů:186
Počet otázek (max/průměr):10 / 8.27
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:83,6 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.01:20
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF-1 PDF-2 PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o vyplnění mého dotazníku na téma "Plněné bagety". Výsledky tohoto dotazníku budou použity jako průzkum veřejnosti ve vztahu k tomuto stravovaní v mém projektu.
Vše je anonymní.


Děkuji, Lili B.

Odpovědi respondentů

1. Vaše pohlaví:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Žena14075,27 %75,27 %  
Muž4624,73 %24,73 %  

Graf

2. Váš věk:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
27-357540,32 %40,32 %  
18-267037,63 %37,63 %  
36-45158,06 %8,06 %  
46-55115,91 %5,91 %  
0-1794,84 %4,84 %  
56+63,23 %3,23 %  

Graf

3. Máte rádi plněné bagety?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [Anootázka č. 4, Ne → konec dotazníku].

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano16990,86 %90,86 %  
Ne179,14 %9,14 %  

Graf

4. Z kterého pečiva Vám připravená bageta chutná nejvíc?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Francouzská bageta (klasická bílá)10762,94 %57,53 %  
Celozrnná bageta8348,82 %44,62 %  

Graf

5. Který typ plněné bagety Vám chutná nejvíce?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Kuřecí (medailonky, stripsy,...)9052,94 %48,39 %  
Šunková7946,47 %42,47 %  
Sýrová6035,29 %32,26 %  
Rajčatová s mozzarellou5230,59 %27,96 %  
Tuňáková s vejcem5130 %27,42 %  
Gyros4526,47 %24,19 %  
Hermelínová4124,12 %22,04 %  
Lososová3520,59 %18,82 %  
Vepřové řízečky2615,29 %13,98 %  
Salámová2414,12 %12,9 %  
Anglická slanina1810,59 %9,68 %  
Zeleninová s tofu95,29 %4,84 %  

Graf

6. Který dresink v plněné bagetě preferujete nejvíce?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Bylinkový dresink8852,07 %47,31 %  
Majonéza7343,2 %39,25 %  
Česnekový dresink6840,24 %36,56 %  
Jogurtový dresink5733,73 %30,65 %  
Tatarská omáčka5431,95 %29,03 %  
Hořčičný dresink3621,3 %19,35 %  
Sweet chilli omáčka3520,71 %18,82 %  
Pikantní pálivý dresink s chilli3218,93 %17,2 %  
BBQ omáčka3118,34 %16,67 %  
Cibulová marmeláda2213,02 %11,83 %  
Křenový dresink148,28 %7,53 %  

Graf

7. Radši si bagetu koupíte, nebo uděláte doma?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Někdy koupím a někdy udělám doma.10059,17 %53,76 %  
Bagetu si kupuji.5532,54 %29,57 %  
Bagetu si dělám doma.148,28 %7,53 %  

Graf

8. Jak často konzumujete bagety?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Příležitostně9857,99 %52,69 %  
Jen velmi výjimečně5733,73 %30,65 %  
Pravidelně148,28 %7,53 %  

Graf

9. Která bageta (či ingredience v ní) Vám vůbec nechutná?

Tato otázka není povinná, pokud nechcete odpovídat, nemusíte.

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.

s majonézou

Bramborový salát a pomazánky

Cibule

cibule

Cibule, pórek a podobná zelenina, houby, paprika

Cokoliv od ryb

Cokoliv pikantního.

Čerstvý rajče, který obvykle rozmáčí zbytek bagety.

česnek, plesnivé sýry (niva), pálivá koření

Gyros

hořčice

hořčice, česnekový dresink, studené řízky a jiné maso, paprika

Houby

hrášek

jakékoli sýry, slanina

Kečup

klasické máslo

kuře, paprika (nakládaná), okurek (nakládaný)

Kuřecí nuggety

Kuřecí řízečky - bůh ví z čeho jsou, ale ze svaloviny kuřat 100% ne

Kyselé okurky

losos

Losos

majonéza, tatarka, hořčice, kuřecí maso, slanina

majonéza, vejce, tuňák

máslo

Maso, salámy, ryby

Mleté maso, petržel, kopr.

na ingredience nejsem náročná, chutná mi v podstatě všechno, jen nesnáším, pokud je bageta moc suchá.

Nakládaná okurka

Nakládané kapie

nakladane okurky

Nakládané okurky, ale nevadí mi nějak výrazně.

Nakládané papriky

Nechutná mi suchá bageta bez téměř žádné nátěrky!

nevzpomínám si

niva, hermelín

okurek

olivy rukola

ostrá

Paprika a kyselá okurka

Plísňový sýr.

rajce

rajčata, paprika

rajče

rajče

rozinky

ryby

Ryby, tvrdý salam

S česnekem

Salám

Salam

Salám (vysočina, turisťák...), okurka starší jednoho dne, nakládaná paprika

salát

Salátová okurka

salátová okurka

se smaženým masem

slanina

Sním vše

Stripsy, vejce

sušená rajčata

Sýr

Syrová cibule

taková, kde omáčka zabije chuť ostatního

tofu

Tofu, šmakoun a jiné bílkovinové náhražky.

uzený sýr

V kupovaných bagetách nekvalitní/stará zelenina

Vejce, nakládaný okurek

Vepřové

Vepřové nebo hovězí maso, olivy

Zelený salát - většinou je okoralý a ne moc dobrý.

Zvadla (= stara) okurka nakladacka

Zvadla zelenina a salat

10. Kdybyste měli možnost sestavit si vlastní plněnou bagetu, jaké ingredience byste si do ní vybrali?

Tato otázka není povinná, pokud nechcete odpovídat, nemusíte.

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.

?

1. Kuřecí řízek/gyros, česneková "tatarka"/rajcatovy dresink, salát ledový, rajče, strouhané zelí

Anglická slanina, tuňák, vejce

avokádo, vajíčko, rajče

bílá bageta, vajíčka, rajčata, losos,okurka kyselá, hořčice pikantní

celozrnné/žitné pečivo, losos/tuňák, čerstvý špenát, rajče, červená cibulka a kvalitní nízkotučný sýr

Cibulová marmeláda, kuřecí prsa, salát, sýr

dresink, Schwarzvald šunka, sýr, ledový salát

Francouzský dresink, šunka, sýr, okurka

hlavně aby tam bylo hodně kvalitní a čerstvé zeleniny, pak třeba šunka s vysokým obsahem masa nebo kuřecí kousky, troška dresingu na dochucení

Hodně sýra různých druhů (gouda, niva, mozarella, hermelín), šunka, vejce, smažená cibulka, bylinkový dresing

jak kdy

Krehky salat,rizecky,cesnekova nebo bylinkova majoneza

Kuličky z mletého hovězího masa, sýr s modrou plísní, karamelizovaná cibulka, remuládová omáčka.

kuře, rajče, salát, okurka, cibulka, majonéza, chedar, vajíčko

Kuře, sýr, salát, okurka, rajče, jogurtová omáčka

Kuřecí masíčko, list salátu, majonéza, kečup, rajčátka

Kuřecí maso, salátová okurka, rajče, sýr, špenátové listy

Kuřecí nudličky tatarku celozrnnou bagetu

kvalitní

kvalitní kuřecí stripsy, ledový salát, zdravější verze majonézy, např napůl s jogurtem... vysokoprocentní šunka, sýr, čerstvá zelenina, zdravější verze majonézy, např napůl s jogurtem...

Kvalitní šunka, rozpečený sýr, zelenina

kvalitní šunka, sýry, paprika(ne nakládaná), rajče

losos,vejce,kopr,dresink

Máslo sýry salát šunka zelenina

máslo, drubeží šunka, ementál, kolečka rajčat NEBO kousky papriky, zelený salát, dressing

Máslo, list salatu, kuře, niva, kyselé okurky, bylinkový dresink, cibule

Máslo, šunka, sýr, vajíčko

maso

Maso na způsob gyrosu s dobrým salátem a dresinkem nebo mix sýrů

maso,salát,rajče,sýr,okurka,omáčka

Na jaké bych měl zrovna chuť

niva,ořechy,cibule,rajče

Polníček, rajče, vysokoprocentní šunku, čerstvou červenou papriku

pomazánkové máslo, salát, uzený losos, citron, kopr

rajčata, margarin, nesmrdící sýr, možná šunku, vejce, nepálivé papriky

Rajče, čerstvý salát, kuřecí prsa

rajče, mozzarella, bazalka

Rajče, poctivé stripsy, salát, cibule, omáčka z bagety "golf" nebo "belgická" z hotdogu Benzina

Ruzne druhy syru, cerstva zelenina - salat, rajce, okurek, maslo, pomazankove maslo/lucina

salát, šunku nebo kuřecí maso, rajčata, bylinkový dresing nebo pálivou omáčku

Slanina, cibule, majoneza, vejce, rukola

Smetanový sýr + plátky uzeného lososa + ledový salát + rukola + sezamové semínko + medovohořčicový dresing Jemná papriková pomazánka + coppa + kapary + ančovičky + koriandr + rukola + ředkvička

Stripsy, sýr, salát, sweet chilli omáčka, okurka, papriika

sušená rajčata, kvalitní italský salám, olivy, máslo, sýr, česnek

Sýr, majonézu, ledový salát, rajčata, případně dobré maso

Syr, salat, zeleninu,

sýr, sýr, sýr, rajčata. sýr

Sýr, šunka, rajče, okurka, majonéza

sýr, šunku nebo kousky kuřecího masa, rukolu, ledový salát, zakysanou smetanu

šunka ,pomazánkové máslo, okurka, salát, eidam

šunka, sýr, salát

Šunka, sýr, vejce na tvrdí, hlávkový salát

šunka, sýr, vhodný dressing

šunka,hermelín,salát,rajče,okurek,

Tatarka, salát, kuřecí maso, pórek, rajče

tuňák + rajče + vejce

Tunak,vejce,salat,syr,bylinkovy dfesunh

Vejce

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Byly nalezeny zajímavé souvislosti u jedné otázky.

Upozornění: V případě, že se Vám u otázky zobrazuje pouze jedna odpověď, nejedná se patrně o žádná senzační zjištění. Při interpretaci výsledků se vždy řiďte také výsledky uvedenými výše - pokud určitou odpověď zvolila většina lidí, nejsou zjištění zajímavá (např. pokud je věk 90% respondentů v rozmezí 15 - 25 lety, jsou veškeré závislosti k této odpovědi prakticky bezcenné).

Tip: Vysvětlení této funkce i s příklady naleznete v nápovědě

6. Který dresink v plněné bagetě preferujete nejvíce?

  • odpověď Česnekový dresink:
    • 2.5x vetší pravděpodobnost při odpovědi Křenový dresink na otázku 6. Který dresink v plněné bagetě preferujete nejvíce?

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Vaše pohlaví:

2. Váš věk:

3. Máte rádi plněné bagety?

4. Z kterého pečiva Vám připravená bageta chutná nejvíc?

5. Který typ plněné bagety Vám chutná nejvíce?

6. Který dresink v plněné bagetě preferujete nejvíce?

7. Radši si bagetu koupíte, nebo uděláte doma?

8. Jak často konzumujete bagety?

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Vaše pohlaví:

2. Váš věk:

3. Máte rádi plněné bagety?

4. Z kterého pečiva Vám připravená bageta chutná nejvíc?

5. Který typ plněné bagety Vám chutná nejvíce?

6. Který dresink v plněné bagetě preferujete nejvíce?

7. Radši si bagetu koupíte, nebo uděláte doma?

8. Jak často konzumujete bagety?

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Citace

B., L.Plněné bagety (výsledky průzkumu), 2019. Dostupné online na https://bagety.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.