Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Česká gastronomie - Projekt CzechSpecials

Česká gastronomie - Projekt CzechSpecials

Víte, že... si na Vyplňto.cz můžete zdarma vytvořit vlastní dotazník?

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Zuzana Zámková
Šetření:26. 01. 2015 - 25. 02. 2015
Počet respondentů:162
Počet otázek (max/průměr):20 / 15.88
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:55 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.04:12
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF-1 PDF-2 PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Vážení respondenti,

ráda bych Vás požádala o vyplnění dotazníku, který mi poslouží k tvorbě mé diplomové práce. Tento průzkum se zabývá českou gastronomií, konkrétně projektem CzechSpecials, který má za cíl českou gastronomii propagovat.

Dotazník je zcela anonymní a jeho vyplňování Vám nezabere více než 5 minut.

 

Předem děkuji za Vaši ochotu a čas

Zuzana Zámková

Odpovědi respondentů

1. Máte rádi českou gastronomii?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano14287,65 %87,65 %  
ne2012,35 %12,35 %  

Graf

2. Čím je podle Vás typická česká gastronomie?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

syté jídlo, dobrá chuť, tradiční jídla která jinde nevaří (svíčková, apod..), zabijačky

-

.

.

"Těžkým" jídlem - omáčky a k nim knedlíky, knedlo zelo vepřo apod.

bohatá na maso, tuky

brambory, omacky, knedliky, pecena masa

Ceskou kuchyni

co je to česká gastronomie? to, co předvádějí různí kašpárkové a polraichové? a Magdalena Dobromila ani neuměla česky a ostatní máme z Vídně

často používáné vepřové maso na všechny způsoby, knedlíky, zelí, brambory

Dobré výrazné jídlo v kombinaci s dobrým pivem.

fui

hodne masa a priloh, ne moc zeleniny

hodně tučná

hodně tuku, málo zeleniny

hooooooooodne masa

Houskove knedliky, ruzne pecene, kachna se zelim,...

houskové knedlíky, tučná jídla

hutná ale chutná jídla

Hutná jídla (to nemyslím negativně) výrazných chutí. A cibulí.

hutná těžká jídla

hutné, tučné jídlo...knedlíky, omáčky

Hutnými jídly, knedlíky a vepřovým a hovězím masem

Hutnými pokrmy

Chutí

Chutí

Chutí

chutná mi a tam hodně masa

Chutná.

ingredience, chuť, způsob přípravy

je dobrá

je mastná

Je to opravdové jídlo, které zasytí.

Je velmi nezdrava

jednoduchá jídla

jednoduchost

jídla s knedlíkama, omáčkami

Jídla z tradičních či regionálních surovin.

kalorická těžká strava - tuky a cukry v hojné míře

kapr

Klasickými domácími pokrmy, které tvoří oproti jiným státům spousta omáček. Je sice trochu tučnější, nicméně velmi chutná.

Knedlíkama

Knedlíkem

knedlíkem

Knedlikem

Knedliky

Knedlíky

knedlíky

knedlíky

knedlíky

Knedlíky omáčky

Knedlíky, luštěniny, zelí, buchty...

knedlíky, omáčkami, tučností

Knedlíky, omáčky, hotovky....

Knedlíky, omáčky, smažené a pečené pokrmy

knedlíky, zelí, svíčková, maso

kvalitni suroviny vetsinou z domacich zdroju, prevazne narocna na pripravu

lidi pořádně neví, co mají rádi a jí blafy

masem a sádlem

Maso, mastnoty.

masová, tučná jídla

mastna jidla, pivo

množstvím

Momentálně moc ustrnula a nevyvýjí se moderním směrem.

Nasytí a je složitá a zdlouhava na přípravu.

netuším

netuším, zdá se mi prostě přirozená

nevím

nevím - možná otázka pro turisty , kteří Česko navštěvují a plní naše restaurace

Nezdravá, tučná jídla, houby, brambory

Nezdrave jidlo

Omackou

Omacky

omacky, polevky... zpracovatelnost vseho..

Omáčkami

omáčkami

omáčkami a knedlíky

Omáčkami a knedlíky

Omáčkovo-knedlíková a příliš hutná.

Omáčky

Omáčky a polívky

Omáčky s kendliky

Omáčky s knedlíkama

omáčky, knedlík

Omáčky, knedlík, bůček...

Omáčky, knedlíky, dezerty

Omáčky, knedlíky, maso

omáčky, levné, či sezónní suroviny

omáčky, mäsité jedlá a pivo

omáčky, sladká jídla

omáčky, těžká jídla

Pivo, knedlíky, řizky

poctivost a tučnost

poctivost, vlastní vypěstované suroviny, příprava bez éček a konzervantů

podle mě je typická tím, že je hrozně tučná a těžká

Pokrmy z masa,

Polévkami.

polévky, omáčky

polévky, omáčky, poměrně jednoduché úpravy místních surovin (drůbeže, ryb, mas, zeleniny)

poměrně tučná

postavením ve středu Evropy - mísí se tu "těžká, vydatná" středozemská jídla s "lehkými" jídly středozemní kuchyně + dnešní snaha vařit z původních českých surovin (mrkev, petržel, hrášek, prostě čemu se tu daří)

Příliš tučná a nebo přeslazená jídla.

příloha - knedlíky

rozmanitostí

různé typy omáček, povětšinou maso pečené vařené, knedlík brambory

Různorodost, jídla jsou spíše těžká oproti jiným jídlům typickým pro jiné země. Mnohdy větší náročnost na přípravu.

smažením

Super a chutná jídla

Svou chutí

Svou jedinečností, nikdy na světě není nic podobného

Svou vůní, teplem, rozmanitostí

Syté a tučné jídlo

Sytostí a poctivostí

Tezkym jidlem, pivem a moravskym vinem

Tezkymi a chutnymi jidly.

těžká a hůře stravitelná

těžká jídla

Těžká jídla

Těžká jídla

Těžká jídla a knedlíky

těžká jídla, omáčky, nezdravá jídla

těžká, mastná jídla

těžká, mastná, složitá jídla, knedlíky, omáčky

těžké omáčky

těžkými nedietními jídly

těžší hůře stravitelná jídla, sytá a vydatná.

težší jídlo

tradičností

tucne jidlo

tučná a mastná jídla

Tučná a nezdravá strava, náročná na přípravu.

tučná jídla

tučná jídla

tučná jídla, maso.

tučné a syté jídla

tučností

Tučností, těžce stravitelnými pokrmy

tučným a těžkým jídlem, které je ale také velmi chutné

Tučným jídlem

tučnými jídly

tučnými jídly

Tučnými jídly

tučnými jídly

Tučnými jídly

tučnými jídly, ne příliš racionální výživou a vysoký kalorický obsah

tuk, sádlo - těžká a tučná jídla

tukem

typická je tím, že mnoho podnikatelů, co provozují gastron. zařízení oboru nerozumí, ti co rozumí se snaží nabízet lokální pokrmy, čerstvě suroviny..

vařená jídla a omáčky

vaření ze zmrzlých surovin, špivané prostředí, lidé, kteří nejsou vyučeni v oboru

Velice zdlouhavou přípravou, tučností a přehnaným používáním masa a masných produktů.

Velky objem. Omacky a knedliky. Vyuziti vseho. Tezka jidla

Velký podíl tuku, hodně mouky, relativně dost masa (i když to především až po hospodářské krizi), dost používání smetany.

Velmi chutná, hutná, nápaditá, ale také bohužel dost "smažená." Avšak obsahuje i velmi zdravá jídla, takže typicky je pestrá :-)

Velmi výživná, někdy až příliš. Převážně pečené maso, omáčky a výrobky z mouky.

Vepřo, knedlo, zelo. Omáčky, Vepřové maso.

vepřové, pečivo, tuky, hodně cukrů

vepřovým masem

Výborné jídlo z regionálních surovin

vysoká energetická hodnota

ze je kaloricka :)))

zvláštními a originálními recepturami

3. Jaký pokrm je podle Vás nejvíce typický pro Českou republiku?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

bramborák

Bramborový salát, vepřo knedlo zelo

dg

guláš

guláš

Guláš.

Hovězí pečeně na smetaně s houskovými knedlíky nebo pečená kachna s červeným zelím a knedlíky.

Hovezi svickova na smetaně

Chleba

je jich více: svíčková na smetaně, kachna/vepřové-zelí-knedlík, smažený řízek a bramborový salát

Kačena se zelím a bramborovým knedlíkem, Svíčková a knedlo vepřo zelo

Kachna, svickova na smetane

kachna, zelí, knedlík

Kachna,knedlik,zeli

každý regionální

knedlík :)

Knedlík vepřové a zel í

knedlík, zelí, maso

knedlíky

knedlíky a omáčka

knedlíky svíčková

Knedlíky, Svíčková

Knedlo - maso - zelo.

knedlo vepro zelo

knedlo vepro zelo

knedlo vepro zelo. Kolace.

knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo a svíčková

knedlo vepřo zelo, svíčková

Knedlo vepřo zelo.

knedlo zelo vepř

Knedlo zelo vepřo

knedlo zelo vepřo

Knedlo zelo vepřo, svíčková

Knedlo zelo vepřo, svíčková omáčka

knedlo- vepřo- zelo

Knedlo-omáčko-maso

Knedlo-vepčo-zelo

Knedlo-vepřo-zelo

knedlo-vepřo-zelo

Knedlo-vepřo-zelo, svíčková

Knedlo-vepřo-zelo.

knedlo-zelo-vepřo

Knedlo-zelo, svíčková, bramboračka, hovězí vývar

Knedlo, vepro, zelo

knedlo, vepřo, zelo

Knedlo, vepřo, zelo

knedlo, vepřo, zelo

knedlo, vepřo, zelo

Knedlo, vepřo, zelo a Svíčková

knedlo, vepřo, zelo; svíčková

Knedlo, zelo, vepro

knedlo, zelo, vepřo

Knedlo, zelo, vepřo

Knedlo, zelo. vepřo

knedlo,vepro, zelo

Kulajda.

mäso, knedľa, kapusta

Obecne omacky a knedliky

omáčky s knedlíkama

pečená kachna s knedlíkem a zelím

Pravděpodobně svíčková.

prejt

Rajska s hovezim masem a knedlikem

Řízek

Řízek

řízek a salát

řízek s brsalátem

řízek, svíčková omáčka, vepřo knedlo zelo

Smažený sýr :D

Svickova

svickova

Svickova

Svickova

svickova

svickova, sekana, koprovka, knedlo vepro zelo, vyvarove polevky

svíčko na smetaně, kachna - knedlík - zelí

svíčková kačena

svíčková

Svíčková

svíčková

Svíčková

Svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

Svíčková

Svíčková

Svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

Svičkova

Svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

Svíčková

Svíčková

svíčková

Svíčková

svíčková

svíčková

Svíčková

Svíčková a knedlo zelo vepřo.

Svíčková na smetaně

svíčková na smetaně

svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně a vepřo, knedlo zelo.. =)

svíčková na smětaně s houskovým knedlíkem

Svíčková na smetaně s knedlíkem

Svičková na smetaně, houskový knedlík

Svíčková na smetaně, houskový knedlík.

svíčková na smetaně, knedlík

Svíčková na smetaně. Knedlo, zelo, vepřo. Řízek či kapr s bramborovým salátem.

svíčková nebo vepřo knedlo zelo

Svíčková omáčka s knedlíky, knedlo zelo vepřo....

Svíčková omáčka, hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Svíčková omáčka, knedlo vepřové zelo

Svíčková omáčka, knedlo-vepřo-zelo, zemlbába....

svíčková omáčka, vepřo-knedlo- zelo, řízek

svíčková omáčky s brusinkami a/nebo knedlo-zelo-vepř

svíčková pečeně na smetaně

svíčková s knedlíkem, vepřo knedlo zelo

Svíčková s knedliky, ovocné knedliky, žemlovka, kynuté buchty, knedlo-zelo-vepřo

svíčková, kachna

Svíčková, knedlíky. Řízek.

svíčková, knedlo - zelo - vepřo

svíčková, knedlo vepřo zelo

svíčková, knedlo vepřo zelo, pstruh

svíčková, knedlo zelo vepřo

Svíčková, knedlo zelo vepřo, guláš, brambory

svíčková, koprovka, kulada, knedliky - houskové, bramborové, ovocné

Svíčková, ovocné knedlíky.

svíčková, řízek a bramborový salát,

svíčková, smažený sýr

svíčková, švestkové knedlíky, kulajda, kyselo ...

svíčková, vepřoknedlozelo

Svíčková, vepřové, knedlíky a zelí.

sýr a hranolky

Šišky s mákem

Určitě ne knedlík. Spíš různé obilné kaše.

vepro knedlo zelo

veprove se zelim, svickova omacka

vepřo knedlo zelo

Vepřo Knedlo Zelo, Utopenci

Vepřo knedlo zelo.

Vepřo-knedlo-zelo

vepřo-knedlo-zelo, svíčková

Vepřo-knedlo-zelo, svíčková

vepřo, knedlo, zelo

vepřová pečeně, knedlík, zelí a polévka zelňačka

vepřová s knedlíky a zelím

vepřové s knedlíkem a zelím

z pohledu zahraničí asi knedlo vepřo zelo, svíčková, guláš a bramboráky - v kuchyních běžných lidí to ale podle mě vypadá jinak: maso, příloha, popř. nějaká rychlá UHO... obměny se zeleninou a jinými druhy příloh, ale třeba k rybám, výrazným bylinkám nebo bezmasým porkmům moc netíhneme. Tradiční česká jídla zase spolknou moc času, takže ty taky nevaříme.

4. Myslíte si, že je potřebné propagovat českou gastronomii?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano10967,28 %67,28 %  
ne2917,9 %17,9 %  
nevím2414,81 %14,81 %  

Graf

5. Jak je podle Vás možné více propagovat českou gastronomii?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

nejsem zastáncem propagování české kuchyně

-

.

.

ano

ceske porady o vareni i v zahranicni

Česká jídla i v zahraničí a více českých restaurací v ČR.

české restaurace v zahraničí

české restaurace v zahraničí

české restaurace v zahraničí

dát jídlu trochu styl - např. tradiční česká restaurace na úrovni

Dostávat pořady o vaření do zahraničí. Nabízet české kuchaře podnikům u nás, které se zaměřují na zahraniční gastronomii.

festival, slavnosti, akce

Gastronomické zájezdy

informační střediska, veletrhy, propagační materiály, ale s tím samozřejmě souvisí i zvýšení kvality restaurací v běžné cenové relaci, aby nedocházelo k propagaci pouze těch podniků, které jsou pro většinu Čechů finančně nedostupné

internet,letáčky

Internetem

je již dost známá

Jedine kvalitnim jidlem a napoji

joo, to kdybych věděla :)

kuchaři

Kvalitní kuchyní

kvalitní pokrmy v turisticky vytížených místech v čr, učast na zahraničních gastronomických akcích, ovšem obsazené kvalitnímy kuchaři

Kvalitou

kvalitou a chutí

Lepsi uroven hospod a restauracnich zarizeni

Lokální kuchyně, nalákat zahraniční turisty různými akcemi prostřednictvím např Czech tourism atd..

média

Medializace, doporučení restaurací v cestovních kanceláří

Mluvit a psát o ní, více ji propagovat v zahraničních kuchyních českými kuchaři... českými kuchařkami v zahraničí

moderní variance klasických jídel

modernizaci a odlehcenim

Myslim si,ze je celkem znama.

Myslím, že je dobré motivovat lidi (Čechy) aby místo vymýšlení blbostí a hledání co nejexotičtějších receptů vařili česká jídla.

myslím, že je propagována dostatečně. Češi ji znají. A žaludek cizince na ni není zvyklý.

Na internetových stránkách, v turistických či gastronomických průvodcích, ovšem nejlepší propagace je záležitostí samotných majitelů restaurací a hostinců prostřednictvím kvalitních jídel.

na internetu

na mezinárodních gastronomických soutěžích/festivalech

na mezinárodních výstavách a soutěžích

na různých veletrzích

Nabizet co nejvice ceskych pokrmu cizincum, vytvorit ceske restaurace ve velkych mestech (pr. jako je v Washington DC.)

Nabízet jí jako první v menu

Nabízet ji ve více stravovacich zařízeních

Nabizet ji zahranicnim navstevnikum. At uz politikum. Sportovcum nebo i v letadlech a vlacich

Nabízet jídla z tradičních surovin, v moderní úpravě, respektujíc zdravou výživu alespoň okrajově a upravit foodstyle.

nalít do toho víc peněz a nalákat slavné lidi

Naučit některé kuchaře pořádně vařit, alespoň česká jídla...

Nejlépe tím, že bude výtečná kuchyně v restauracích - z opravdu kvalitních surovin. Mohou pomoci i názvy - např. "Česká restaurace," "U Čecha, "Český talíř" ap. Dále snažit se o prosazení těchto restaurací v cizině.

Nejlepší by bylo, aby se více restaurací zaměřovala na klasiku, než na zahraniční kuchyni, které tu stejně moc procent lidí neosloví (mám na mysli menší města). Je potřeba, abychom se nebáli stát si za svým a ne stále dělat co dělají ostatní země. Zkrátka být na něco hrdý, je ta největší reklama.

Nemyslím si, že by bylo nutné ji více propagovat.

nepodávat v českých restauracích jídla z ciziny...

nepřijde mi, že by byla nyní dost propagovaná, takže jakákoliv další reklama je výhodná

netuším

nevim

Nevim

nevím

nevím

nevím

nevím

nevím

Nevím

nevím

Nevím

nevim

nevím

Nevím

nevím

nevím

Nevim

Nevím

Nevím

nevim

Nevím

nevím

ničím

nijak

nijak, myslím, že se propaguje sama zejména poctivými provozovateli středisek veřejného stravování. CzechSpecials je ok, ale zbytek stojí za nic.

nijak, propagaci pokládám za dostatečnou

ochutnávky na tématických sešlostech

Po internetu

pořádání kurzů vaření českých jídel v zahraničí

PR, reklama.

Pravymi ceskymi restauracemi ktere budou cenove dostupne, vyvozem potravin a recepty

Projekty na podporu spoluprace v ramci regionu

Prostřednictvím médií

Prostřednictvím televizní reklamy.

Především zkvalitňováním použitých surovin, převodem klasické české kuchyně do moderní podoby

recenzema na internetu

Reklama, kvalita

Reklama.

reklamou

Reklamou

Reklamou, u známých,

Reklamy

Reklamy...nevim... kucharky v cizich jazycich

Restaurace v zahraničí s českou kuchyní

restauracemi specializující se na česká jídla

Rozumně

ruzne

Různé ochutnavky

Různé ochutnávky, akce, vouchery a podobné způsoby

s tím nemohu souhlasit

sdgd

seriál dílů vaření s předními a renomovanými kuchaři, "oprášit" tradiční recepty v tradiční a zároveň modernější formě (lehčí, stravitelnější), v případě zájmu o seriál vydat kuchařku

Skrze zahraniční studenty a turisty a dále oteviranim a podporou českých restauraci v zahraničí. Franchising

Snažit se českou gastronomii odlehčit a přizpůsobit životu dnešního člověka.

Světové festivaly kulinářství...

Těžce

Těžko

tím, že v restauracích budou vařit kvalitní jídla za rozumnou cenu místo pizzi, kebebu a různých burgerů

to musí majitelé restaurací, místo všelijakých jídel "z dovozu" nabízet jídla česká

To nevím. Nemohu posoudit.

to opravdu nevím

TV, Kaufland, učit vaření na ZŠ jako to bývalo dřív

Týdny českých jídel.

Účast na mezinárodních veletrzích, prodej kuchařek s typicky českými jídly v zahraničí, vaření z typicky českých plodin, účast na mezinárodních soutěžích, české restaurace ve světových metropolích, aby lidé mohli ochutnat naši kuchyni i v místě svého bydliště

Účast na zahraničních akcích

účastí na mezinárodních soutěžích

Uchovavat puvodni receptury

ukázat zvyšující se kvalitu

Ukazovat konzumentům českou kuchyni z pohledu, z kterého jí neznají. Moderní trendy, odlehčit ji.

v "čínských"vietnamských restauracích na každém rohu

v českých restauracích vařit česká jídla z místních surovin

v ČR otevřít více českých restaurací a soustřeďovat se na tuto kuchyni, v ČR máme spoustu restaurací s jinými kuchyněmi (italská, čínská...), propagovat českou kuchyni v zahraničí (veletrhy, čeští kuchaři vařící v zahraničních restauracích..)

v první řadě by bylo potřeba konečně začít vařit skutečně kvalitní českou kuchyni bez potřeby překombinovávat suroviny a pak by bylo možno i lépe českou gastronomii propagovat - webové stránky, degustační večery, účast na foodfestivalech apod.

v restauracích

v restauracích se více zaměřit na české jídla

V restauracích více klást důraz na typická česká jídla.

V stravovacích zařízeních hotelů, který ubytovává zejména turisty

v TV

Varenim ceskych jidel v programech o vareni

varit ji kvalitne a vymitit z hospod blivajzy jako kureci platek s broskvi apod

vaření českých jídel v zahraničí

vaření z regionálních a sezonních surovin a specializovat restaurace pouze na tento styl. Ukázet, že česká kuchyň muže byt i zdravá.

vařit ji dobře

Vařit ji ve školních jídelnách

Vařit v restauracích více kvalitní regionální kuchyně, dělat více českých "food festivalů"

vážně nevím, jestli je to zapotřebí. Většina lidí (včetně mě) ani neví, která jídla do toho zahrnout (luxusní restaurace dělají typická česká jídla, který běžný Čech nikdy nejedl a propagovat tradiční jídla čtyřkových hospod asi nepotřebujeme). Oceňuji ale návrat k farmářským trhům a představu vařit z lokálních surovin - to by se dalo považovat jako určitý druh propagace.

veletrhy ( ochutnávky, informace...) akce ve městech, internet

viac natáčať krátke reklamy s českými jedlami a stručnou prípravou

Víc českých restaurací

Více českých restauraci

Více českých restaurací. Většinou v každém městě je italská, čínská atd, ale málo českých.

více kvalitních českých jídel v restauracích

Více KVALITNÍCH českých restauracích.

více kvalitních restaurací

Více lepších a čistých restaurací a propagovat více lidí, kteří gastronomii rozumí

více o ní mluvit

více reklam

Více rychlých občerstvení s kvalitní českou kuchyní

více vařit zdravější jídla

více veletrhů s českou gastronomií

Vv

Výstavy, restaurace a bistra v cizině, ale jde o to, že naše kuchyně nemá předpoklady pro masové rozšíření.

Vyvážet více do zahraničí

Zakládat v české restaurace nabízející zejména česká jídla.

zařadit více těchto jídel v restauracích

Zařazením do světových gastronomických průvodců

Zavraždit Láďu Hrušku.

Zlepšit její pověst/úroveň a pak se bude propagovat sama.

zmodernit ji, odlehčit ji.

Že umí být typicky česká a přitom modernější než dříve a ne tak tučná.

6. Jak často chodíte do restaurace?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
1x měsíčně7043,21 %43,21 %  
1x týdně4225,93 %25,93 %  
jednou za půl roku2314,2 %14,2 %  
vícekrát týdně2012,35 %12,35 %  
jednou ročně42,47 %2,47 %  
nechodím vůbec31,85 %1,85 %  

Graf

7. Jaká jsou kritéria při výběru restaurace?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

.

aby byla kuřácká

aby tam bylo čisto, rychlá a příjemná obsluha, dobré jídlo

cena

cena

cena

cena

Cena a kvalita.

Cena a reference

cena cena cena - meníčko do 69 kč

cena, chuť, lokalita

cena, jídelní lístek

cena, kvalita

cena, kvalita

cena, nabidka jineho jidla jak ceska kuchyne

Cena, obsluha, jídlo

cena, suroviny

Cenova dostupnost, lokalita a podle toho na co mame chut

Cenová dostupnost. Přehledný a jednoduchý jídelní lístek, neboť přeplácaný a dlouhý jídelní lístek je známkou toho, že restaurace nemůže vařit z čerstvých surovin a kvalita taky nemůže být nic moc. Jídelní lístek je vizitkou každé restaurace. Má být jednoduchý, obsahovat denní nabídku a pouze určitý ,,kontrastní výběr'' jídel ve stálém menu. Čistota restaurace. Upravenost personálu, nemusí mít stejnokroj, ale být upravení a příjemní. Příjemná atmosféra.

Ceny, nabidka jidelnicku, personal a cistota

Čerstvost, sezonnost, regionálnost, obsluha.

Čistota-nekuřácká, cena pokrmů, musí být v dostahu

Čistota, dobré jídlo, ochotný personál

čistota, reference

dgd

Dle jídelního lístku

Dobrá kuchyně, příjemný personál a prostředí - nejlépe nekuřácké. Pestrá nabídka nealko nápojů. Příznivé ceny. Také i to, jaký druh hostů restauraci navštěvuje.

Dobré jídla, čistota, příjemný personál.

Dobre jidlo

Dobre jídlo

dobré jídlo (masové) + dobré točené pivo

Dobré jídlo za nízkou cenu

dobré jídlo, příjemná a klidná atmosféra a nekuřácké prostředí je vítáno

dobré jídlo, příjemná obsluha

dobré jídlo, příjemná obsluha, příznivá cena

dobre jidlo,dobra recenze od znamych,prijemne prostredi,prijatelne ceny

dobré pivo prostředí obsluha cena

dobré referencie, nie moc široký výber jedál, radšej menej a kvalitnejších, príjemné prostredie a personál

Dobry pomek kvality, ceny a dostupnosti

Dobře se najíst za přiměřenou cenu.

Doporučení a zkušenosti přátel

Doporučení od známých, dobré reference na internetu. Vybírám si restauraci i podle menu, pokud nabízí jahody, chřest a podobné letní suroviny v zimě, spolehlivě mě to odradí.

doporučení přátel, co a jak vaří, cena

doporučení známých, reference

Doporučení, cena a nabídka.

doporučení, kvalita, cena

Doporučení, kvalita, obsluha

Doporučení, nabídka jídel, vzhled.

Dostupnost

dostupnost, hygiena, kvalita

druh kuchyne na kterou je chut, predchozi zkusenost, doporuceni pratel, zvedavosz

exteriér, informační cedule, menu

Hodnocení zákazníů, dostupnost, informace na internetu, kuřácká x nekuřácká, na základě vlastních zkušeností

Hygiena, dobře foporuceni

chuť jídla, cena

Chutné pokrmy

Jdu do restaurace spíše náhodou (s někým, např.).

je mi to jedno

jidelni listek

Jídelní lístek

jídlo, obsluha

Jídlo, pivo.

Kladu důraz na dobrou obsluhu a příjemné prostředí. Důležitá je pro mě dobrá kuchyně. Často se zaměřím i na doporučení od známých.

Koncept samotné restaurace, srozumitelný a ne příliš obsáhlý jídelní lístek, kvalitní a chutná jídla, nealkoholické nápoje za přijatelné ceny, prostředí (vzhled interiéru, nekuřácké prostory), obsluha.

Koureni. Formalni x neformalni. Zkusenosti a recenze znamych. Na cenu moc nehledim

Kuchyně, prostředí, místo

kvalita

Kvalita cena lokalita obsluha možnost vzít psa

kvalita jídel. Nesmí být rozmražované jídla, vždy čerstvé suroviny

Kvalita jídla

Kvalita jídla = cena

kvalita jídla a prostředí

kvalita jídla, čistota prostředí, úroveň

kvalita jidla, kvalita prostredi, vena

Kvalita jídla, porce, personal

kvalita jidla, primerena cena, prijemna obsluha, vzdalenost

kvalita jídla, prostředí

Kvalita jídla, prostředí, cenová přijatelnost.

Kvalita jídla, vstřícnost obsluhy, čistota.

kvalita jídla, výběr jídla, obsluha

kvalita kuchyně a obsluhy

kvalita surovin

kvalita, cena, atmosféra

kvalita, cena, vzhled restaurace

Kvalita, hygiena, jak umí vařit

Kvalita.

Kvalitní jidlo ve spojeni k dobrou obsluhou

kvalitní kuchyně a příjemné prostředí

kvalitní kuchyně, malý počet položek na jídelníčku, absence rozeznatelných polotovarů, konzervovaných a mražených prefabrikátů, čistota, profesionalita personálu, styl a nápad celého podniku

kvalitní obsluha a dobré menu

kvalitní reference, kvalita jídla a servisu

Kvalitní suroviny, příjemné prostředí a obsluha

kvality pokrmů, přiměřená cena

lokalita, příp. nabídka na slevomatu

Lokalita, zaměření, vzhled

Ma vlastni chut - myslim, ze kazdy ma jist, co ma rad, ne odkud pochazi, dale prvni dojem zvenku i zevnitr, vune

mám své oblíbené

Mily personal, ciste prostredi dobra kuchyne

moderní prostředí, příjemný a rychlý personál, kvalitní jídlo, pití

momentální chuť a cena

Momentální chuť, vzhled restaurace.

momentální nálada a chuť

Musi se mi libit

Na doporučení Čistá Dobré jídlo Příjemný personál Nekuřácká

nabídka jídel, umístění, ceny, servis

nabízené jídlo, cena

Národní kuchyně, kvalita, suroviny

nechodím

nekuřácká

nekuřácká restaurace a dobré jídlo. České hotovky

nekuřácká restaurace, dobré jídlo, česká kuchyně, pizzerie.

nekuřácká, čistota, vařená jídla, dobré jídlo,

nekuřácká, příjemná obsluha a dobré jídlo

nekuřácká, příjemné prostředí a personál

Nemam zadna kriteria - vyzkousim a kdyz jsem spokojena vracim se.

nízká cena a chutná jídla

Obsluha + dobrá kvalitní kuchyně

poměr cena/kvalita

Poměr kvalita-cena

pověst kuchyně

Pověst, kvalita, cena, předchozí zkušenosti

prijemny personal, adekvatni doba cekani na jidlo, chutne a ne prilis drahe jidlo , utulne a uklizene prostredi restaurace

Prostředí, obsluha, jídlo

prostředí,kvalita,cena

předešlá zkušenost, osobní, přátel, ...

příjemná obsluha, přiměřené ceny

Příjemné a čisté prostředí, milý a všímavý personál, pestré ale přehledné menu a kvalitní jídlo

Příjemné prostředí a obzvláště obsluha. Dále samozřejmě i cena a kvalita jídel.

Příjemné prostředí, cena, kvalita jídla

příjemné prostředí, dostatečný výběr, předchozí zkušenost známých, ceny

Příjemné prostředí, kvalitní pokrmy a široký výběr pokrmů.

Příjemné prostředí, ochotná obsluha a výborné jídlo.

příjemné prostředí, příznivé ceny, dobré jídlo, či doporučení přátel

Rád zkouším něco nového a speciality podniku

recenze a kvalita jídla

reference, cena, dobrá kuchyne

Restaurace né moc nóbl, spíš taková normální s dobrými cenami a skvělím jídlem

Sezonnost potravin,obsluha, cena,parkovani

Stravuji se přes oběd , klasická forma kantýny. Večer s přáteli vyhledávám pohodu a utulno

To, co mám ráda a zároveň cena.

typ kuchyně, prostředí, vzdálenost, obsluha

úroveň

úroveň gastronomie

Vegetariánská jídla, tj. Bez masa, ryb a sádla

Velmi dobré recenze, čerstvost surovin, příjemná obsluha

Většinou kombinace dostupnosti a referencí

vetšinou zahraniční kuchyně, českou kuchyni mám doma

víceméně žádná, záleží která je zrovna při cestě kudy jedu

výběr jídel

výber jídla, cena, kvalita

Vyber z jídel, prostředí, kvalita jídla, cena, cas nutný ke strávení v restauraci

výborné jídlo, kvalitní prostředí, příjemná obsluha

Vydatnost a cena

vzdálenost, cena, nabídka, personál, prostředí

vzdálenost, ceny

Vzdalenost, ceny, kvalita

Vzhled a cena

vzhled restaurace, nabídka na jídelním lístku, cena

záleží na okolnostech - pokud se potřebuji jen rychle najíst, tak volím cokoliv v okolí, kde nebudu příliš dlouho čekat. Pokud jde o slavnostnější záležitost, bohužel vybírám z toho, co je prostě v okolí a kde mi chutná - nic extrémně drahého zde není, takže cena při těchto příležitostech nehraje takovou roli... tedy hlavně místo a zkušenosti

Záleží na situaci, ale v čtyřce ani v mišelnce mě nikdo nikdy neuvedí. Jedno je sračka, druhý je předražená sračka.

Zaměřeni restaurace, jídla, kvalita, ceny, interiér

Zda je kuřácká, příjemné a designově upravené prostredí, cena, obsluha...

8. Znáte nějakou restauraci, kterou byste vřele doporučili?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

Restaurace u Kohouta /Jesenice u Praahy/

-

--

.

.

"vrele" asi ne ale mam rada Green v Brne

Akapulco ve Vyškově

Ambiente + Lokál, Grosseto, Hanabi sushi, Dish Burger, z rychlych - Boulevard

ani nie

Ano

Ano

Ano

ano

Ano

Ano

Ano

ano

ano

ano

ano

ano

Ano

Ano

ano

ano

Ano

ano

ano

ano

Ano

Ano - Hospůdka U Gurmána Bítovčice

ano i ne... spíše vybrali z možných alternativ a pak doporučili.

Ano penzion a restaurace Na Mýtě u Bezděkova nad Metují.

Ano sweet & papers

ano znám

Ano,

Ano, ne jednu. To samé i naopak.

Ano.

Ano.

Art café v Novém Jičíně.

asi ne

Babiččina zahrada - Průhonice, česká restaurace

Barabizna - Zbraslav

Bílý Beránek Kadaň.

Black Dog Beroun

Botta café Vrchlabí

Brno - U Všech oslu Praha - U Zelené brány Olomouc - Kamenný Mlýn Šumperk - U Řeka

bruxx

Buena vista, Radniční, La oliva v Jihlavě

Cafe Louvre

Cereto

Cereto

Cook and Look

Dětenice

Dětenice

dgd

Formanka Hustopeče,

Gambrinus street Jihlava, Radniční Jihlava, Taverna Hodonín

gir, guesto, victoria

Gopál

Grosetto

Grossetto v Praze (kterékoli), El Barrio - Anděl (Praha), Potrefené husy

Home Kitchen

hotel větřuše (pan kuchař Uher)

Italskou

jasně

je jich několik

je jich více dobrých

Kamenný Dvůr v Praze

Karluv sklep v Praze, Spalena 12 Praha 1- kantina, Holesovice-Veganska restaurace

KlubEX v Jablonci nad Nisou

Kolja Litomyšl,

Kozlovna-čb a Hubert- hluboká nad vltavou

Kramářova chata na Suchém vrchu, restaurace Bohém Litomyšl

krčma v Dětenicích

La Bruska (Uherské Hradiště), Panoptikum (Brno), Forhaus (Brno), U Johana (Zlín)

La cabaňa Pardubice, Restaurace Flora Přelouč, ...

Lokal

Lokál Dlouhá

LoOliva v JIhlavě, Tři Knížata v Jihlavě, NO19 v Praze

Lovas&Lovas Poděbrady bohužel to tam mám cca 120Km ale 2x za rok se tam zastavím ;-))

Maršovský rychta

Merlot v Lounech

Místní maloměstské restaurace a některé motoresty, např. na cestě z Prahy do Karlových Varů se nachází perfektní motorest Na Šustně, dále pak v obci Kladno dvě "americké restaurace", které nabízí skvělé hovězí maso a burgery, a to Rock and Roll bar a Mustang bar.

Mlsná sofie, praha 3

moc

Moje mamka vaří nejlíp, tak ne.

Na statku Hradec Králové

Na Zbraslavi pizzeria vari všechno

ne

Ne

ne

ne

ne

ne

ne

Ne

ne

Ne

ne

Ne.

nekolik... vetsina restauraci retezce ambiente, exotictejsi noi, pro drazsi gurmansky zazitek zdenek's oysters bar, z mensich, ale bajecnych cafe orange

Nemám žádnou úplně oblíbenou

nevim

nevím

Nevím

New limit cafe restaurant, Praha 1, Těšnov

nezmám, nemám žádnou oblíbenou restauraci, kterou bych častěji navštěvoval a mohl jí doporučit

Pizzeria Venezia Jihlava, Pizzeria Colosseum a Grosseto v Praze

Pizzerie & Restaurant Anděl - Pec pod Sněžkou

Pizzérie Vittorie, DoubleDecker, Restaurace na Střídačce

Potrefená husa

Potrefená husa.

Reasturace U třech trojek

Red Rat Šumperk

Restaurace Blue Queen Boskovice.

Restaurace Císaře Rudolfa II.

Restaurace Hai, Strakonice

Restaurace Klub-ex, Jablonec n.N.

restaurace Krokodyl (Praha Újezd nad Lesy)

Restaurace Maxant Frymburk

restaurace moc nenavštěvuji, žádná mě vyloženě nezaujala

Restaurace U dobré myšlenky, Restaurace Potrefená husa Budějovická

restaurace v Hotelu U Zlatého lva

Restaurace Veranda

Retro Karlovy Vary

různé kebaby, Turecká restaurace, nebo restaurace mimo ČR

řecká restaurace Veronika v Přibyslavi

Saiko cuisine v Liberci ,Motel roubenka v Tynisti

Sasazu

Sasazu

Savoy

sousedský pivovar u bansethů

Spíš ne. Nemám žádnou TOP.

Spíše ne, nechodím neustále na jedno místo. Restauraci obvykle využívám někde na cestách.

Starobrněnský pivovar, Brno a Pizzeria v Luhačovicích

T.g.i. fraidays

Taj Mahal v UnL, Paroloď v Děčíně.

Trapolla Mladá Boleslav

Tři Knížata

Tři Knížata v Jihlavě.

Tuning bar na Mlýnské ulici v Prostějově

U France Josefa Kutná Hora

U Modré kachničky.

u nás nádražní bufítek - výborný český smažák

U Pinkasů, Pravěk

U pštrosa

U Zběhlíka

U Zvonečku ve Svitavách- příjemné prostředí, dobré jídlo

Určitě ano: restaurace TINTO v Brně, IL Cavallo v Brně,určitě stojí za to navštívit.

ustin n. L. -replay´ s, litomerice- zlaty bazant

Vavřinec v Roudnici nad Labem

Ve městě Litoměřice Johannahoff

Vegan rest. Maitrea

Velorex

Věšín - restaurace v penzionu Jaro

vinárna u Drašnara - Nové Město nad Metují

Zezulkárna, Na Hliništi, Spartak

znam

Znám

Ztráty a nálezy, Liberec

žádná mě teď nenapadá

9. Znáte agenturu CzechTourism?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano9659,26 %59,26 %  
ne6640,74 %40,74 %  

Graf

10. Znáte projekt CzechSpecials?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [anootázka č. 11, neotázka č. 16].

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne12979,63 %79,63 %  
ano3320,37 %20,37 %  

Graf

11. Setkali jste se někdy s propagačními materiály CzechSpecials?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne2571,43 %15,43 %  
ano1028,57 %6,17 %  

Graf

12. Sledujete webové či facebookové stránky CzechSpecials?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne2779,41 %16,67 %  
ano720,59 %4,32 %  

Graf

13. Znáte nějaké restaurace zapojené do projektu CzechSpecials?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne2367,65 %14,2 %  
ano1132,35 %6,79 %  

Graf

14. Navštívili jste nějakou restauraci, která je zapojená do projektu CzechSpecials?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [anootázka č. 15, neotázka č. 16].

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne2985,29 %17,9 %  
ano514,71 %3,09 %  

Graf

15. Pokud jste nějakou restauraci zapojenou do projektu CzechSpecials navštívili, tak jaká to byla, kde se nacházela a jak byste ji ohodnotili? (odpovězte)

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

ahj

Bohém, Litomyšl, nejlepší v kraji

Restaurace hotelu Hajčman ve Žďáru nad Sázavou. Lehce podprůměrné

Restaurace hotelu Termal Mušov, která se nachází u nádrže Nové Mlýny. Jídlo bylo dobré, restaurace měla celkem standartní prostředí a nepříjemnou obsluhu.

Restaurace U Fleků.

16. Jaké je Vaše pohlaví?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
žena13583,33 %83,33 %  
muž2716,67 %16,67 %  

Graf

17. Jaký je Váš věk?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
15 - 26 let11470,37 %70,37 %  
27 – 45 let3823,46 %23,46 %  
46 - 64 let106,17 %6,17 %  

Graf

18. Jaké je Vaše bydliště?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Praha3823,46 %23,46 %  
Kraj Vysočina3119,14 %19,14 %  
Jihomoravský kraj1811,11 %11,11 %  
Středočeský kraj159,26 %9,26 %  
Ústecký kraj116,79 %6,79 %  
Pardubický kraj116,79 %6,79 %  
Královéhradecký kraj106,17 %6,17 %  
Moravskoslezský kraj63,7 %3,7 %  
Olomoucký kraj53,09 %3,09 %  
Jihočeský kraj53,09 %3,09 %  
Liberecký kraj53,09 %3,09 %  
Plzeňský kraj42,47 %2,47 %  
Zlínský kraj21,23 %1,23 %  
Karlovarský kraj10,62 %0,62 %  

Graf

19. Jaké je Vaše vzdělání?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
středoškolské8150 %50 %  
vysokoškolské7546,3 %46,3 %  
odborné – vyučen/a42,47 %2,47 %  
základní21,23 %1,23 %  

Graf

20. Jaké je Vaše zaměstnání?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
žák/student7948,77 %48,77 %  
zaměstnaný6439,51 %39,51 %  
rodičovská dovolená74,32 %4,32 %  
nezaměstnaný63,7 %3,7 %  
důchodce42,47 %2,47 %  
v domácnosti21,23 %1,23 %  

Graf


(placená inzerce)

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Byly nalezeny zajímavé souvislosti u 4 otázek.

Upozornění: V případě, že se Vám u otázky zobrazuje pouze jedna odpověď, nejedná se patrně o žádná senzační zjištění. Při interpretaci výsledků se vždy řiďte také výsledky uvedenými výše - pokud určitou odpověď zvolila většina lidí, nejsou zjištění zajímavá (např. pokud je věk 90% respondentů v rozmezí 15 - 25 lety, jsou veškeré závislosti k této odpovědi prakticky bezcenné).

Tip: Vysvětlení této funkce i s příklady naleznete v nápovědě

9. Znáte agenturu CzechTourism?

  • odpověď ano:
    • 1.7x vetší pravděpodobnost při odpovědi ano na otázku 11. Setkali jste se někdy s propagačními materiály CzechSpecials?
  • odpověď ne:
    • 2.2x vetší pravděpodobnost při odpovědi Ústecký kraj na otázku 18. Jaké je Vaše bydliště?

10. Znáte projekt CzechSpecials?

  • odpověď ano:
    • 4.9x vetší pravděpodobnost při odpovědi ano na otázku 11. Setkali jste se někdy s propagačními materiály CzechSpecials?
    • 4.9x vetší pravděpodobnost při odpovědi ano na otázku 13. Znáte nějaké restaurace zapojené do projektu CzechSpecials?
    • 4.7x vetší pravděpodobnost při odpovědi ne na otázku 14. Navštívili jste nějakou restauraci, která je zapojená do projektu CzechSpecials?
    • zobrazit další souvislosti
    • 4.7x vetší pravděpodobnost při odpovědi ne na otázku 12. Sledujete webové či facebookové stránky CzechSpecials?
    • 4.7x vetší pravděpodobnost při odpovědi ne na otázku 13. Znáte nějaké restaurace zapojené do projektu CzechSpecials?
    • 4.5x vetší pravděpodobnost při odpovědi ne na otázku 11. Setkali jste se někdy s propagačními materiály CzechSpecials?

12. Sledujete webové či facebookové stránky CzechSpecials?

  • odpověď ne:
    • 5.5x vetší pravděpodobnost při odpovědi ne na otázku 13. Znáte nějaké restaurace zapojené do projektu CzechSpecials?

14. Navštívili jste nějakou restauraci, která je zapojená do projektu CzechSpecials?

  • odpověď ne:
    • 5.6x vetší pravděpodobnost při odpovědi ne na otázku 13. Znáte nějaké restaurace zapojené do projektu CzechSpecials?
    • 5.2x vetší pravděpodobnost při odpovědi ne na otázku 12. Sledujete webové či facebookové stránky CzechSpecials?

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Máte rádi českou gastronomii?

3. Jaký pokrm je podle Vás nejvíce typický pro Českou republiku?

4. Myslíte si, že je potřebné propagovat českou gastronomii?

5. Jak je podle Vás možné více propagovat českou gastronomii?

6. Jak často chodíte do restaurace?

8. Znáte nějakou restauraci, kterou byste vřele doporučili?

9. Znáte agenturu CzechTourism?

10. Znáte projekt CzechSpecials?

11. Setkali jste se někdy s propagačními materiály CzechSpecials?

12. Sledujete webové či facebookové stránky CzechSpecials?

13. Znáte nějaké restaurace zapojené do projektu CzechSpecials?

14. Navštívili jste nějakou restauraci, která je zapojená do projektu CzechSpecials?

16. Jaké je Vaše pohlaví?

17. Jaký je Váš věk?

18. Jaké je Vaše bydliště?

19. Jaké je Vaše vzdělání?

20. Jaké je Vaše zaměstnání?

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Máte rádi českou gastronomii?

3. Jaký pokrm je podle Vás nejvíce typický pro Českou republiku?

4. Myslíte si, že je potřebné propagovat českou gastronomii?

5. Jak je podle Vás možné více propagovat českou gastronomii?

6. Jak často chodíte do restaurace?

8. Znáte nějakou restauraci, kterou byste vřele doporučili?

9. Znáte agenturu CzechTourism?

10. Znáte projekt CzechSpecials?

11. Setkali jste se někdy s propagačními materiály CzechSpecials?

12. Sledujete webové či facebookové stránky CzechSpecials?

13. Znáte nějaké restaurace zapojené do projektu CzechSpecials?

14. Navštívili jste nějakou restauraci, která je zapojená do projektu CzechSpecials?

16. Jaké je Vaše pohlaví?

17. Jaký je Váš věk?

18. Jaké je Vaše bydliště?

19. Jaké je Vaše vzdělání?

20. Jaké je Vaše zaměstnání?

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

Zámková, Z.Česká gastronomie - Projekt CzechSpecials (výsledky průzkumu), 2015. Dostupné online na https://ceska-gastronomie-projekt-cz.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.