Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Hlad v baru/klubu

Hlad v baru/klubu

Kdo by měl být příštím prezidentem ČR (v roce 2018)?
Zúčastněte se krátkého dotazníku a oznámkujte Havla, Klause a Zemana.

(veřejné výsledky 15. prosince ve 12h)

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Tobiáš Čapek
Šetření:13. 01. 2015 - 14. 01. 2015
Počet respondentů:41
Počet otázek (max/průměr):8 / 8
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:59,2 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.01:08
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Toto šetření je určeno pro lidi, kteří alespoň občas navštěvují bary, kluby, hospody, či jiné nalejvárny.

Dotazník jsem stvořil pro účely semestrální práce a má za cíl zjistit, zdali nejsem sám, kdo se setkal s hladem v klubu bez možnosti jeho ukojení a zdali by lidé uvítali nápad dostat do takovýchto podniků nějaké kvalitnější občerstvení než brambůrky, tyčinky atdp. 

Odpovědi respondentů

1. Navštěvujete bary, kluby, nebo jiné takzvané nalejvárny?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano” a „ne”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano41100 %100 %  

Graf

2. Jak často je navštěvuji?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Několikrát do roka2048,78 %48,78 %  
1x a více v měsíci1536,59 %36,59 %  
Alespoň jednou týdně512,2 %12,2 %  
méně často12,44 %2,44 %  

Graf

3. Stává se mi, že při popíjení v takovémto podniku dostanu hlad, či chuť?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano2868,29 %68,29 %  
spíše ano921,95 %21,95 %  
spíše ne49,76 %9,76 %  

Graf

4. Setkal jsem se s tím, že jsem měl hlad, ale v nabídce nebylo nic, než nějaké brambůrky, tyčinky atp.?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano” a „ne”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano4097,56 %97,56 %  
ne12,44 %2,44 %  

Graf

5. Kolik podniků znáte, ve kterých byste uvítaly možnost dobrého občerstvení, ale není zde k dispozici?(nepočítaje brambůrky, tyčinky apod.)

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
3-41741,46 %41,46 %  
1-21639,02 %39,02 %  
5-1049,76 %9,76 %  
žádný37,32 %7,32 %  
více12,44 %2,44 %  

Graf

6. Uvítali byste možnost v takovémto podniku rychlého a dobrého občerstvení na kontaktním grilu?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano2048,78 %48,78 %  
spíše ano1741,46 %41,46 %  
spíše ne49,76 %9,76 %  

Graf

7. Co byste si představovali jako ideální pochutinu? (Upravené na kontaktním grilu – např. burgery, panini, krkovička, klobása atp., nebo ze studené kuchyně např. salát, obložená bageta atp.)

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
krkovička24,88 %4,88 %  
panini24,88 %4,88 %  
hamburger, bageta, sýr atd24,88 %4,88 %  
panini, hamburgery, klobáska12,44 %2,44 %  
Zapečené tortily12,44 %2,44 %  
gril12,44 %2,44 %  
panini, bageta12,44 %2,44 %  
Výše jmenované. :)12,44 %2,44 %  
Burgery, salát, bageta12,44 %2,44 %  
cokoliv12,44 %2,44 %  
ostatní odpovědi saláty a burgery
panini, bageta, toast, salat
Hermelín + hranolky, těstovinové saláty
studenou kuchyni obecně
klobás, krkovička
VŠE UVEDENÉ
jsem vegan, takže cokoliv rostlinného původu
spíše studenou,saláty apod. spíše něco menšího, do baru jdu logicky většinou večer a po větším jídle+alkohol by mi bylo těžko
burgery a veskere steaky
maso
burgery, klobásy
salát, obložena bagety, burger
toast
krkovička, klobása
vše výše zmíněné
-
burgery
Burgery, klobasa
Burgery, párky v rohlíku, bagety
burgery, klobása, obložené bagety, těstoviny, uzené
steak z krkovice
panini,toust
Utopenec
panini - vegetariánské
panini, salát, bagetyl
salát, panini, bageta
pizza, smažený sýr (v bulce např.) , tortila , salát
Panini nebo zapečené tousty
2868,29 %68,29 % 

Graf

8. Zvýšila by podle Vás nabídka dobrého občerstvení atraktivitu podniku?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano2253,66 %53,66 %  
spíše ano1331,71 %31,71 %  
spíše ne512,2 %12,2 %  
ne12,44 %2,44 %  

Graf


(placená inzerce)

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Nebyly nalezeny žádné zajímavé souvislosti mezi odpovědmi.

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Navštěvujete bary, kluby, nebo jiné takzvané nalejvárny?

2. Jak často je navštěvuji?

3. Stává se mi, že při popíjení v takovémto podniku dostanu hlad, či chuť?

4. Setkal jsem se s tím, že jsem měl hlad, ale v nabídce nebylo nic, než nějaké brambůrky, tyčinky atp.?

5. Kolik podniků znáte, ve kterých byste uvítaly možnost dobrého občerstvení, ale není zde k dispozici?(nepočítaje brambůrky, tyčinky apod.)

6. Uvítali byste možnost v takovémto podniku rychlého a dobrého občerstvení na kontaktním grilu?

8. Zvýšila by podle Vás nabídka dobrého občerstvení atraktivitu podniku?

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Navštěvujete bary, kluby, nebo jiné takzvané nalejvárny?

2. Jak často je navštěvuji?

3. Stává se mi, že při popíjení v takovémto podniku dostanu hlad, či chuť?

4. Setkal jsem se s tím, že jsem měl hlad, ale v nabídce nebylo nic, než nějaké brambůrky, tyčinky atp.?

5. Kolik podniků znáte, ve kterých byste uvítaly možnost dobrého občerstvení, ale není zde k dispozici?(nepočítaje brambůrky, tyčinky apod.)

6. Uvítali byste možnost v takovémto podniku rychlého a dobrého občerstvení na kontaktním grilu?

8. Zvýšila by podle Vás nabídka dobrého občerstvení atraktivitu podniku?

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

Čapek, T.Hlad v baru/klubu (výsledky průzkumu), 2015. Dostupné online na https://hlad-v-baru-klubu.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.