Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Hodnocení restaurace Na Špici v Postřelmově
Hodnocení restaurace Na Špici v Postřelmově
→ Mohou Vaši podřízení pracovat z domova? Sledujete nějak, co v práci dělají a zda nedělají vedle práce ještě něco jiného? ←
(průzkum pro diplomovou práci, cca 10 minut)
Základní údaje o provedeném průzkumu
Autor průzkumu: | Šárka Maierová |
---|---|
Šetření: | 13. 02. 2013 - 25. 02. 2013 |
Počet respondentů: | 44 |
Počet otázek (max/průměr): | 15 / 12.34 |
Použité ochrany: | žádné |
Zobrazení otázek: | celý dotazník najednou |
Návratnost dotazníků: | 66,2 % |
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník). | |
Průměrná doba vyplňování: | 00.05:57 |
odpovědi & grafy segmentace závislosti zdroje dotazník citovat |
Úvodní informace zveřejněné respondentům
Dobrý den,
jsem studentkou magisterského studia a tento dotazník slouží pro mou diplomovou práci. Cílem tohoto dotazníkového šetření je zhodnotit kvalitu služeb restaurace Na Špici, která se nachází v obci Postřelmov a navrhnout případná doporučení, která by pomohla ke zkvalitnění služeb restaurace a tedy i k zvýšení její návštěvnosti.
Dotazník je určen pro ty, kteří alespoň jednou tuto restauraci navštívili.
Předem děkuji za vyplnění!
Odpovědi respondentů
1. Ohodnoťte podle vlastního názoru restauraci Na Špici dle kritérií, týkajících se prostředí. K hodnocení použijte známkování jako ve škole (1 = nejlepší ohodnocení, 5 = nejhorší možné ohodnocení):
Povinná otázka, respondent se musel u každé podotázky rozhodnout mezi odpověďmi „1”, „2”, „3”, „4” a „5”, respondent se musel u každé podotázky rozhodnout mezi odpověďmi na dané škále.
Podotázka | Průměr | Rozptyl |
---|---|---|
Design exteriéru restaurace | 3 | 0.727 |
Design interiéru restaurace | 2.568 | 0.927 |
Poloha a dostupnost | 2.045 | 1.089 |
Parkování v místě | 2.068 | 0.973 |
Venkovní posezení | 2.136 | 1.072 |
Čistota (stoly, toalety) | 2.341 | 0.816 |
Vybavenost (TV, krb, počet míst k sezení,…) | 2.091 | 0.764 |
Rozdělení restaurace na kuřáckou a nekuřáckou místnost | 2.864 | 1.527 |
Vzhled personálu | 2.295 | 0.935 |
2. Pokud jste u otázky č. 1 k některým kritériím přiřadili známku 4 nebo 5, odůvodněte toto vaše rozhodnutí.
Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.
i v nekuřácké části je cítit zápach kouře
Kuřácká a nekuřácká část je stavebně neoddělená, což postrádá význam. Stejně tak rádoby cool design a žlučovité barvy na stěnách interiéru nevytvářejí příjemnou atmosféru vhodnou k posezení
Kuřácká a nekuřácká místnost není dostatečně oddělena,i v nekuřácké místnosti je cítit kouř.
Nevím jak je to tam teď, již dlouho jsem tam nebyla. Ale při vchodu do restaurace na mě nepůsobil zrovna dobře ten kuřácký prostor, kde bylo pár stolů s místíma štamgastama. Naopak bych je radši někam schovala :)
Ohodnocení 5 jsem volila z důvodu, že si myslím že je nevhodně oddělen prostor posezení od okolní komunikace (např. živý plot), v létě velké množství hmyzu - které velmi obtěžuje konzumenty pokrmů, přivítala bych kvalitnější posezení (např. nahradit plastové židle)
Parkování je dle možností před restaurací, ale někdy je tam plno. Na jídlo jsem čekala dlouho nebo na výměnu vody u jedné mladé slečny, která v dopoledních hodinách obsluhovala.
Považoval bych za přínosné zvýšit povědomí o této restauraci - směrovky, nabídky na hlavní ulici a nádraží atd.
Stará budova se starou fasádou, jediné lákadlo jsou světelné tabule :)
V kuřácké části to vypadá jako v hospodě páté kategorie a bohužel kouř z cigaret se dost silně přenáší i do "nekuřácké" části.
vzhled personalu? co je to za otazku? je mi jedno jak clovek vypada, restaurace je o ochote a o prijemnosti personalu ;-) vzhled ve srovnani s nekterymi lepsimi restauracemi v spk pokulhava, je tam hodne tmave barvy
Zvenku restaurace působí spíše odpudivým dojmem, kdybych byl cizí a kolem jen projížděl, ani bych si restaurace nevšiml.
3. Ohodnoťte podle vlastního názoru restauraci Na Špici dle kritérií, týkajících se péče a přístupu k zákazníkovi. K hodnocení použijte známkování jako ve škole (1 = nejlepší ohodnocení, 5 = nejhorší možné ohodnocení):
Povinná otázka, respondent se musel u každé podotázky rozhodnout mezi odpověďmi „1”, „2”, „3”, „4” a „5”, respondent se musel u každé podotázky rozhodnout mezi odpověďmi na dané škále.
Podotázka | Průměr | Rozptyl |
---|---|---|
Doba čekání na příjem objednávky | 2 | 0.636 |
Kvalita personálu dle chování k hostům | 1.841 | 0.679 |
Kvalita personálu dle profesionality, odborných znalostí | 2.295 | 0.663 |
Vyhovění personálu specifickému přání hosta (voda z kohoutku…) | 1.818 | 0.831 |
Příležitostný zábavný program (koncert, sportovní přenosy) | 2.909 | 0.992 |
4. Pokud jste u otázky č. 3 k některým kritériím přiřadili známku 4 nebo 5, odůvodněte toto vaše rozhodnutí:
Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.
Je poznat,že obsluhuje neprofesionální personál bez odborného vzdělání.Jedinou zábavou pro hosty je sledování TV, hrací automat a čtení denního tisku (Blesk,Idnes,Deník).
nedostala jsem ke kávě vodu
Nepamatuji si žádné akce v této restauraci
Personál není profesionální, jiná profese než vyučený číšník, často obsluhují brigádníci (z důvodu špatných platových podmínek). Obsluha dělá jen to, co musí, co má v popisu práce, nic navíc, nemají profesionální vztah k práci. V minulosti součástí restaurace byla kuželna, přes víkendy byly zábavné programy s muzikou (do konce 70 let). Dnes zábavou je jen televize, která často hosty ruší.
5. Ohodnoťte podle vlastního názoru restauraci Na Špici dle kritérií, týkajících se sortimentu restaurace. K hodnocení použijte známkování jako ve škole (1 = nejlepší ohodnocení, 5 = nejhorší možné ohodnocení):
Povinná otázka, respondent se musel u každé podotázky rozhodnout mezi odpověďmi „1”, „2”, „3”, „4” a „5”, respondent se musel u každé podotázky rozhodnout mezi odpověďmi na dané škále.
Podotázka | Průměr | Rozptyl |
---|---|---|
Nabídka nápojů (alkoholických i nealkoholických) | 1.659 | 0.634 |
Nabídka jídel | 1.886 | 0.873 |
Ceny sortimentu | 1.795 | 0.617 |
Kvalita nabízených nápojů a jídel | 1.886 | 0.692 |
Kvalita poledního menu | 1.636 | 0.595 |
6. Pokud jste u otázky č. 5 k některým kritériím přiřadili známku 4 nebo 5, odůvodněte toto vaše rozhodnutí:
Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.
žádné odpovědi
7. Co byste změnil(a) na restauraci Na Špici k Vaší větší spokojenosti?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
přeměna restaurace na zcela nekuřáckou | 13 | 29,55 % | 29,55 % |
zavedení WIFI | 8 | 18,18 % | 18,18 % |
vzhled interiéru restaurace | 7 | 15,91 % | 15,91 % |
snížení cen nabízeného sortimentu | 4 | 9,09 % | 9,09 % |
nabízený sortiment | 4 | 9,09 % | 9,09 % |
vzhled exteriéru restaurace | 4 | 9,09 % | 9,09 % |
obměna personálu | 2 | 4,55 % | 4,55 % |
lépe oddělit kuřáckou a nekuřáckou část | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
a taky přeměnu na restauraci nekuřáckou | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
8. Jak často navštěvujete restauraci Na Špici?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
nepravidelně | 21 | 47,73 % | 47,73 % |
1- 2 x měsíčně | 10 | 22,73 % | 22,73 % |
výjimečně | 8 | 18,18 % | 18,18 % |
1 x týdně | 3 | 6,82 % | 6,82 % |
několikrát týdně | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
podle toho zda tam mám cestu | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
9. Za jakým nejčastějším účelem navštěvujete restauraci Na Špici?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
stravování | 32 | 72,73 % | 72,73 % |
setkání s přáteli | 7 | 15,91 % | 15,91 % |
dobrá nabídka jídla i nealko nápojů pro ženy | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
káva před tréningem | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
konzumace alkoholických nápojů | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
posezení u piva | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
Posezení u piva s přáteli. | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
10. Jakou formu stravovaní nejčastěji využíváte při návštěvě restaurace Na Špici?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
večeře | 22 | 50 % | 50 % |
oběd | 21 | 47,73 % | 47,73 % |
nestravuji se v této restauraci | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
11. Odkud jste se o restauraci Na Špici dozvěděl(a)?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
jsem místní obyvatel | 31 | 70,45 % | 70,45 % |
doporučení známého | 8 | 18,18 % | 18,18 % |
náhodně jsem ji objevil(a) při cestě kolem | 2 | 4,55 % | 4,55 % |
bývala jsem místní | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
znám ji odjakživa | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
znám ji dlouho... | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
12. Bydliště (obec/ město)
Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Postřelmov | 14 | 31,82 % | 31,82 % |
Šumperk | 6 | 13,64 % | 13,64 % |
Sudkov | 4 | 9,09 % | 9,09 % |
Kolšov | 3 | 6,82 % | 6,82 % |
Zábřeh | 3 | 6,82 % | 6,82 % |
Dolní Studénky | 2 | 4,55 % | 4,55 % |
Třetí popelnice zleva | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
Rokytnice v O.h. | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
Nový Malín - Mladoňov | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
Klopina | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
ostatní odpovědi | 8 | 18,18 % | 18,18 % |
13. Věk:
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
18 – 25 let | 17 | 38,64 % | 38,64 % |
26 – 30 let | 16 | 36,36 % | 36,36 % |
31 – 40 let | 5 | 11,36 % | 11,36 % |
51 – 60 let | 4 | 9,09 % | 9,09 % |
41 – 50 let | 2 | 4,55 % | 4,55 % |
14. Nejvyšší dosažené vzdělání:
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
středoškolské | 22 | 50 % | 50 % |
vysokoškolské | 15 | 34,09 % | 34,09 % |
odborné učiliště | 4 | 9,09 % | 9,09 % |
vyšší odborné | 2 | 4,55 % | 4,55 % |
základní | 1 | 2,27 % | 2,27 % |
15. Pohlaví:
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Žena | 25 | 56,82 % | 56,82 % |
Muž | 19 | 43,18 % | 43,18 % |
Citace
Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko
Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.