Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Moderní zařízení v gastronomii

Moderní zařízení v gastronomii

Víte, že... si na Vyplňto.cz můžete zdarma vytvořit vlastní dotazník?

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Ondrej Svicka
Šetření:23. 03. 2013 - 30. 03. 2013
Počet respondentů:79
Počet otázek (max/průměr):8 / 8
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:96,1 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.01:00
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Dobrý den,
jmenuji se Ondřej Svíčka, jsem studentem Obchodní akademie a Hotelové školy v Havlíčkově Brodě. Chtěl bych Vás oslovit o vyplnění dotazníků na téma Moderní zařízení v kuchyni. Tento dotazník je anonymní a nezabere víc jak 5minut, Vaše odpovědi vyhodnotím a použiji ke své závěrečné maturitní práci. Zakroužkujte odpovědi nebo odpověd vypište na vymezené místo.

Odpovědi respondentů

1. Vaše pohlaví:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
žena5670,89 %70,89 %  
muž2329,11 %29,11 %  

Graf

2. Věk:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
do 254759,49 %59,49 %  
25 - 352025,32 %25,32 %  
35 - 45911,39 %11,39 %  
45 - 5533,8 %3,8 %  

Graf

3. Dosažené vzdělání:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
3240,51 %40,51 %  
2835,44 %35,44 %  
1113,92 %13,92 %  
VOŠ810,13 %10,13 %  

Graf

4. V součastné době:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
student (středoškolák, vysokoškolak)4962,03 %62,03 %  
pracující2734,18 %34,18 %  
nezaměstnaný33,8 %3,8 %  

Graf

5. Vaříte si doma?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano, velmi často4962,03 %62,03 %  
Pouze o víkendech2430,38 %30,38 %  
Ne, na přípravu jídel nemám čas67,59 %7,59 %  

Graf

6. Využíváte v kuchyni moderní zařízení? (výběr z více možností)

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
mikrovlnou troubu5974,68 %74,68 %  
ruční, nebo větší robotické elektrické šlehače5873,42 %73,42 %  
kávovar3848,1 %48,1 %  
indukční sporák s troubou (sklokeramická deska)3544,3 %44,3 %  
kombinovaný sporák (plynový s elektrickou troubou)3240,51 %40,51 %  
jiné (elektrické pánve1518,99 %18,99 %  

Graf

7. Jaký preferujete tepelný zdroj?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Elektrika4658,23 %58,23 %  
Plyn3341,77 %41,77 %  

Graf

8. Z jakých surovin jídlo připravujete?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Převážne z čerstvých surovin5974,68 %74,68 %  
Pouze z čerstvých surovin1417,72 %17,72 %  
Čerstvé suroviny využívám jen velmi zřídka56,33 %6,33 %  
Převážně využívám různých polotvarů a předpřipravených surovin11,27 %1,27 %  

Graf


(placená inzerce)

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Byly nalezeny zajímavé souvislosti u 2 otázek.

Upozornění: V případě, že se Vám u otázky zobrazuje pouze jedna odpověď, nejedná se patrně o žádná senzační zjištění. Při interpretaci výsledků se vždy řiďte také výsledky uvedenými výše - pokud určitou odpověď zvolila většina lidí, nejsou zjištění zajímavá (např. pokud je věk 90% respondentů v rozmezí 15 - 25 lety, jsou veškeré závislosti k této odpovědi prakticky bezcenné).

Tip: Vysvětlení této funkce i s příklady naleznete v nápovědě

2. Věk:

  • odpověď do 25:
    • 1.7x vetší pravděpodobnost při odpovědi na otázku 3. Dosažené vzdělání:

4. V součastné době:

  • odpověď student (středoškolák, vysokoškolak):
    • 1.6x vetší pravděpodobnost při odpovědi na otázku 3. Dosažené vzdělání:

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Vaše pohlaví:

2. Věk:

3. Dosažené vzdělání:

4. V součastné době:

5. Vaříte si doma?

6. Využíváte v kuchyni moderní zařízení? (výběr z více možností)

7. Jaký preferujete tepelný zdroj?

8. Z jakých surovin jídlo připravujete?

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Vaše pohlaví:

2. Věk:

3. Dosažené vzdělání:

4. V součastné době:

5. Vaříte si doma?

6. Využíváte v kuchyni moderní zařízení? (výběr z více možností)

7. Jaký preferujete tepelný zdroj?

8. Z jakých surovin jídlo připravujete?

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

Svicka, O.Moderní zařízení v gastronomii (výsledky průzkumu), 2013. Dostupné online na https://moderni-zarizeni-v-gastronom.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.