Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Nakupování a spotřeba masa

Nakupování a spotřeba masa

Víte, že... můžete dotazníky vyplňovat i pomocí mobilních aplikací?
K dispozici jsou aplikace pro iPhone, iPad a Android.

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Petr Petrovič
Šetření:20. 06. 2016 - 04. 07. 2016
Počet respondentů:169
Počet otázek (max/průměr):19 / 18.31
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:69,7 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.03:20
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF-1 PDF-2 PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Tento dotazník je vytvořen pro rodinnou farmu zabývající se chovem dobytka, zpracováním a prodejem masa a masných výrobků. Cílem je průzkumu je zjistit preference a chování spotřebitelů při nákupu a spotřebě zejména hovězího masa.

Naše farma se nachází v jižních čechách, proto je dotazník zaměřen primárně na obyvatele jižních částí České republiky, nicméně všechny odpovědi jsou vítány.

Dotazník se týká zejména spotřebitelů hovězího, telecího a vepřového masa, přičemž největší zájem máme o informace ohledně hovězího masa.

Pokud maso a masné výrobky vůbec nekonzumujete (jste vegeterián či vegan), dotazník prosím nevyplňujte.

 

Odpovědi respondentů

1. Jaké je Vaše pohlaví?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Žena11366,86 %66,86 %  
Muž5633,14 %33,14 %  

Graf

2. Jaký je Váš věk?

Povinná otázka, respondent musel napsat číselnou odpověď (pouze kladná čísla).

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
23158,88 %8,88 %  
25148,28 %8,28 %  
29105,92 %5,92 %  
26105,92 %5,92 %  
2795,33 %5,33 %  
2284,73 %4,73 %  
3284,73 %4,73 %  
3074,14 %4,14 %  
2874,14 %4,14 %  
2474,14 %4,14 %  
ostatní odpovědi 21
31
33
41
19
38
42
45
46
35
18
48
40
20
49
58
50
17
61
60
43
14
11100
44
13
55
34
57
16
11
52
36
39
68
15
54
7443,79 %43,79 %

Statistická data byla pro následující výpočty očištěna o 5 % hodnot z každé strany.

Statistická polohaHodnota
Průměr:29.95
Minimum:18
Maximum:57
Variační rozpětí:39
Rozptyl:71.94
Směrodatná odchylka:8.48
Medián:28
Modus:23

Graf

3. V současné době jste:

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Zaměstnanec10059,17 %59,17 %  
Student4023,67 %23,67 %  
Podnikatel148,28 %8,28 %  
Nezaměstnaný84,73 %4,73 %  
Důchodce74,14 %4,14 %  
na mateřské dovolené21,18 %1,18 %  
v domácnosti21,18 %1,18 %  
na rodičovské dovolené21,18 %1,18 %  
rodičovská dovolená21,18 %1,18 %  
pracující důchodce10,59 %0,59 %  
na mateřské10,59 %0,59 %  
invalidní důchodce10,59 %0,59 %  
absolvent10,59 %0,59 %  
Obzp10,59 %0,59 %  
Materska dovolena10,59 %0,59 %  
MD10,59 %0,59 %  
rodičovská dovolená/brigádník10,59 %0,59 %  

Graf

4. V jakém kraji současně bydlíte či trávíte nejvíce času?

Klíčovými jsou pro nás obyvatelé výše zmíněných krajů, proto není uvedeno více možností

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Jiný6739,64 %39,64 %  
Hl. m. Praha4426,04 %26,04 %  
Jihočeský kraj1911,24 %11,24 %  
Jihomoravský kraj1710,06 %10,06 %  
Středočeský kraj169,47 %9,47 %  
Vysočina63,55 %3,55 %  

Graf

5. Kolik peněz si vaše domácnost měsíčně odkládá na nákup potravin?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
3000 - 5000 Kč5633,14 %33,14 %  
5000 - 8000 Kč5029,59 %29,59 %  
1000 - 3000 Kč3118,34 %18,34 %  
8000 - 10000 Kč127,1 %7,1 %  
Více než 10000 Kč74,14 %4,14 %  
neodkládáme, prostě jdem nakoupit kdy chcem 10,59 %0,59 %  
nevím10,59 %0,59 %  
neodkládám, nakupuji10,59 %0,59 %  
není žádná určitá částka, záleží to podle potřeby 10,59 %0,59 %  
Jsem single a utrata za nakup jidla se lisi dle poctu sluzebnich cest. Cca 3000 Kc (tj. neco mezi 2. a 3. moznosti)10,59 %0,59 %  
nevim, nesleduju to10,59 %0,59 %  
Neodkládáme, nakupujeme dle potřeby10,59 %0,59 %  
neodkládá, utratí kolik je potřeba10,59 %0,59 %  
Neodkladam. 10,59 %0,59 %  
Do 1000 Kč10,59 %0,59 %  
3000 - 500010,59 %0,59 %  
nic si neodkládám. peníze jsou nebo nejsou. u rodičů a partnera zase vždycky jsou. 10,59 %0,59 %  
neodkládáme, kupujeme rovnou z výplat10,59 %0,59 %  

Graf

6. Jak často Vy osobně konzumujete maso?

Je myšleno jakkoli upravené maso, ne však výrobky z masa jako např. salámy, párky, klobásy atd.

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Několikrát týdně (v pracovních dnech)7946,75 %46,75 %  
Obden3621,3 %21,3 %  
Každý den2917,16 %17,16 %  
Pouze o víkendech158,88 %8,88 %  
Zcela výjimečně (o svátcích)63,55 %3,55 %  
Méně často (ale nejsem vegetarián / vegan)42,37 %2,37 %  

Graf

7. Snažíte se při nákupu masa brát ohled na kvalitu masa, původ či podmínky chovu nebo je pro Vás primární cena?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Snažím se najít kompromis9958,58 %58,58 %  
Dávám přednost kvalitě6035,5 %35,5 %  
Cena je primární105,92 %5,92 %  

Graf

8. Kde maso nejčastěji nakupujete?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Specializované řeznictví nebo uzenářství9153,85 %53,85 %  
Supermarket (balené maso)8751,48 %51,48 %  
Supermarket (řeznický pult)7142,01 %42,01 %  
Nakupuji přímo od konkrétního farmáře2514,79 %14,79 %  
Vlastní zdroj masa (vlastní chov)2213,02 %13,02 %  
Farmářské trhy105,92 %5,92 %  
kamarád řezník10,59 %0,59 %  
nenakupuji10,59 %0,59 %  
Obvykle nenakupuji maso, jím jen v závodní jídelně nebo je-li mi někým předloženo10,59 %0,59 %  
hypermarket s vlastní bourárnou10,59 %0,59 %  

Graf

9. Jsou sortiment a kvalita masa v místě, kde maso pořizujete dostatečné a vyhovují Vám?

Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano, nic mi nechybí11178,17 %65,68 %  
mohlo by to být lepší21,41 %1,18 %  
postrádám haggis10,7 %0,59 %  
Ne, musím si hodně vybírat.10,7 %0,59 %  
rada bych mela pristup k masu od chovatele snazsi. v tuto chvili musim nejprve zjistit, ktery den bude maso dostupne a tomu musim prizpusobit vareni. uvitala bych jistotu, ze pokud se dnes rozhodnu, ze zitra chci varit z plece, sezenu ji10,7 %0,59 %  
mohlo by byt lepsi10,7 %0,59 %  
Ne10,7 %0,59 %  
Bohužel pro kvalitní maso musím jít až 20 km do města :-(10,7 %0,59 %  
u klasického řezníka ano(krátká otvíracídoba), v supermarketu ne10,7 %0,59 %  
nic moc10,7 %0,59 %  
jak kdy a jak co10,7 %0,59 %  
mala dostupnost napr. cerstve ryby10,7 %0,59 %  
U farmářských trhů bych uvítal, kdyby se jejich otevírací doba nekryla s pracovní dobou většiny zaměstnanců10,7 %0,59 %  
chybí mi odřezky, vnitřnosti a kosti, abych nemusela kvůli psovi krmné maso objednávat přes internet10,7 %0,59 %  
Chybí mi nabídka kvalitního hovězí za příjemnou cenu10,7 %0,59 %  
maso nenakupuji10,7 %0,59 %  
Baleni jsou příliš velká. 10,7 %0,59 %  
Uvítala bych více malých řeznictví, kde je možné zjistit původ masa.10,7 %0,59 %  
Nevyhovuje, ale ne každý má peníze 10,7 %0,59 %  
nic moc, pro kvalitní maso musíme hrozně daleko, není na to čas ani peníze10,7 %0,59 %  
věyší výběr bio masa10,7 %0,59 %  
Ráda bych čerstvé ryby za přiměřenou cenu srovnatelnou s cenou mořských ryb v přímořských státech10,7 %0,59 %  
v daném obchodě nic nechybí, mám ho však daleko...10,7 %0,59 %  
moc nevyhovují, často je kvalita bídná ze supermarketu i od řezníka10,7 %0,59 %  
většinou nemám finanční podmínky na to to nějak víc řešit. 10,7 %0,59 %  
chybí mi výběr hovězího masa10,7 %0,59 %  
Pro kvalitni maso musim 30 km dojizdet10,7 %0,59 %  
občas by neškodil širší výběr a trvalá dostupnost některých mas10,7 %0,59 %  
Ne, chybí malý soukromník10,7 %0,59 %  
např. v supetmarketech jsou velké rozdíly10,7 %0,59 %  
Bohužel malý výběr a vyšší ceny.10,7 %0,59 %  

Graf

10. Byli byste ochotni pro kvalitní čerstvé maso jezdit do specializovaného obchodu přímo u statku? Pokud ano, do kolika kilometrů?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Do 15 kilometrů5733,73 %33,73 %  
Do 5 kilometrů5130,18 %30,18 %  
Ne3118,34 %18,34 %  
Do 30 kilometrů2011,83 %11,83 %  
Více než 30 kilometrů52,96 %2,96 %  
pouze do obchodu dostupneho MHD10,59 %0,59 %  
záleží na okolnostech10,59 %0,59 %  
Kdybych měla auto, tak ano.10,59 %0,59 %  
Pouze v případě dosahu MHD, nemám automobil10,59 %0,59 %  
Do 1010,59 %0,59 %  

Graf

11. Který z následujících druhů masa je Váš nejoblíbenější?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Hovězí maso8047,34 %47,34 %  
Vepřové maso7142,01 %42,01 %  
Telecí maso1810,65 %10,65 %  

Graf

12. Které části hovězího masa spotřebováváte nejčastěji?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Zadní maso / Plec8449,7 %49,7 %  
Svíčková / Roštěná7745,56 %45,56 %  
Mleté maso6940,83 %40,83 %  
Kližka4928,99 %28,99 %  
Krk / Pupek2414,2 %14,2 %  
Žebra1810,65 %10,65 %  
Morkové kosti116,51 %6,51 %  
Ořez31,78 %1,78 %  
nic21,18 %1,18 %  
žádné21,18 %1,18 %  
...10,59 %0,59 %  
líčka10,59 %0,59 %  
lehčí otázku nemáte ? všechno !10,59 %0,59 %  
netuším10,59 %0,59 %  
Nemohu jíst hovězí10,59 %0,59 %  
nevim, podle okolností a chutí10,59 %0,59 %  
Nevim. 10,59 %0,59 %  
Dvakrat rocne koupim 10 kg masa, kde je vse mozne, nic extra nepreferuji, varim z toho, co je10,59 %0,59 %  
fuuuuj ani jedno10,59 %0,59 %  
hovězí kupuji málo, neb mi ho děti nejí. Hlavně kupuji žebro, plec10,59 %0,59 %  
Nekonzumuji hovězí maso10,59 %0,59 %  
Střídáme10,59 %0,59 %  

Graf

13. Spotřebováváte také hovězí vnitřnosti?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ne11266,27 %66,27 %  
Játra3520,71 %20,71 %  
Žaludek (dršťky)2816,57 %16,57 %  
Srdce2011,83 %11,83 %  
Ledviny169,47 %9,47 %  
Žlázy63,55 %3,55 %  
Slezina31,78 %1,78 %  
jazyk10,59 %0,59 %  
nic10,59 %0,59 %  
jen pro psa10,59 %0,59 %  
určitě, ale nevim co vše se dává do různých výrobků10,59 %0,59 %  
Vyjímečne10,59 %0,59 %  
Vše co se namane10,59 %0,59 %  

Graf

14. Spotřebováváte či měli byste zájem i o některé netradiční či méně dostupné části hovězího masa?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ne8047,34 %47,34 %  
Líčka7544,38 %44,38 %  
Oháňka4124,26 %24,26 %  
bude-li to dobré a cenově dostupné, tak ano10,59 %0,59 %  
neznám,neumím upravit,nechám si poradit10,59 %0,59 %  
urcite, mam pocit, ze i takovy pupek ci kvetova spicka jsou v praxi malo dostupne10,59 %0,59 %  
vemínko10,59 %0,59 %  
osso buco10,59 %0,59 %  
´10,59 %0,59 %  
Ano10,59 %0,59 %  

Graf

15. Konzumujete steaky z hovězí masa? Pokud ano, jaké nejčastěji (či jaké jsou Vaše nejoblíbenější)?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní (min. 1).

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Obyčejný steak bez kosti (např. plátky ze zadního masa či roštěné)8147,93 %47,93 %  
Steaky ze svíčkové (tenderloin steak apod.)4526,63 %26,63 %  
Ne4325,44 %25,44 %  
Flank steak2514,79 %14,79 %  
Rib-Eye steak1911,24 %11,24 %  
T-Bone steak1810,65 %10,65 %  
Ossobuco105,92 %5,92 %  
ty lepší jsem nikdy nejedla10,59 %0,59 %  
různé10,59 %0,59 %  
když je dobře udělaný, je mi jedno jaký to je10,59 %0,59 %  
nejsem vybíravý10,59 %0,59 %  
v restauraci si občas něco dám, ale jak se to jmenuje nevim10,59 %0,59 %  
preferuji hamburgery10,59 %0,59 %  
Krk10,59 %0,59 %  
Ano, jakékoli dobře upravené.10,59 %0,59 %  

Graf

16. Měli byste zájem o telecí maso?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano, ale nemám zdroj telecího masa7443,79 %43,79 %  
Ne, o telecí maso nemám zájem6035,5 %35,5 %  
Ano, a mám zdroj telecího masa3520,71 %20,71 %  

Graf

17. Pořizujete si maso pro vlastní domácí výrobu uzenin a výrobků (klobás, salámů, párků apod.)?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ne15289,94 %89,94 %  
Ano1710,06 %10,06 %  

Graf

18. Uvítali byste možnost zakoupit při nákupu kvalitního masa i ostatní farmářské produkty např. mošt, brambory, křížaly apod.?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano12775,15 %75,15 %  
Ne4224,85 %24,85 %  

Graf

19. Jaké pokrmy nejradši či nejčastěji připravujte z hovězího, telecího a vepřového masa?

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.

- guláše, řízky, různé dušené

.

Asijské porkmy

bifteky, stejky, guláš,

Cokoliv

čistě jen maso na kostičky

dusene na vine, ruzna ragu, vyvar, trhane veprove, obycejne platky na minutku

dušené

Dušené hovězí maso na víně, stejně tak i vepřové. Medium hovězí steak na pepři

dušené maso s omáčkou

Dušené maso se zeleninou, hovězí na smetaně, steak z roštěné a hovězí vývar

Grilované KUŘE :-P Jinak Hovězí: Svíčková/Kotlety Telecí: Líčka Vepřové: Bůček

Gulágv

Guláš

Guláš

guláš

guláš

guláš a přírodní plátky

guláš, polévky, omáčky

guláš, řízky

guláš, steaky pečené

Guláš, steaky, svíčkovou...

guláš, svíčková, roštěnky

guláše, ragú

hamburger

Hamburgery.

Hamurgery hovězí :)

hovězí = tatarák, svíčková, guláš telecí = nemám zdroj telecího masa vepřové = řízky/steaky, ovar, guláš

Hovězí na vině,tataràk,na grilu,guláš,...

hovězí po burgundsku, líčka na víně, vídeňský řízek, španělský ptáček, guláš, steak

Hovězí polivku;omáčky řízky mlete se spagetami karbanatky ........

hovězí roštěnky

hovězí: na kmíně, rizoto, rajská omáčka, na hořčici vepřové: se zeleninou, na kmíně, rizoto, pečené, steaky

karbanátky, steaky, ptáčky, gril

katsudon, svíčková

klobásy

lasagne, vývar, omáčky

maso obvykle peču a nebo připravím steak

minutky, omáčky, na gril

na omáčku

Nepřipravuji.

Omacky

omáčky

opět těžká otázka...cokoliv :D

pečeni, řízek

Perkelt

Podle chuti... guláš, karbanátky či sekaná, rizoto, pečené.....

Prostě to maso ugriluju a sním s bramborama.

Roštěnky na různé způsoby, guláše, pečené a dušené maso.

různé dušené pokrmy, méně často řízky, kari a pečené maso

Různé. Z hovězího nejčastěji polévku či pokrmy kombinované se zeleninou (ragů, hovězí na cizrně...), telecí bohužel nevařím, vepřové minimálně.

řízky, steaky

Steak, hovězí na pepři, guláš

steak, případně ministeaky a potom dodusit do omáčky

Steak, spanelske ptacky, vyvar

Steak, svíčková, hovězí na houbách,...

steak, tatarský biftek

steaky

steaky

steaky, burgery

steaky, hovězí burger, roštěná, vařené hovězí např. k omáčce

Steaky,dušené hovězí, velmi často vývar,syrové na tatarský biftek

svíčková na smetaně, roštěnky na cibuli, vepřové medailonky, vepřové kotlety

Svíčková, roštěná, guláše, pečeně

Svíčková, řízek.

Svíčková, steak, řízek, vepřoknedlo, vejpečky

španělské ptáčky, guláš, řízky, plátky se zeleninou

takové, kdy vynikne chuť masa a není přebitá příliš výraznou omáčkou nebo kořením.

Tatarák, svíčková, výpečky atd.

toho je hafo

většinou steak, plátky se zeleninou, řízky

Vse různé. Omáčky, tatarak, gril, polévky.

z hovězího masa: steaky, maso k omáčkám, guláše telecí: steaky, plátky, rolády vepřové: pečené vepřové maso, guláše, řízky

z hovězího polévka, ptáčky, dušené telecí máme jen vyjímečně a to řízky vepřové - všechno...

z hovězího polevku, v vepřovýho vše ostatní

Z hovězího tatarský biftek a steak ze svíčkové. Vepřové vepřová pečená žebra, pečené koleno. Telecí tatarák, Telecí kotletka..

Z techto druhu pouze hovezi. Mam rada i mlete (bolonska smes, burgery). Vyvary, omacky. Spise maso varene a dusene nez pecene. Pochutnam si i na dobrem steaku ci tataraku.

žádné

žádné, jím jen kuřecí maso


(placená inzerce)

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Byly nalezeny zajímavé souvislosti u 3 otázek.

Upozornění: V případě, že se Vám u otázky zobrazuje pouze jedna odpověď, nejedná se patrně o žádná senzační zjištění. Při interpretaci výsledků se vždy řiďte také výsledky uvedenými výše - pokud určitou odpověď zvolila většina lidí, nejsou zjištění zajímavá (např. pokud je věk 90% respondentů v rozmezí 15 - 25 lety, jsou veškeré závislosti k této odpovědi prakticky bezcenné).

Tip: Vysvětlení této funkce i s příklady naleznete v nápovědě

8. Kde maso nejčastěji nakupujete?

  • odpověď Supermarket (balené maso):
    • 1.9x vetší pravděpodobnost při odpovědi Cena je primární na otázku 7. Snažíte se při nákupu masa brát ohled na kvalitu masa, původ či podmínky chovu nebo je pro Vás primární cena?

13. Spotřebováváte také hovězí vnitřnosti?

  • odpověď Játra:
    • 4.8x vetší pravděpodobnost při odpovědi Ledviny na otázku 13. Spotřebováváte také hovězí vnitřnosti?

14. Spotřebováváte či měli byste zájem i o některé netradiční či méně dostupné části hovězího masa?

  • odpověď Líčka:
    • 2x vetší pravděpodobnost při odpovědi Morkové kosti na otázku 12. Které části hovězího masa spotřebováváte nejčastěji?

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Jaké je Vaše pohlaví?

2. Jaký je Váš věk?

3. V současné době jste:

4. V jakém kraji současně bydlíte či trávíte nejvíce času?

5. Kolik peněz si vaše domácnost měsíčně odkládá na nákup potravin?

6. Jak často Vy osobně konzumujete maso?

7. Snažíte se při nákupu masa brát ohled na kvalitu masa, původ či podmínky chovu nebo je pro Vás primární cena?

8. Kde maso nejčastěji nakupujete?

9. Jsou sortiment a kvalita masa v místě, kde maso pořizujete dostatečné a vyhovují Vám?

10. Byli byste ochotni pro kvalitní čerstvé maso jezdit do specializovaného obchodu přímo u statku? Pokud ano, do kolika kilometrů?

11. Který z následujících druhů masa je Váš nejoblíbenější?

12. Které části hovězího masa spotřebováváte nejčastěji?

13. Spotřebováváte také hovězí vnitřnosti?

14. Spotřebováváte či měli byste zájem i o některé netradiční či méně dostupné části hovězího masa?

15. Konzumujete steaky z hovězí masa? Pokud ano, jaké nejčastěji (či jaké jsou Vaše nejoblíbenější)?

16. Měli byste zájem o telecí maso?

17. Pořizujete si maso pro vlastní domácí výrobu uzenin a výrobků (klobás, salámů, párků apod.)?

18. Uvítali byste možnost zakoupit při nákupu kvalitního masa i ostatní farmářské produkty např. mošt, brambory, křížaly apod.?

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Jaké je Vaše pohlaví?

2. Jaký je Váš věk?

3. V současné době jste:

4. V jakém kraji současně bydlíte či trávíte nejvíce času?

5. Kolik peněz si vaše domácnost měsíčně odkládá na nákup potravin?

6. Jak často Vy osobně konzumujete maso?

7. Snažíte se při nákupu masa brát ohled na kvalitu masa, původ či podmínky chovu nebo je pro Vás primární cena?

8. Kde maso nejčastěji nakupujete?

9. Jsou sortiment a kvalita masa v místě, kde maso pořizujete dostatečné a vyhovují Vám?

10. Byli byste ochotni pro kvalitní čerstvé maso jezdit do specializovaného obchodu přímo u statku? Pokud ano, do kolika kilometrů?

11. Který z následujících druhů masa je Váš nejoblíbenější?

12. Které části hovězího masa spotřebováváte nejčastěji?

13. Spotřebováváte také hovězí vnitřnosti?

14. Spotřebováváte či měli byste zájem i o některé netradiční či méně dostupné části hovězího masa?

15. Konzumujete steaky z hovězí masa? Pokud ano, jaké nejčastěji (či jaké jsou Vaše nejoblíbenější)?

16. Měli byste zájem o telecí maso?

17. Pořizujete si maso pro vlastní domácí výrobu uzenin a výrobků (klobás, salámů, párků apod.)?

18. Uvítali byste možnost zakoupit při nákupu kvalitního masa i ostatní farmářské produkty např. mošt, brambory, křížaly apod.?

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

Petrovič, P.Nakupování a spotřeba masa (výsledky průzkumu), 2016. Dostupné online na https://nakupovani-a-spotreba-masa.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.