Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Nová restaurace

Nová restaurace

Atraktivita turistických oblastí Jeseníky a Střední Morava
Znáte Střední Moravu nebo Jeseníky? Co považujete za největší lákadla regionu?

(veřejné výsledky 12. 12.)

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:jakub škarda
Šetření:12. 01. 2014 - 17. 01. 2014
Počet respondentů:145
Počet otázek (max/průměr):12 / 12
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:80,4 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.01:48
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF-1 PDF-2 PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Děkuji mockrát za vyplnění dotazníku pro mou diplomou práci.

Odpovědi respondentů

1. Jste muž/žena?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
žena9464,83 %64,83 %  
muž5135,17 %35,17 %  

Graf

2. Kolik je Vám let?

Povinná otázka, respondent musel napsat číselnou odpověď.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
241711,72 %11,72 %  
261611,03 %11,03 %  
251611,03 %11,03 %  
2296,21 %6,21 %  
1996,21 %6,21 %  
2396,21 %6,21 %  
2185,52 %5,52 %  
2764,14 %4,14 %  
2053,45 %3,45 %  
2853,45 %3,45 %  
ostatní odpovědi 30
29
34
32
44
18
40
33
39
48
36
35
31
42
49
17
47
46
4531,03 %31,03 %

Statistická data byla pro následující výpočty očištěna o 5 % hodnot z každé strany.

Statistická polohaHodnota
Průměr:26.48
Minimum:19
Maximum:44
Variační rozpětí:25
Rozptyl:29.14
Směrodatná odchylka:5.4
Medián:25
Modus:24

Graf

3. Jak často chodíte do restauračních zařízení/hospod/barů?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Alespoň 1x týdně5840 %40 %  
0-2x do měsíce. na otázku č. 34531,03 %31,03 %  
Vícekrát než jednou týdně4228,97 %28,97 %  

Graf

4. Kolik času Vám průměrně zabere získání místa u stolu?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
1 min9162,76 %62,76 %  
2 min3725,52 %25,52 %  
3 min149,66 %9,66 %  
4 min21,38 %1,38 %  
více10,69 %0,69 %  

Graf

5. Za jak dlouho Vás průměrně číšník obslouží?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
3 min4732,41 %32,41 %  
4 min4430,34 %30,34 %  
více3020,69 %20,69 %  
2 min2013,79 %13,79 %  
1 min42,76 %2,76 %  

Graf

6. Jak dlouhou průměrně trvá příprava jídla?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
16 - 207148,97 %48,97 %  
více3222,07 %22,07 %  
11 - 15 min3121,38 %21,38 %  
6-10 min106,9 %6,9 %  
0-5 min10,69 %0,69 %  

Graf

7. Jak dlouho průměrně čekáte na možnost zaplacení účtu v restauraci?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
2-5 min9766,9 %66,9 %  
více4329,66 %29,66 %  
méně než 1 min53,45 %3,45 %  

Graf

8. Kolik průměrně utratíte při jedné návštěvě restaurace?

Povinná otázka, respondent musel napsat číselnou odpověď.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
2003121,38 %21,38 %  
3002718,62 %18,62 %  
1502315,86 %15,86 %  
5001611,03 %11,03 %  
2501510,34 %10,34 %  
40096,21 %6,21 %  
10096,21 %6,21 %  
35042,76 %2,76 %  
80032,07 %2,07 %  
100021,38 %1,38 %  
ostatní odpovědi 450
1.000
1500
130
140
50
64,14 %4,14 %

Statistická data byla pro následující výpočty očištěna o 5 % hodnot z každé strany.

Statistická polohaHodnota
Průměr:268.09
Minimum:100
Maximum:500
Variační rozpětí:400
Rozptyl:12835.56
Směrodatná odchylka:113.29
Medián:250
Modus:200

Graf

9. Za jakým účelem nejčastěji chodíte do restauračních zařízení?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
stravovat se8558,62 %58,62 %  
pobavit se u alkoholu4933,79 %33,79 %  
bavit se bez alkoholu96,21 %6,21 %  
trávit sám čas21,38 %1,38 %  

Graf

10. Preferuje zavedené pivovary (Plzeňský Prazdroj, Starobrno, Budějovický Budvar) či menší soukromé (Polička, Poutník, Svijany)?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
malé9263,45 %63,45 %  
zavedené5336,55 %36,55 %  

Graf

11. Měli byste zájem vyzkoušet kvalitní slovenskou kuchyni?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano5940,69 %40,69 %  
spíše ano4833,1 %33,1 %  
spíše ne2517,24 %17,24 %  
ne138,97 %8,97 %  

Graf

12. Který faktor je pro Vás rozhodující při volbě restaurace?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Celková atmosféra7048,28 %48,28 %  
Kvalita jídel5437,24 %37,24 %  
Ceny85,52 %5,52 %  
Kvalita piva42,76 %2,76 %  
Dostupnost42,76 %2,76 %  
jiné32,07 %2,07 %  
Obsluha21,38 %1,38 %  

Graf


(placená inzerce)

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Nebyly nalezeny žádné zajímavé souvislosti mezi odpovědmi.

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Jste muž/žena?

2. Kolik je Vám let?

3. Jak často chodíte do restauračních zařízení/hospod/barů?

4. Kolik času Vám průměrně zabere získání místa u stolu?

5. Za jak dlouho Vás průměrně číšník obslouží?

6. Jak dlouhou průměrně trvá příprava jídla?

7. Jak dlouho průměrně čekáte na možnost zaplacení účtu v restauraci?

8. Kolik průměrně utratíte při jedné návštěvě restaurace?

9. Za jakým účelem nejčastěji chodíte do restauračních zařízení?

10. Preferuje zavedené pivovary (Plzeňský Prazdroj, Starobrno, Budějovický Budvar) či menší soukromé (Polička, Poutník, Svijany)?

11. Měli byste zájem vyzkoušet kvalitní slovenskou kuchyni?

12. Který faktor je pro Vás rozhodující při volbě restaurace?

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Jste muž/žena?

2. Kolik je Vám let?

3. Jak často chodíte do restauračních zařízení/hospod/barů?

4. Kolik času Vám průměrně zabere získání místa u stolu?

5. Za jak dlouho Vás průměrně číšník obslouží?

6. Jak dlouhou průměrně trvá příprava jídla?

7. Jak dlouho průměrně čekáte na možnost zaplacení účtu v restauraci?

8. Kolik průměrně utratíte při jedné návštěvě restaurace?

9. Za jakým účelem nejčastěji chodíte do restauračních zařízení?

10. Preferuje zavedené pivovary (Plzeňský Prazdroj, Starobrno, Budějovický Budvar) či menší soukromé (Polička, Poutník, Svijany)?

11. Měli byste zájem vyzkoušet kvalitní slovenskou kuchyni?

12. Který faktor je pro Vás rozhodující při volbě restaurace?

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

škarda, j.Nová restaurace (výsledky průzkumu), 2014. Dostupné online na https://nova-restaurace.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.