Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Porovnání přípravy pokrmu ve fast food a před hostem
Porovnání přípravy pokrmu ve fast food a před hostem
Základní údaje o provedeném průzkumu
Autor průzkumu: | Tomáš Kalina |
---|---|
Šetření: | 05. 04. 2013 - 07. 04. 2013 |
Počet respondentů: | 168 |
Počet otázek (max/průměr): | 14 / 14 |
Použité ochrany: | žádné |
Zobrazení otázek: | celý dotazník najednou |
Návratnost dotazníků: | 73,5 % |
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník). | |
Průměrná doba vyplňování: | 00.04:39 |
odpovědi & grafy segmentace závislosti zdroje dotazník citovat |
Úvodní informace zveřejněné respondentům
Tento dotazník má zmapovat oblíbenost fast food restaurací a ponětí o vaření před hostem neboli front cookingu.
Odpovědi respondentů
1. Kdo tento dotazník vyplňoval
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Žena | 127 | 75,6 % | 75,6 % |
Muž | 41 | 24,4 % | 24,4 % |
2. Váš věk
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
20-30 | 79 | 47,02 % | 47,02 % |
30-40 | 39 | 23,21 % | 23,21 % |
40 a výše | 29 | 17,26 % | 17,26 % |
15-20 | 21 | 12,5 % | 12,5 % |
3. Víte, co je to fast food
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Restaurace / bistro, kde je vše servírováno v jednorázových obalech a servis probíhá maximálně do 5 minut od objednání | 100 | 59,52 % | 59,52 % |
Restaurace / bistro, kde máte omezený výběr nápojů a pokrmů, které zajišťují rychlý servis | 42 | 25 % | 25 % |
Jídlo, které dostanete vždy hned při objednání a před zaplacením | 25 | 14,88 % | 14,88 % |
Podnik, kde vás číšník obslouží rychle u stolu | 1 | 0,6 % | 0,6 % |
4. Stravujete se pravidelně ve fast food restauracích?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Ne | 154 | 91,67 % | 91,67 % |
Ano | 14 | 8,33 % | 8,33 % |
5. Do fast food restaurace nechodím protože
Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí (min. 1).
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Jídlo je nezdravé | 107 | 63,69 % | 63,69 % |
Preferuji domácí stravu | 65 | 38,69 % | 38,69 % |
Nevěřím kvalitě | 43 | 25,6 % | 25,6 % |
Je to drahé | 42 | 25 % | 25 % |
Nechutná mi tam | 18 | 10,71 % | 10,71 % |
Z principu | 13 | 7,74 % | 7,74 % |
jiné (zabíjí se zvířata, apod.) | 13 | 7,74 % | 7,74 % |
6. Jak často se zde stravujete
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
1x - 3x v měsíci | 160 | 95,24 % | 95,24 % |
4x - 8x v měsíci | 8 | 4,76 % | 4,76 % |
7. Co preferujete na fast food restauracích
Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí (min. 1).
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Rychlost obsluhy | 126 | 75 % | 75 % |
Otevírací dobu | 56 | 33,33 % | 33,33 % |
Jednoduchost | 44 | 26,19 % | 26,19 % |
Cenu | 32 | 19,05 % | 19,05 % |
Čistotu | 12 | 7,14 % | 7,14 % |
Kvalitu surovin | 8 | 4,76 % | 4,76 % |
Velikost porce | 5 | 2,98 % | 2,98 % |
Bezpečné potraviny | 3 | 1,79 % | 1,79 % |
8. Chtěli byste vidět průběh přípravy vašeho pokrmu
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Ano, celý postup | 99 | 58,93 % | 58,93 % |
Ne | 47 | 27,98 % | 27,98 % |
Jen část přípravy | 18 | 10,71 % | 10,71 % |
Jen dohotovení | 4 | 2,38 % | 2,38 % |
9. Máte rádi předvádění dovedností kuchaře?
Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano”, „nevím” a „ne”.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
ano | 116 | 69,05 % | 69,05 % |
nevím | 34 | 20,24 % | 20,24 % |
ne | 18 | 10,71 % | 10,71 % |
10. Co vás odradí od vaření před hostem?
Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí (min. 1).
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Nepořádek a špína na stole | 114 | 67,86 % | 67,86 % |
Neupravený kuchař | 84 | 50 % | 50 % |
Zápach | 70 | 41,67 % | 41,67 % |
Neestetické prostředí | 52 | 30,95 % | 30,95 % |
Neznalost kuchaře | 46 | 27,38 % | 27,38 % |
Ztratil/a bych iluze o kvalitě pokrmu | 40 | 23,81 % | 23,81 % |
11. V případě, že máte hlad a navštívíte nějaký fast food, jíte pokrm
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
V restauraci | 101 | 60,12 % | 60,12 % |
Za chůze | 37 | 22,02 % | 22,02 % |
Až doma | 30 | 17,86 % | 17,86 % |
12. Jaký čas jste ochotni maximálně dát kuchaři na přípravu jídla ve fast foodu?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
5 minut | 85 | 50,6 % | 50,6 % |
10 minut | 62 | 36,9 % | 36,9 % |
15 minut | 18 | 10,71 % | 10,71 % |
20 minut | 3 | 1,79 % | 1,79 % |
13. Jaký čas jste ochotni maximálně dát kuchaři na přípravu jídla před hostem?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
15 minut | 53 | 31,55 % | 31,55 % |
10 minut | 43 | 25,6 % | 25,6 % |
20 minut | 41 | 24,4 % | 24,4 % |
5 minut | 18 | 10,71 % | 10,71 % |
30 minut a více | 13 | 7,74 % | 7,74 % |
14. Co si představujete pod pojmem konvenience
Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí (min. 1).
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
Produkty tepelně upravené, snadno připravené v kombinaci s další složkou (např. instantní prášky) | 79 | 47,02 % | 47,02 % |
Produkty připravené k tepelné úpravě (např. mražená zelenina, předpečené pečivo, rybí prsty) | 70 | 41,67 % | 41,67 % |
Hotové pokrmy (nebo jeho složky) připravené k ohřevu (např. masové konzervy) | 67 | 39,88 % | 39,88 % |
Potravina nebo pokrm připravený ke konzumaci (např. pečivo, uzeniny) | 28 | 16,67 % | 16,67 % |
Produkty připravené ke kuchyňské úpravě (např. neloupané brambory) | 25 | 14,88 % | 14,88 % |
Zdroje respondentů
Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):
- facebook.com (67,4 %)
- nezjištěno (20,1 %)
- vyplnto.cz (6,6 %)
- m.facebook.com (5,3 %)
Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.
Citace
Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko
Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.