Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Preference zákazníků v rámci obědové nabídky.

Preference zákazníků v rámci obědové nabídky.

Kdo by měl být příštím prezidentem ČR (v roce 2018)?
Zúčastněte se krátkého dotazníku a oznámkujte Havla, Klause a Zemana.

(veřejné výsledky 15. prosince ve 12h)

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Diana Reichelt
Šetření:13. 12. 2015 - 01. 03. 2016
Počet respondentů:1261
Počet otázek (max/průměr):25 / 25
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:po jedné otázce
Návratnost dotazníků:67 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.07:25
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF-1 PDF-2 PDF-3 PDF-4 PDF-5 PDF-6 PDF-7 PDF-8 PDF-9 PDF-10 PDF-11 PDF-12 PDF-13 PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Pro svoji diplomovou práci bych Vás ráda požádala o vyplnění mého dotazníku. Zkoumám preference zákazníků v rámci výběru z obědové nabídky jídel ve stravovacím zařízení.

Dotazník obsahuje celkem 25 otázek a neměl by Vám zabrat více než 5 až 10minut.

Děkuji za Váš čas. Diana R.

Odpovědi respondentů

1. Jak často využíváte v průběhu pracovního týdne v rámci oběda možnosti stravovacích zařízení (restaurace, jídelna, kantýna)?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
4x až 5x týdně32625,85 %25,85 %  
1x až 2x týdně31925,3 %25,3 %  
Vůbec26621,09 %21,09 %  
2x až 3x týdně20216,02 %16,02 %  
Každý den14811,74 %11,74 %  

Graf

2. Jak často si v rámci pracovního týdne nosíte připravený oběd z domova?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Vůbec55243,77 %43,77 %  
1x až 2x týdně24519,43 %19,43 %  
2x až 3x týdně21717,21 %17,21 %  
4x až 5x týdně12910,23 %10,23 %  
Každý den1189,36 %9,36 %  

Graf

3. Přispívá Vám zaměstnavatel na obědy? (stravenky, případně zvýhodněná nabídka v rámci podnikové jídelny)

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano83165,9 %65,9 %  
Ne43034,1 %34,1 %  

Graf

4. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PONDĚLÍ:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Grilované kuřecí prso s bazalkovým pestem a rýží46436,8 %36,8 %  
Farmářský pstruh s brambory vařenými v páře30724,35 %24,35 %  
Těstoviny se sušenými rajčaty18714,83 %14,83 %  
Smažený vepřový řízek a domácí bramborový salát15612,37 %12,37 %  
Zeleninový salát s cizrnou a baby mozzarellou14711,66 %11,66 %  

Graf

5. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ÚTERÝ:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Steak z lososa s grenaille brambory a špenátem59747,34 %47,34 %  
Špenát zapečený v jemném těstě s bešamelem, vejci a parmazánem24919,75 %19,75 %  
Čočka na kyselo s uzeným tempehem a řepou18814,91 %14,91 %  
Aglio olio e peperoncino13310,55 %10,55 %  
Dalmátské čufty se zeleninou, houskové knedlíky947,45 %7,45 %  

Graf

6. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na STŘEDU:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Kukuřičný kuskus s pečenými paprikami, rukolou a Feta sýrem34527,36 %27,36 %  
Francouzské brambory s uzeným masem, paprikami, vejci a sýrem, okurka33026,17 %26,17 %  
Zapečené těstoviny s brokolicí a strouhaným sýrem25720,38 %20,38 %  
Hovězí maso vařené, omáčka smetanový křen, houskové knedlíky17013,48 %13,48 %  
Dušený špenát, sázené vejce, vařené brambory15912,61 %12,61 %  

Graf

7. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ČTVRTEK:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Gnocchi se špenátem a smetanou34227,12 %27,12 %  
Přírodní kuřecí plátek s jemným bramborovým salátem32225,54 %25,54 %  
Hovězí burger s quacamolle,chedarem,slaninou, jalapeňos a hranolky27621,89 %21,89 %  
Pražma královská na bylinkách s celerovým pyré21717,21 %17,21 %  
Hrachová kaše s opečenou paprikovou klobáskou1048,25 %8,25 %  

Graf

8. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PÁTEK:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Smažený sýr s máslovými brambory a domácí tatarkou38030,13 %30,13 %  
Krocaní plátky s pečenými dýněmi a hummusem27121,49 %21,49 %  
Kuřecí roláda s jemnou sekaninou a houbami, dušená rýže26120,7 %20,7 %  
Zeleninový talíř s pečenou makrelou21917,37 %17,37 %  
Vinná klobása se šťouchaným bramborem, hořčice, cibulka13010,31 %10,31 %  

Graf

9. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PONDĚLÍ:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Čerstvé těstoviny s kuřecím masem, sušenými tomaty a rukolou44935,61 %35,61 %  
Indické curry s uzeným tempehem a květákem24719,59 %19,59 %  
Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže a kyselá okurka23518,64 %18,64 %  
Kuřecí stehenní plátky plněné slaninou, šunkou a žampiony, dušená rýže21917,37 %17,37 %  
Hovězí nudle s fazolovými lusky a špecle1118,8 %8,8 %  

Graf

10. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ÚTERÝ:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Krůtí prsa na bylinkovém jogurtu s jemnou bramborovou kaší51640,92 %40,92 %  
Treska pečená s česnekem a chilli, bramborové hranolky24319,27 %19,27 %  
Domácí tagliatelle s chorizem a parmazánem22417,76 %17,76 %  
Pohankové rizoto s krůtími jatýrky a okurkovým salátem17013,48 %13,48 %  
Pražská šunka od kosti s brusinkami a čerstvým pečivem1088,56 %8,56 %  

Graf

11. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na STŘEDU:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Grilovaný hovězí flank steak s pepřovou omáčkou, bramborami grenaille a fazol.lusky40031,72 %31,72 %  
Špagety ala Carbonara27922,13 %22,13 %  
Provensálské brambory zapečené s kuřecím masem, cibulkou a vejci24719,59 %19,59 %  
Domácí sekaná s vařenými brambory se salátkem z červené řepy17013,48 %13,48 %  
Tofu se zálivkou vinaigrette, s olivami, rozmarýnem, česnekem a neloupanou rýží16513,08 %13,08 %  

Graf

12. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ČTVRTEK:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Thajská kuřecí směs se zeleninou, sójovým mlékem a sójovými výhonky, dušená jasmínová rýže40932,43 %32,43 %  
Tilapie (ryba) pečená na citrónu a česneku s mačkanými bramborami a polníčkem29423,31 %23,31 %  
Hovězí líčka s houbami, gratinované cuketové pyré23918,95 %18,95 %  
Aljašská treska v mandlové krustě, dýňové pyré19315,31 %15,31 %  
Sojové maso se zeleninou, dušená rýže1269,99 %9,99 %  

Graf

13. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PÁTEK:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Tortilla s kuřecím masem a římským salátkem36929,26 %29,26 %  
Losos na špenátovém lůžku, smetanové brambory32425,69 %25,69 %  
Italské krémové risotto s kozím sýrem, sušenými tomaty a rukolou26821,25 %21,25 %  
Kousky hovězího masa na pepři s jasmínovou rýží19415,38 %15,38 %  
Celozrnné těstoviny s tuňákem v tomatové omáčce1068,41 %8,41 %  

Graf

14. Myslíte si, že v rámci obědů jíte zdravě?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano57145,28 %45,28 %  
Ne35828,39 %28,39 %  
Nepřemýšlel/la jsem nad tím21216,81 %16,81 %  
Je mi to jedno1209,52 %9,52 %  

Graf

15. V předešlých otázkách nás zajímaly Vaše stravovací návyky a preference. Ve skutečnosti, je dotazník zaměřený hlavně na konzumaci zdravé a vyvážené stravy. Zohledňujete Vy při výběru obědů zdravost a vyváženost pokrmů?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano78061,86 %61,86 %  
Ne48138,14 %38,14 %  

Graf

16. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PONDĚLÍ:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Farmářský pstruh s brambory vařenými v páře52041,24 %41,24 %  
Zeleninový salát s cizrnou a baby mozzarellou51841,08 %41,08 %  
Grilované kuřecí prso s bazalkovým pestem a rýží18214,43 %14,43 %  
Těstoviny se sušenými rajčaty251,98 %1,98 %  
Smažený vepřový řízek a domácí bramborový salát161,27 %1,27 %  

Graf

17. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ÚTERÝ:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Steak z lososa s grenaille brambory a špenátem68654,4 %54,4 %  
Čočka na kyselo s uzeným tempehem a řepou34827,6 %27,6 %  
Špenát zapečený v jemném těstě s bešamelem, vejci a parmazánem15912,61 %12,61 %  
Aglio olio e peperoncino534,2 %4,2 %  
Dalmátské čufty se zeleninou, houskové knedlíky151,19 %1,19 %  

Graf

18. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na STŘEDU:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Kukuřičný kuskus s pečenými paprikami, rukolou a Feta sýrem83265,98 %65,98 %  
Dušený špenát, sázené vejce, vařené brambory26020,62 %20,62 %  
Zapečené těstoviny s brokolicí a strouhaným sýrem876,9 %6,9 %  
Francouzské brambory s uzeným masem, paprikami, vejci a sýrem, okurka524,12 %4,12 %  
Hovězí maso vařené, omáčka smetanový křen, houskové knedlíky302,38 %2,38 %  

Graf

19. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ČTVRTEK:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Pražma královská na bylinkách s celerovým pyré92873,59 %73,59 %  
Přírodní kuřecí plátek s jemným bramborovým salátem19715,62 %15,62 %  
Gnocchi se špenátem a smetanou836,58 %6,58 %  
Hrachová kaše s opečenou paprikovou klobáskou362,85 %2,85 %  
Hovězí burger s quacamolle,chedarem,slaninou, jalapeňos a hranolky171,35 %1,35 %  

Graf

20. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PÁTEK:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Zeleninový talíř s pečenou makrelou66452,66 %52,66 %  
Krocaní plátky s pečenými dýněmi a hummusem46336,72 %36,72 %  
Kuřecí roláda s jemnou sekaninou a houbami, dušená rýže907,14 %7,14 %  
Smažený sýr s máslovými brambory a domácí tatarkou302,38 %2,38 %  
Vinná klobása se šťouchaným bramborem, hořčice, cibulka141,11 %1,11 %  

Graf

21. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PONDĚLÍ:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Čerstvé těstoviny s kuřecím masem, sušenými tomaty a rukolou61748,93 %48,93 %  
Indické curry s uzeným tempehem a květákem39531,32 %31,32 %  
Hovězí nudle s fazolovými lusky a špecle1209,52 %9,52 %  
Kuřecí stehenní plátky plněné slaninou, šunkou a žampiony, dušená rýže897,06 %7,06 %  
Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže a kyselá okurka403,17 %3,17 %  

Graf

22. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ÚTERÝ:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Pohankové rizoto s krůtími jatýrky a okurkovým salátem74459 %59 %  
Krůtí prsa na bylinkovém jogurtu s jemnou bramborovou kaší34327,2 %27,2 %  
Domácí tagliatelle s chorizem a parmazánem755,95 %5,95 %  
Treska pečená s česnekem a chilli, bramborové hranolky695,47 %5,47 %  
Pražská šunka od kosti s brusinkami a čerstvým pečivem302,38 %2,38 %  

Graf

23. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na STŘEDU:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Tofu se zálivkou vinaigrette, s olivami, rozmarýnem, česnekem a neloupanou rýží87669,47 %69,47 %  
Grilovaný hovězí flank steak s pepřovou omáčkou, bramborami grenaille a fazol.lusky15412,21 %12,21 %  
Provensálské brambory zapečené s kuřecím masem, cibulkou a vejci12710,07 %10,07 %  
Domácí sekaná s vařenými brambory se salátkem z červené řepy695,47 %5,47 %  
Špagety ala Carbonara352,78 %2,78 %  

Graf

24. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ČTVRTEK:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Tilapie (ryba) pečená na citrónu a česneku s mačkanými bramborami a polníčkem40932,43 %32,43 %  
Sojové maso se zeleninou, dušená rýže30324,03 %24,03 %  
Aljašská treska v mandlové krustě, dýňové pyré23818,87 %18,87 %  
Thajská kuřecí směs se zeleninou, sójovým mlékem a sójovými výhonky, dušená jasmínová rýže23418,56 %18,56 %  
Hovězí líčka s houbami, gratinované cuketové pyré776,11 %6,11 %  

Graf

25. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PÁTEK:

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Celozrnné těstoviny s tuňákem v tomatové omáčce64451,07 %51,07 %  
Losos na špenátovém lůžku, smetanové brambory20716,42 %16,42 %  
Italské krémové risotto s kozím sýrem, sušenými tomaty a rukolou19815,7 %15,7 %  
Kousky hovězího masa na pepři s jasmínovou rýží1098,64 %8,64 %  
Tortilla s kuřecím masem a římským salátkem1038,17 %8,17 %  

Graf

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Nebyly nalezeny žádné zajímavé souvislosti mezi odpovědmi.

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Jak často využíváte v průběhu pracovního týdne v rámci oběda možnosti stravovacích zařízení (restaurace, jídelna, kantýna)?

2. Jak často si v rámci pracovního týdne nosíte připravený oběd z domova?

3. Přispívá Vám zaměstnavatel na obědy? (stravenky, případně zvýhodněná nabídka v rámci podnikové jídelny)

4. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PONDĚLÍ:

5. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ÚTERÝ:

6. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na STŘEDU:

7. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ČTVRTEK:

8. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PÁTEK:

9. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PONDĚLÍ:

10. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ÚTERÝ:

11. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na STŘEDU:

12. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ČTVRTEK:

13. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PÁTEK:

14. Myslíte si, že v rámci obědů jíte zdravě?

15. V předešlých otázkách nás zajímaly Vaše stravovací návyky a preference. Ve skutečnosti, je dotazník zaměřený hlavně na konzumaci zdravé a vyvážené stravy. Zohledňujete Vy při výběru obědů zdravost a vyváženost pokrmů?

16. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PONDĚLÍ:

17. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ÚTERÝ:

18. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na STŘEDU:

19. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ČTVRTEK:

20. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PÁTEK:

21. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PONDĚLÍ:

22. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ÚTERÝ:

23. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na STŘEDU:

24. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ČTVRTEK:

25. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PÁTEK:

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Jak často využíváte v průběhu pracovního týdne v rámci oběda možnosti stravovacích zařízení (restaurace, jídelna, kantýna)?

2. Jak často si v rámci pracovního týdne nosíte připravený oběd z domova?

3. Přispívá Vám zaměstnavatel na obědy? (stravenky, případně zvýhodněná nabídka v rámci podnikové jídelny)

4. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PONDĚLÍ:

5. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ÚTERÝ:

6. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na STŘEDU:

7. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ČTVRTEK:

8. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PÁTEK:

9. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PONDĚLÍ:

10. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ÚTERÝ:

11. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na STŘEDU:

12. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na ČTVRTEK:

13. Představte si, prosím, že po dobu dvou týdnů budete využívat nabídky lokálního stravovacího zařízení. Vyberte si variantu, z následující obědové nabídky na PÁTEK:

14. Myslíte si, že v rámci obědů jíte zdravě?

15. V předešlých otázkách nás zajímaly Vaše stravovací návyky a preference. Ve skutečnosti, je dotazník zaměřený hlavně na konzumaci zdravé a vyvážené stravy. Zohledňujete Vy při výběru obědů zdravost a vyváženost pokrmů?

16. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PONDĚLÍ:

17. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ÚTERÝ:

18. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na STŘEDU:

19. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ČTVRTEK:

20. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PÁTEK:

21. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PONDĚLÍ:

22. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ÚTERÝ:

23. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na STŘEDU:

24. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na ČTVRTEK:

25. Vyberte si nyní jídlo, o kterém si myslíte, že je nejzdravější a nutričně nejvyváženější. Na výběr jsou opět jídla ze stejné obědové nabídky na PÁTEK:

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

Reichelt, D.Preference zákazníků v rámci obědové nabídky. (výsledky průzkumu), 2016. Dostupné online na https://preference-zakazniku-obedy.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.