Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Prostredie restauracie

Prostredie restauracie

Kdo by měl být příštím prezidentem ČR (v roce 2018)?
Zúčastněte se krátkého dotazníku a oznámkujte Havla, Klause a Zemana.

(veřejné výsledky 15. prosince ve 12h)

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Tomas
Šetření:21. 03. 2009 - 28. 03. 2009
Počet respondentů:91
Počet otázek (max/průměr):6 / 6
Použité ochrany:unikátní IP
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:53,7 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.00:55
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Dobrý deň, rád by som Vám predložil dotazník, ktorý bol vytvorené za účelom získania informácií o tom či jedinečné a exotické prostredie reštaurácie je dostatočný dôvod na jej návštevu. Daný dotazník bude použitý na akedemické účely. Radi by sme Vás požiadali o pravdivé vyplnenie dotazníka, pričom dotazník bude anonymný.
 

Odpovědi respondentů

1. Ste pravidelný návštevník reštauračných zariadení?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano” a „ne”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano6470,33 %70,33 %  
ne2729,67 %29,67 %  

Graf

2. Je pre Vás dôležité prostredie reštaurácie?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano”, „nevím” a „ne”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano8492,31 %92,31 %  
nevím66,59 %6,59 %  
ne11,1 %1,1 %  

Graf

3. Súhlasíte s tvrdením, že prostredie reštaurácie výraznou mierou ovplyvňuje kvalitu stravovania?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „souhlasím”, „spíše souhlasím”, „nevím”, „spíše nesouhlasím” a „nesouhlasím”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
spíše souhlasím5156,04 %56,04 %  
souhlasím3134,07 %34,07 %  
spíše nesouhlasím66,59 %6,59 %  
nesouhlasím22,2 %2,2 %  
nevím11,1 %1,1 %  

Graf

4. Na škále od jedna do päť ako by ste ohodnotili dôležitosť prostredia reštaurácie? 1 – najlepšie, 5 najhoršie

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „1”, „2”, „3”, „4” a „5”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
24448,35 %48,35 %  
31920,88 %20,88 %  
11819,78 %19,78 %  
499,89 %9,89 %  
511,1 %1,1 %  

Statistická data byla pro následující výpočty očištěna o 5 % hodnot z každé strany.

Statistická polohaHodnota
Průměr:2.2
Minimum:1
Maximum:4
Variační rozpětí:3
Rozptyl:0.65
Směrodatná odchylka:0.81
Medián:2
Modus:2

Graf

5. Súhlasíte s tým, aby sa nefajčilo v reštauračných zariadeniach?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano”, „nevím” a „ne”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano7178,02 %78,02 %  
ne1112,09 %12,09 %  
nevím99,89 %9,89 %  

Graf

6. Pokiaľ by existovala vo Vašom okolí reštaurácia, ktorá má jedinečné a exotické prostredie - bol by to dostatočný dôvod na jej návštevu?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano”, „nevím” a „ne”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano6470,33 %70,33 %  
nevím1516,48 %16,48 %  
ne1213,19 %13,19 %  

Graf


(placená inzerce)

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Nebyly nalezeny žádné zajímavé souvislosti mezi odpovědmi.

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Ste pravidelný návštevník reštauračných zariadení?

2. Je pre Vás dôležité prostredie reštaurácie?

3. Súhlasíte s tvrdením, že prostredie reštaurácie výraznou mierou ovplyvňuje kvalitu stravovania?

4. Na škále od jedna do päť ako by ste ohodnotili dôležitosť prostredia reštaurácie? 1 – najlepšie, 5 najhoršie

5. Súhlasíte s tým, aby sa nefajčilo v reštauračných zariadeniach?

6. Pokiaľ by existovala vo Vašom okolí reštaurácia, ktorá má jedinečné a exotické prostredie - bol by to dostatočný dôvod na jej návštevu?

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Ste pravidelný návštevník reštauračných zariadení?

2. Je pre Vás dôležité prostredie reštaurácie?

3. Súhlasíte s tvrdením, že prostredie reštaurácie výraznou mierou ovplyvňuje kvalitu stravovania?

4. Na škále od jedna do päť ako by ste ohodnotili dôležitosť prostredia reštaurácie? 1 – najlepšie, 5 najhoršie

5. Súhlasíte s tým, aby sa nefajčilo v reštauračných zariadeniach?

6. Pokiaľ by existovala vo Vašom okolí reštaurácia, ktorá má jedinečné a exotické prostredie - bol by to dostatočný dôvod na jej návštevu?

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

, T.Prostredie restauracie (výsledky průzkumu), 2009. Dostupné online na https://prostredie-restauracie.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.