Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Rizoto a saláty
Rizoto a saláty
→ Mohou Vaši podřízení pracovat z domova? Sledujete nějak, co v práci dělají a zda nedělají vedle práce ještě něco jiného? ←
(průzkum pro diplomovou práci, cca 10 minut)
Základní údaje o provedeném průzkumu
Autor průzkumu: | Lenka Václavíková |
---|---|
Šetření: | 10. 11. 2015 - 19. 11. 2015 |
Počet respondentů: | 46 |
Počet otázek (max/průměr): | 3 / 2.98 |
Použité ochrany: | žádné |
Zobrazení otázek: | celý dotazník najednou |
Návratnost dotazníků: | 60,3 % |
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník). | |
Průměrná doba vyplňování: | 00.02:09 |
odpovědi & grafy segmentace závislosti zdroje dotazník citovat |
Úvodní informace zveřejněné respondentům
Prosím o vyplnění dotazníku týkajícího se přípravy jídel.
Odpovědi respondentů
1. Jakou sterilovanou zeleninu dáváte do rizota?
Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí (min. 1).
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
do rizota dávám pouze čerstvou nebo zmrazenou zeleninu | 23 | 50 % | 50 % |
hrášek | 22 | 47,83 % | 47,83 % |
kukuřici | 18 | 39,13 % | 39,13 % |
mrkev | 13 | 28,26 % | 28,26 % |
žampiony | 4 | 8,7 % | 8,7 % |
fazole | 4 | 8,7 % | 8,7 % |
fazolové lusky | 1 | 2,17 % | 2,17 % |
2. Jakou sterilovanou zeleninu dáváte do těstovinových salátů?
Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí (min. 1).
Odpověď | Počet | Lokálně % | Globálně % |
---|---|---|---|
do těstovinových salátů dávám pouze čerstvou nebo zmrazenou zeleninu | 23 | 50 % | 50 % |
kukuřici | 22 | 47,83 % | 47,83 % |
hrášek | 14 | 30,43 % | 30,43 % |
fazole | 6 | 13,04 % | 13,04 % |
žampiony | 6 | 13,04 % | 13,04 % |
papriku | 5 | 10,87 % | 10,87 % |
mrkev | 4 | 8,7 % | 8,7 % |
fazolové lusky | 3 | 6,52 % | 6,52 % |
3. K čemu používáte sterilovanou zeleninu ve slaném nálevu (v plechovce)?
Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.
bramborový salát
Bramborový salát
bramborový salát, kuskus
do bramborového salátu
do polévek
do polévek, rizota, bramborového salátu, do salátů
do rizot, salátů, masových směsí
do rizota, do bramborových salátů, do francouzských brambor, do pomazánek, kukuřici do Chili Con Carne a nebo jen tak na chuť
Do salatu, do rizota a jako ozdobu ci prilohu jidla.
Doruznych směsi, jako oblohu
fazole do guláše, olivy na přímou konzumaci nebo k přípravě pizzy nebo omáčky na těstoviny, hrášek do bramborového salátu k vánočnímu kaprovi. Nejvíc používám sterilovaná rajčata, ale ta nejsou ve slaném nálevu :)
Hrasek do bramboroveho salatu
jako oblohu např. k masu
Jako přílohu k hlavnímu jídlu, nebo si jen tak načnu plechovku a sním.
Jako přílohu k hlavnímu slanému chodu, ale pouze kukuřici a hrášek. U zbytku mám pocit, že sterilování zbytečně kazí a přebíjí chuť zeleniny.
jako přílohu k masu, fazole se mi nechce vařit několik hodiny, tak používám vždy z plechovky. Taky používám rajčatové konzervy
jedině fazole když dělám mexické tortily
Jen tak na jídlo
k jídlu
K jídlu.
k ničemu
k ničemu
k ničemu :-)
k přílohám, nebo jako základ (např. fazole)
K Raclette, k vajickam, do pomazanek okurky
k různým směsím na těstoviny nebo k rýži (kuřecí směs se zeleninou), do salátů,....
Kamkoliv mě při vaření napadne.
Moc je nepoužívám, ale když už tak do salátů, hlavně těch těstovinových a rizota.
Na chuť, samotnou
např. do bramborového salátu, nebo na zdobení chlebíčků... to snad každý ví
nepoužívám
nepoužívám
nepoužívám
Nepoužívám
polevky (fazole), hummus (cizrna), svickova, bramborovy salat
Pouze na rizoto, případně jako příloha ke grilovanému masu.
používám sterilované jen luštěniny
Proboha k ničemu!!!
přidávání do jídla
rizoto, chilli con carne
Téměř k ničemu. Občas používám sterilované luštěniny do salátů, když nemám čas je vařit.
úplně ke všemu!!!!!!! nejlepší jsou fazole!!!!!!!!! kořenová zelenina a fazole je to nejlepší co Bůh na této Zemi stvořil!!!!!!!!!!!!!!
výjimečně jednou ročně hrášek do vánočního bramborového salátu
Vyuzivam sterilovanou cizrnu, dikyusetreni casu pri vareni. Jinak vzdy cerstvou ci mrazenou.
vždy do bramborového salátu
Citace
Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko
Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.