Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Spotřební chování v kulinářském cestovním ruchu

Spotřební chování v kulinářském cestovním ruchu

Víte, že... si na Vyplňto.cz můžete zdarma vytvořit vlastní dotazník?

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Martina Myškovská
Šetření:25. 02. 2013 - 04. 03. 2013
Počet respondentů:155
Počet otázek (max/průměr):25 / 23.54
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:75,2 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.03:30
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF-1 PDF-2 PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Vážený respondente,

jmenuji se Martina Myškovská a jsem studentkou Vysoké školy polytechnické v Jihlavě. Tímto bych Vás chtěla požádat o vyplnění dotazníku. Získané informace použiji jako zdroj podkladů pro mou bakalářskou práci. Dotazník je anonymní a jeho vyplnění zabere přibližně 2 – 3 minuty. Předem děkuji za Vaši ochotu a pomoc.

Martina Myškovská
 

Odpovědi respondentů

1. Zajímáte se o gastronomii?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano10064,52 %64,52 %  
ne5535,48 %35,48 %  

Graf

2. Setkal/a jste se někdy s pojmem kulinářský turismus?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano9661,94 %61,94 %  
nejsem si jistý/jista3120 %20 %  
ne2818,06 %18,06 %  

Graf

3. Navštívil/a jste někdy nějakou oblast v ČR převážně kvůli místní gastronomii?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [anootázka č. 4, neotázka č. 5].

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne13788,39 %88,39 %  
ano1811,61 %11,61 %  

Graf

4. Pokud ano, uveďte kterou:

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

Beskydy

j. Čechy - hovězí maso, U Štepána, Jeseníky - rybářství, Valašsko - kolena

Jičísnko, Jeseníky, Moravskoslezsko

Jižní Čechy

Jižní Čechy

jižní čechy

JIžní Čechy, Jižní Morava.

Jižní čechy, olomoucko, znojemsko

Jižní Morava

Loštice, Tvarůžková cukrárna

Maďarsko, Itálie

Morava - vína

Moravskoslezský kraj

Rakousko, Itálie

Řecko

severní moravu

Slovácko

Slovácko

Valašsko

5. Je pro Vás stravování při výběru Vaší dovolené důležité?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „souhlasím”, „spíše souhlasím”, „nevím”, „spíše nesouhlasím” a „nesouhlasím”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
spíše souhlasím7649,03 %49,03 %  
souhlasím3321,29 %21,29 %  
spíše nesouhlasím2314,84 %14,84 %  
nevím149,03 %9,03 %  
nesouhlasím95,81 %5,81 %  

Graf

6. Ovlivňuje úroveň gastronomických služeb na Vaší dovolené Vaši celkovou spokojenost?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „souhlasím”, „spíše souhlasím”, „nevím”, „spíše nesouhlasím” a „nesouhlasím”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
souhlasím7145,81 %45,81 %  
spíše souhlasím6743,23 %43,23 %  
spíše nesouhlasím85,16 %5,16 %  
nevím74,52 %4,52 %  
nesouhlasím21,29 %1,29 %  

Graf

7. Jakou formu stravování v případě tuzemské dovolené obvykle preferujete?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
stravování v místních podnicích5233,55 %33,55 %  
polopenze4730,32 %30,32 %  
vlastní2516,13 %16,13 %  
all inclusive2214,19 %14,19 %  
plná penze95,81 %5,81 %  

Graf

8. Dáváte na své dovolené spropitné za gastronomické služby?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [anootázka č. 9, neotázka č. 10, jak kdyotázka č. 9].

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano9561,29 %61,29 %  
jak kdy4529,03 %29,03 %  
ne159,68 %9,68 %  

Graf

9. Pokud ano, kolik procent z celkové útraty obvykle činí?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
5 - 10 %8963,57 %57,42 %  
méně než 5%4834,29 %30,97 %  
více než 10%32,14 %1,94 %  

Graf

10. Když cestujete, je pro Vás důležité poznat navštívené místo také z hlediska gastronomie?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „souhlasím”, „spíše souhlasím”, „nevím”, „spíše nesouhlasím” a „nesouhlasím”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
spíše souhlasím5938,06 %38,06 %  
souhlasím4931,61 %31,61 %  
spíše nesouhlasím2113,55 %13,55 %  
nevím2012,9 %12,9 %  
nesouhlasím63,87 %3,87 %  

Graf

11. Jak velký význam má místní gastronomie při volbě regionu či cílové destinace Vaší dovolené nebo cesty?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
spíše nižší význam9460,65 %60,65 %  
minimální význam3623,23 %23,23 %  
spíše vyšší význam2012,9 %12,9 %  
velký význam53,23 %3,23 %  

Graf

12. Když cestujete, upřednostňujete poznání tradičních místních specialit, nebo se stravujete Vaším obvyklým způsobem?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
jak kdy7246,45 %46,45 %  
místní speciality5636,13 %36,13 %  
obvyklé pokrmy2717,42 %17,42 %  

Graf

13. Jste spokojen/a s úrovní gastronomických služeb v České republice?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „souhlasím”, „spíše souhlasím”, „nevím”, „spíše nesouhlasím” a „nesouhlasím”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
spíše souhlasím5032,26 %32,26 %  
spíše nesouhlasím5032,26 %32,26 %  
nevím3120 %20 %  
nesouhlasím127,74 %7,74 %  
souhlasím127,74 %7,74 %  

Graf

14. Jakou nejvyšší částku jste ochoten/ochotna zaplatit za jeden kvalitní český pokrm v restauraci?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
151 - 300 Kč8051,61 %51,61 %  
do 150 Kč4529,03 %29,03 %  
301 - 500 Kč2516,13 %16,13 %  
více než 500 Kč53,23 %3,23 %  

Graf

15. Zaznamenal/a jste projekty na podporu české kuchyně?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [anootázka č. 16, neotázka č. 17, nejsem si jistý/jistaotázka č. 16].

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne7649,03 %49,03 %  
ano5636,13 %36,13 %  
nejsem si jistý/jista2314,84 %14,84 %  

Graf

16. Pokud ano, uveďte které:

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní (min. 1).

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Česko na talíři5164,56 %32,9 %  
Toulavá kamera ochutnává Česko3139,24 %20 %  
Regionální potravina2936,71 %18,71 %  
gastrofestivaly v rámci celé ČR2936,71 %18,71 %  
Czech Specials1518,99 %9,68 %  
projekt Stezky dědictví78,86 %4,52 %  
Klasa11,27 %0,65 %  
Peklo na talíři11,27 %0,65 %  
Ano, šéfe11,27 %0,65 %  
např. festival polévky v Plzni11,27 %0,65 %  
Některé akce propagované Centrálou cestovního ruchu Východní Morava11,27 %0,65 %  
myslím si, že třeba pořad Ano, šéfe! se snaží podporovat českou kuchyni11,27 %0,65 %  
nevím, nic mi ty názvy neříkají11,27 %0,65 %  

Graf

17. Účastnil/a jste se někdy nějakého kulinářského zájezdu?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne14794,84 %94,84 %  
ano85,16 %5,16 %  

Graf

18. Navštívil/a jste certifikovanou restauraci označenou logem Czech Specials?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ne13989,68 %89,68 %  
ano1610,32 %10,32 %  

Graf

19. Které jídlo byste označil/a za tradiční českou specialitu?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

bramboráky

Bramboráky

bramborové knedlíky knedlo, vepřo, zelo

Buchty

Frgály.

guláš

Guláš

guláš

hnthrt

Hovězí guláš

hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem

Kachna se zelím

kndelo vepřo zelo

Knedlík, vepřová, zelí, svíčková

knedlíky a chleba, kompletní jídlo svíčková omáčka

knedliky plněné ovovem

knedlo maso zelo :D

knedlo vepro

knedlo vepro zelo

Knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo

knedlo vepřo zelo, bramboráky, česnečka (+ další polévky, především vývary), luštěninové kaše, kuba, kachna, syrečky, smažený sýr, tlačenka a další zabíjačkové speciality ...

Knedlo vepřo zelo, kuřecí polévka s játrovými knedlíčky, svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem

knedlo vepřo, kyselo

knedlo zelo vepř

Knedlo zelo vepřo Svíčková knedlík

knedlo zelo vepřo

knedlo zelo vepřo

knedlo zelo vepřo

knedlo zelo vepřo

Knedlo zelo vepřo

knedlo zelo vepřo

knedlo-vepřo-zelo

knedlo-vepřo-zelo

knedlo-vepřo-zelo

Knedlo-zelo-vepřo

knedlo-zelo-vepřo, svíčková

knedlo, vepro, zelo

knedlo, vepřo zelo

knedlo, vepřo, zelo

Knedlo, vepřo, zelo

Knedlo, vepřo, zelo

Knedlo, vepřo, zelo

Knedlo, vepřo, zelo.

knedlo, zelo, vepřo svíčková

Knedlo, zelo, vepřo

knedlo, zelo, vepřo

knedlo, zelo, vepřo

KNEDLO,ZELO

Knedo, zelo, vepřo

Knodlo-vepřo-zelo

krkonošské kyselo.

kulajda, svíčková, vepřo-knedlo-zelo, houbový kuba

Kyselo

langoše, tvarůžky, znojemské okurky

martinská husa,knedlík,zelí

maso knedlo zelo

nakládaný hermelín, smažák

nevím

nevim

Pečená kachna s nádivkou, se zelím a domácíma knedlíkama :)

Rajská.

řízek

sladké knedlíky, svíčková

smažený sýr

svickova

Svickova

svickova pecene

svíčková knedlo-vepřo-zelo

Svíčková

Svíčková

svíčková

Svíčková

Svíčková

svíčková

svíčková

Svíčková

svíčková

Svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

Svíčková

svíčková

Svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

svíčková na smetaně s knedlíkem, rajská omáčka..

Svíčková na smetaně, houskový knedlík

Svíčková omáčka

Svíčková omáčka

Svíčková omáčka s hovězím masem a knedlíky.

svíčková omáčka, kachna se zelím

Svíčková s deseti :D

Svíčková s domácím houskovým knedlíkem

Svíčková s houskovým knedlíkem

svíčková s knedlíkem

svíčková s knedlíkem, knedlo vepřo zelo

Svíčková, knedlík se zelím a kachnou

Svíčková, Knedlo vepřo zelo

Svíčková, Knedlo vepřo zelo

svíčková, knedlo zelo, atd. (jídla s knedlíky)

svíčková, knedlo-vepřo-zelo, divočina na šípkové omáčce, plněné bramborové knedlíky, moravský vrabec, bramborák, znojemská omáčka, vepřové výpečky

Svíčková, knedlo, zelo vepřo

Svíčková, vepřo-knedlo-zelo, zelňačka, ondráš, kulajda

svíčková, vepřoknedlozelo, knedlíky

Svíčková?

svíčkovou

svíčkovou

Svíčvá

ve guláš

vepro,knedlo zelo

VEPŘO KNEDLO ZELO

vepřo knedlo zelo

Vepřo knedlo zelo

Vepřo knedlo zelo

vepřo knedlo zelo

Vepřo Knedlo zelo

vepřo knedlo zelo

Vepřo knedlo zelo

vepřo knedlo zelo

vepřo knedlo zelo

VEPŘO KNEDLO ZELO GULÁŠ SVIČKOVÁ ŠPENÁT ŘÍZEK BRAMBOROVIM SALÁTEM SMAŽENÍ SÝR RIZOTO

Vepřo knedlo zelo, ale více si pochutná na jiných jídlech.

Vepřo knedlo zelo, guláš, vepřový řízek

vepřo knedlo zelo, svíčková

Vepřo-knedlo-zelo Svíčková

vepřo-knedlo-zelo

Vepřo-knedlo-zelo

vepřo-knedlo-zelo

Vepřo-knedlo-zelo

vepřo-knedlo-zelo

Vepřo-knedlo-zelo, svatomartinská husa

Vepřo, knedlo zelo.. a pak Chleba s řízkem.

Vepřo, knedlo, zelo

Vepřo, knedlo, zelo

Vepřo, knedlo, zelo

vepřo, knedlo, zelo

vepřo, knedlo, zelo, svíčková, dršťková

Vepřo,knedlo, zelo..

vepřo,knedlo,zelo

Vepřo/kachno-knedlo-zelo, bramboráky, svíčkovou

Vepřoknedlozelo

Vepřová pečeně se zelím a houskovým knedlíkem (vepřo - knedlo - zelo) :o)

vepřové hody

Za čistě českou nic, spíše česko-bavorsko-rakouské: buchty s mákem, knedlíky s masem a zelím, řepánky

20. Který nápoj považujete za tradiční český?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

Becherovka

Bechorovka

České pivo

dobré pivo

kofola

Kofola

Kofola

kofola

kofola

KOFOLA COCACOLA PEPSI PIVO

kofola, pivo

Kofola, Pivo

Kombajnovka

Pilsner Urquell

PIVO

Pivo Becherovka

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

Pivo

Pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

Pivo

PIVO

Pivo

Pivo

pivo

Pivo

pivo

pivo

pivo

pívo

Pivo

pivo

Pivo

Pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

Pivo

Pivo

pivo

Pivo

Pivo

pivo

Pivo

pivo

Pivo

pivo

pivo

Pivo

Pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

Pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

Pivo

Pivo

Pivo

Pivo

Pivo

Pivo

pivo

Pívo

Pivo

Pivo

pivo

pivo

Pivo

Pivo

Pivo

Pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

Pivo

Pivo

pivo

pivo

Pivo

pivo

pivo

Pivo

pivo

pivo

pívo

pivo

pivo

pivo

Pivo

pivo

pivo

Pivo

pivo

pivo

pivo

Pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

pivo

Pivo

pivo :D

pivo a moravské víno

Pivo a mošt (např. Lažanský, Stará Dáma)

pivo a víno

pivo limo

pivo Plzeň

pivo, burčák

pivo, kofola

pivo, kofola

pivo, kofola

pivo, kofola

Pivo, kofola

pivo, medovina

pivo, moravské víno, Becherovka

Pivo, víno, kofola :-)

pivo,víno

Pivo.

Pivo.

plzeňské pivo

plzeňské pivo

Plzeňské pivo, Kofola

rtsrtbrtbnr

slivovice

slivovice

slivovice, becherovka

víno

21. Jaké je Vaše pohlaví?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
žena11473,55 %73,55 %  
muž4126,45 %26,45 %  

Graf

22. Do jaké věkové kategorie patříte?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
21 - 30 let8655,48 %55,48 %  
do 20 let4327,74 %27,74 %  
31 - 50 let2012,9 %12,9 %  
více než 50 let63,87 %3,87 %  

Graf

23. Jaký je počet obyvatel Vašeho bydliště?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
do 3 0003925,16 %25,16 %  
10 000 - 50 0003019,35 %19,35 %  
100 000 - 1 000 0002717,42 %17,42 %  
3 000 - 10 0002616,77 %16,77 %  
více než 1 000 0001811,61 %11,61 %  
50 000 - 100 000159,68 %9,68 %  

Graf

24. Jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
středoškolské10165,16 %65,16 %  
vysokoškolské4025,81 %25,81 %  
základní/vyučen149,03 %9,03 %  

Graf

25. Jaké je Vaše zaměstnání?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
student9259,35 %59,35 %  
zaměstnanec soukromý sektor2918,71 %18,71 %  
podnikatel/živnostník149,03 %9,03 %  
zaměstnanec veřejné služby117,1 %7,1 %  
nezaměstnaný42,58 %2,58 %  
důchodce31,94 %1,94 %  
v domácnosti/mateřská21,29 %1,29 %  

Graf


(placená inzerce)

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Nebyly nalezeny žádné zajímavé souvislosti mezi odpovědmi.

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Zajímáte se o gastronomii?

2. Setkal/a jste se někdy s pojmem kulinářský turismus?

3. Navštívil/a jste někdy nějakou oblast v ČR převážně kvůli místní gastronomii?

5. Je pro Vás stravování při výběru Vaší dovolené důležité?

6. Ovlivňuje úroveň gastronomických služeb na Vaší dovolené Vaši celkovou spokojenost?

7. Jakou formu stravování v případě tuzemské dovolené obvykle preferujete?

8. Dáváte na své dovolené spropitné za gastronomické služby?

9. Pokud ano, kolik procent z celkové útraty obvykle činí?

10. Když cestujete, je pro Vás důležité poznat navštívené místo také z hlediska gastronomie?

11. Jak velký význam má místní gastronomie při volbě regionu či cílové destinace Vaší dovolené nebo cesty?

12. Když cestujete, upřednostňujete poznání tradičních místních specialit, nebo se stravujete Vaším obvyklým způsobem?

13. Jste spokojen/a s úrovní gastronomických služeb v České republice?

14. Jakou nejvyšší částku jste ochoten/ochotna zaplatit za jeden kvalitní český pokrm v restauraci?

15. Zaznamenal/a jste projekty na podporu české kuchyně?

16. Pokud ano, uveďte které:

17. Účastnil/a jste se někdy nějakého kulinářského zájezdu?

18. Navštívil/a jste certifikovanou restauraci označenou logem Czech Specials?

19. Které jídlo byste označil/a za tradiční českou specialitu?

20. Který nápoj považujete za tradiční český?

21. Jaké je Vaše pohlaví?

22. Do jaké věkové kategorie patříte?

23. Jaký je počet obyvatel Vašeho bydliště?

24. Jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání?

25. Jaké je Vaše zaměstnání?

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Zajímáte se o gastronomii?

2. Setkal/a jste se někdy s pojmem kulinářský turismus?

3. Navštívil/a jste někdy nějakou oblast v ČR převážně kvůli místní gastronomii?

5. Je pro Vás stravování při výběru Vaší dovolené důležité?

6. Ovlivňuje úroveň gastronomických služeb na Vaší dovolené Vaši celkovou spokojenost?

7. Jakou formu stravování v případě tuzemské dovolené obvykle preferujete?

8. Dáváte na své dovolené spropitné za gastronomické služby?

9. Pokud ano, kolik procent z celkové útraty obvykle činí?

10. Když cestujete, je pro Vás důležité poznat navštívené místo také z hlediska gastronomie?

11. Jak velký význam má místní gastronomie při volbě regionu či cílové destinace Vaší dovolené nebo cesty?

12. Když cestujete, upřednostňujete poznání tradičních místních specialit, nebo se stravujete Vaším obvyklým způsobem?

13. Jste spokojen/a s úrovní gastronomických služeb v České republice?

14. Jakou nejvyšší částku jste ochoten/ochotna zaplatit za jeden kvalitní český pokrm v restauraci?

15. Zaznamenal/a jste projekty na podporu české kuchyně?

16. Pokud ano, uveďte které:

17. Účastnil/a jste se někdy nějakého kulinářského zájezdu?

18. Navštívil/a jste certifikovanou restauraci označenou logem Czech Specials?

19. Které jídlo byste označil/a za tradiční českou specialitu?

20. Který nápoj považujete za tradiční český?

21. Jaké je Vaše pohlaví?

22. Do jaké věkové kategorie patříte?

23. Jaký je počet obyvatel Vašeho bydliště?

24. Jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání?

25. Jaké je Vaše zaměstnání?

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

Myškovská, M.Spotřební chování v kulinářském cestovním ruchu (výsledky průzkumu), 2013. Dostupné online na https://spotrebni-chovani-v-kulinars.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.