Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Úroveň gastronomie ve Strakonicích

Úroveň gastronomie ve Strakonicích

Závisí psychická pohoda na znalostech o předcích? (soutěžní dotazník)
Zúčastněte se průzkumu o vztahu psychické pohody a znalostech o předcích a soutěžte o čokolády značky LÍLÁ

(cca 15 minut)

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Petr Dubský
Šetření:24. 04. 2019 - 08. 05. 2019
Počet respondentů:31
Počet otázek (max/průměr):11 / 10
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:46,4 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.02:16
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Dobrý den, 

rád bych Vás poprosil o vyplnění dotazníku o kvalitě gastronomie ve Strakonicích. 
Dotatník je určen nejen pro občany města Strakonice a jeho okolí, ale i pro návštěvníky města. Je určen především pro muže a ženy ve věku 16 - 68+ let. Vyplněním dotazníku mi pomůžete v rozhodování jaké služby Vám nabídnout. 

Odpovědi respondentů

1. Jste spokojeni s kvalitou restaurací ve Strakonicích?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Mělo by se něco zlepšit1445,16 %45,16 %  
Ano1341,94 %41,94 %  
Ne412,9 %12,9 %  

Graf

2. Uvítali byste ve Strakonicích novu moderní restauraci s přiměřenými cenami?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano2787,1 %87,1 %  
Ne412,9 %12,9 %  

Graf

3. Jak často chodíte do restaurace na večeři?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
pouze při příležitosti (výročí, narozeniny...)1445,16 %45,16 %  
několikrát do měsíce1238,71 %38,71 %  
1x - 2x týdně516,13 %16,13 %  

Graf

4. Jaká je pro Vás přiměřená částka za kvalitní oběd v pracovním dnu (pro jednu osobu včetně nápoje)?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
120 Kč - 150 Kč1651,61 %51,61 %  
méně než 120 Kč1032,26 %32,26 %  
150 Kč - 180 Kč516,13 %16,13 %  

Graf

5. Jaká je pro Vás přiměřená útrata za kvalitní večeři prostřednictvím À la carte pro jednu osobu včetně nápojů?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
300 Kč - 400 Kč1858,06 %58,06 %  
400 Kč - 500 Kč619,35 %19,35 %  
méně než 300 Kč619,35 %19,35 %  
500 Kč a více13,23 %3,23 %  

Graf

6. Jaký typ restaurace Vám ve Strakonicích chybí?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

Burgerárna

čína, sushi...

Dobrá :)

fastfood mekáč,KFC exotické restaurace (indická,řecká,thajská) americké bistro stylově zařízená restaurace do nějaké tématiky

Fusion restaurace

Chybí tu restaurace pro celiaky

Indická

Indická restaurace

indická, italská

Indický

indonéská

Italská

Klasické české

Máme rádi restauraci typu Kozlovna.

Mexická,indická

Moderní

něco jako sůl a řepa ale menší divadlo a hipster style

Nechybí

Nějaká se zahraniční tématikou

Nevím jistě

pizzerie

Řecká

Řecká, indická

staročeská kuchyně

Stylový

Sůl a Řepa

Sůl a Řepa, Sokolovna

Sůl a řepa, U Dudáka

Sushy

Ta, ve které si vyberu čerstvou rybu a oni ji opravdu v tu chvíli začnou připravovat (od zabití, přes vykosteni po tepelnou úpravu)

Všechny ale hlavne KFC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. Jaký je Váš věk?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
18 - 251341,94 %41,94 %  
26 - 35929,03 %29,03 %  
36 - 50619,35 %19,35 %  
51 - 6713,23 %3,23 %  
68 a více13,23 %3,23 %  
méně než 1813,23 %3,23 %  

Graf

8. Jaké je Vaše povolání?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Student722,58 %22,58 %  
Žena 39,68 %9,68 %  
Student, brigádník13,23 %3,23 %  
Obchodní zástupce13,23 %3,23 %  
Číšník 13,23 %3,23 %  
Dělnice13,23 %3,23 %  
Student VŠ13,23 %3,23 %  
Vychovatelka13,23 %3,23 %  
Rodičovská dovolená13,23 %3,23 %  
Kosmetikacka13,23 %3,23 %  
ostatní odpovědi administrativa v zemědělství
důchodce
Pracovník v sociálních službách
vědecký pracovník
Referent státní správy
technik
OSVČ
recepční
kuchař
bankovní poradce
Učitelka
Profesionalni duchodce
Prace v bance
1341,94 %41,94 % 

Graf

9. Jaký je Váš měsíční příjem?

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
25000321,43 %9,68 %  
200017,14 %3,23 %  
Materska dovolená 17,14 %3,23 %  
14 50017,14 %3,23 %  
1800017,14 %3,23 %  
15 00017,14 %3,23 %  
2000017,14 %3,23 %  
1600017,14 %3,23 %  
3000017,14 %3,23 %  
2200017,14 %3,23 %  
ostatní odpovědi 9 halířu ps ja vim ze jsem bohatej hlavne mi nezavidte
40
214,29 %6,45 % 

Graf

10. Uvítali byste ve Strakonicích novou restauraci v prvorepublikovém stylu?

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano” a „ne”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano2374,19 %74,19 %  
ne825,81 %25,81 %  

Graf

11. Co Vám vadí v restauracích nejen ve Strakonicích?

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.

Dost nepříjemné obsluhovani číšníků.

Chtělo by to častěji měnit jídelní lístek. Například udělat jídelní lístek na každé roční období a takto je nabízet, jelikož když máte oblíbenou restauraci a chodíte do ní častěji tak vás brzy omrzí pokud je to stále stereotyp..

kouření, hlu k

Některý přístup číšníků

nekvalitní jídlo, malý gastronomický zážitek, nepříjemná obsluha, restaurace bez inovací

Nekvalitní obsluha

Neochota personálu, nekvalitní suroviny, používání polotovarů, přesolená a mastná jídla,...

Neochotná obsluha

Nic

Občas přístup personálu,čistota stolů, toalet.

Obecně mám ráda dobré jídlo a příjemnou atmosféru, nevyhledávám podniky působící snobským dojmem. V podniku musí být uvolněná atmosféra, pohoda... jinak se otáčím ve dveřích.

Personál, občas nesprávně uvařené jídlo, moc slané či bez chutě

Pomalá a nepříjemná obsluha

Prostředí

Protivná obsluha

To že jsou ve Strakonicich a čekani

Ze tam nejsou dětské koutky

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Tento dotazník byl vyhodnocen jako nevhodný pro úlohu DZD (s největší pravdědpodobností jej zodpovědělo příliš málo respondentů).

Citace

Dubský, P.Úroveň gastronomie ve Strakonicích (výsledky průzkumu), 2019. Dostupné online na https://strakonice-gastronomie.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.