Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Studentská restaurace

Studentská restaurace

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Miroslav Mikulik
Šetření:16. 11. 2010 - 24. 11. 2010
Počet respondentů:47
Počet otázek (max/průměr):10 / 8.7
Použité ochrany:unikátní IP
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:48,5 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.02:20
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

Tento dotazník slouží ke zvolení správných a nejefektivnějších údajů při projektu otevření nové studentské restaurace.

Odpovědi respondentů

1. Jak často navštěvujete restaurace?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [denněotázka č. 2, 4x do týdněotázka č. 2, 2-3x do týdněotázka č. 2, 1x do týdneotázka č. 2, 2-3x měsíčněotázka č. 2, nikdyotázka č. 2].

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
2-3x do týdně1531,91 %31,91 %  
1x do týdne1429,79 %29,79 %  
2-3x měsíčně1327,66 %27,66 %  
4x do týdně36,38 %6,38 %  
denně24,26 %4,26 %  

Graf

2. Kolik peněz průměrně utratíte za jednu návštěvu restaurace?

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat číselnou odpověď.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
2001634,78 %34,04 %  
1501123,91 %23,4 %  
100715,22 %14,89 %  
30048,7 %8,51 %  
7812,17 %2,13 %  
5012,17 %2,13 %  
40012,17 %2,13 %  
9012,17 %2,13 %  
50012,17 %2,13 %  
7012,17 %2,13 %  
ostatní odpovědi 180
60
24,35 %4,26 %

Statistická data byla pro následující výpočty očištěna o 5 % hodnot z každé strany.

Statistická polohaHodnota
Průměr:170.67
Minimum:70
Maximum:300
Variační rozpětí:230
Rozptyl:3552.33
Směrodatná odchylka:59.6
Medián:165
Modus:200

Graf

3. Za jakým účelem nejčastěji chodíte do restaurace?

Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit více z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
stravovat se3778,72 %78,72 %  
pobavit se s přáteli, dát si spíše alkoholické nápoje2348,94 %48,94 %  
posedět s přáteli, dát si spíše nealkoholické nápoje1123,4 %23,4 %  
trávit volný čas (např. mezi přednáškami)612,77 %12,77 %  
využívat internetové připojení48,51 %8,51 %  
učit se, připravovat se do školy/práce24,26 %4,26 %  

Graf

4. Podle čeho si restauraci vybíráte (co je pro vás zásadní)?

Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit více z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
příjemné prostředí3167,39 %65,96 %  
nízké „studentské“ ceny3167,39 %65,96 %  
příjemná obsluha2963,04 %61,7 %  
široký sortiment jídel2145,65 %44,68 %  
nekuřácké prostředí1634,78 %34,04 %  
široký sortiment nápojů1123,91 %23,4 %  
fotbálek48,7 %8,51 %  
taneční parket24,35 %4,26 %  
nic12,17 %2,13 %  

Graf

5. V jakém počtu do restaurace nejčastěji chodíte?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [sám/aotázka č. 6, 2 osobyotázka č. 6, 3-4 osobyotázka č. 6, 5 a více osobotázka č. 6].

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
3-4 osoby2042,55 %42,55 %  
2 osoby2042,55 %42,55 %  
5 a více osob48,51 %8,51 %  
sám/a36,38 %6,38 %  

Graf

6. Jak často se v restauraci stravujete?

Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
2-3x měsíčně1943,18 %40,43 %  
2-3x do týdne1227,27 %25,53 %  
1x do týdne920,45 %19,15 %  
denně24,55 %4,26 %  
nikdy12,27 %2,13 %  
4x do týdne12,27 %2,13 %  

Graf

7. Kolik peněz jste ochotni utratit za jedno jídlo (oběd, večeři) ?

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat číselnou odpověď.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
1501330,23 %27,66 %  
100716,28 %14,89 %  
200613,95 %12,77 %  
50036,98 %6,38 %  
8036,98 %6,38 %  
18024,65 %4,26 %  
12024,65 %4,26 %  
5612,33 %2,13 %  
16012,33 %2,13 %  
30012,33 %2,13 %  
ostatní odpovědi 130
50
55
70
49,3 %8,51 %

Statistická data byla pro následující výpočty očištěna o 5 % hodnot z každé strany.

Statistická polohaHodnota
Průměr:151.44
Minimum:56
Maximum:500
Variační rozpětí:444
Rozptyl:5564.62
Směrodatná odchylka:74.6
Medián:150
Modus:150

Graf

8. Jaká jídla upřednostňujete?

Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit více z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
teplá jídla - menu3168,89 %65,96 %  
teplá jídla - minutky2760 %57,45 %  
saláty1124,44 %23,4 %  
sandwiche, hamburgery, tortilly715,56 %14,89 %  
sladká jídla, zákusky613,33 %12,77 %  
nezáleží mi na tom12,22 %2,13 %  

Graf

9. Co vám v restauracích chybí popř. co byste změnili?

Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit více z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
špatné odvětrávání1846,15 %38,3 %  
příliš vysoké ceny1846,15 %38,3 %  
nepohodlné židle, křesla1333,33 %27,66 %  
neútulné, nepříjemné prostředí1333,33 %27,66 %  
příliš hlasitá hudba1230,77 %25,53 %  
nedostatečný doplňkový sortiment (cigarety, něco k zakousnutí – např. chipsy, oříšky, atd.)717,95 %14,89 %  
chybí příležitost pro společnou zábavu (stolní fotbal, atd.)512,82 %10,64 %  
v restauraci hudba nehraje37,69 %6,38 %  
nic12,56 %2,13 %  

Graf

10. Prostor pro případné další nápady

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.

k otázce 8. - upřednostňuji dobré a chutné kvalitní polévky (ne z prášku),třeba i na svačinu a na večeři, s pečivem

klást důraz na kvalitu kuchaře

Tento dotazník je mi nejasný, kolikrát jsem otázky nepochopil. Někdy se ptáš na to samý a asi to myslíš jinak, ale podání otázek je nesrozumitelné....

ve studentské restauraci by bylo dobré mít velké stoly když přijdeme třeba v 15 lidech málokdy si sedneme spolu...ale i malé stoly jsou dobré když je málo lidí :-) fotbálek je klíčový...

Z me zkusenosti zjistuji, ze nejdulezitejsi ze vseho je obsluha. Kdyz je obsluha rychla, pratelska, komunikativni, usmevava a bezproblemova, chodim tam rad pravidelne i kdyz treba nemaji uplne nejkvalitnejsi a nejoblibenejsi pivo, nebo nejnizsi ceny. Naopak, poku mi v restauraci nesedi obsluha, nepujdu tam znova ani kdyby byli o mnoho levnejsi, nebo kvalitnejsi.

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Tento dotazník byl vyhodnocen jako nevhodný pro úlohu DZD (s největší pravdědpodobností jej zodpovědělo příliš málo respondentů).

Citace

Mikulik, M.Studentská restaurace (výsledky průzkumu), 2010. Dostupné online na https://studentska-restaurac.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.