Vyplňto.cz > Průzkumy > Archiv výsledků > Úroveň gastronomických služeb v restauraci U křivého psa a jeho okolí.

Úroveň gastronomických služeb v restauraci U křivého psa a jeho okolí.

Víte, že... můžete dotazníky vyplňovat i pomocí mobilních aplikací?
K dispozici jsou aplikace pro iPhone, iPad a Android.

Základní údaje o provedeném průzkumu

Autor průzkumu:Michal Tvrdý
Šetření:24. 02. 2012 - 10. 03. 2012
Počet respondentů:83
Počet otázek (max/průměr):19 / 18.2
Použité ochrany:žádné
Zobrazení otázek:celý dotazník najednou
Návratnost dotazníků:73,7 %
Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Průměrná doba vyplňování:00.05:58
Stáhnout surová data:XLS XLSX CSV XHTML PDF PDF-kódy
Stáhnout grafy:Všechny grafy
odpovědi & grafy   segmentace   závislosti   zdroje   dotazník   citovat

Úvodní informace zveřejněné respondentům

 Dobrý den,

jmenuji se Michal Tvrdý a jsem studentem Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné. Touto cestou bych vás chtěl poprosit o vyplnění dotazníku s zaměřením na poskytované gastronomické služby v restauraci ,, Hostinec U křivého psa'' a okolí Frýdku-Místku. Zjištěné informace následně použiji pro tvorbu mé bakalářské práce. Předem vám děkuji za váš čas stráveny při vyplňování dotazníku.

 

Odpovědi respondentů

1. Jak často navštěvujete restaurace?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Občas4554,22 %54,22 %  
2-4 x měsíčně1518,07 %18,07 %  
Často1214,46 %14,46 %  
1x měsičně89,64 %9,64 %  
Nenavštěvuji44,82 %4,82 %  
Pouze o víkendech44,82 %4,82 %  
Pouze v pracovní dny33,61 %3,61 %  

Graf

2. Jak důležitá jsou pro vás tyto kriteria při výběru restaurace? ( 1= velký důraz - 5= nepodstatné)

Povinná otázka, respondent se musel u každé podotázky rozhodnout mezi odpověďmi „1”, „2”, „3”, „4” a „5”, respondent se musel u každé podotázky rozhodnout mezi odpověďmi na dané škále.

PodotázkaPrůměrRozptyl
Prostředí a interier restaurace21.301
Dostupnost restaurace2.2891.049
Cenové podmínky2.0841.089
Doporučení známých2.7351.303
Příjemný personal1.9521.323

Graf

3. Navštívil byste pořádané akce typu: Pokrmy ze zahraniční kuchyně?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano4756,63 %56,63 %  
Příležitostně3036,14 %36,14 %  
Ne67,23 %7,23 %  

Graf

4. Navštívil byste akci typu Happy Hour? (sleva na produkty v daném časovém úseku - 15:00-17:00)

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano5262,65 %62,65 %  
Ne2125,3 %25,3 %  
Pouze o víkendech910,84 %10,84 %  
Pouze v pracovní dny11,2 %1,2 %  

Graf

5. Ocenil byste servis malých pokrmů v době přípravy objednaného jídla? (zdarma)

Povinná otázka, respondent se musel rozhodnout mezi odpověďmi „ano”, „nevím” a „ne”.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
ano6578,31 %78,31 %  
nevím1315,66 %15,66 %  
ne56,02 %6,02 %  

Graf

6. Zakoupil byste si menu tvořené z více malých porcí doplněných vhodnými nápoji?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Ano6072,29 %72,29 %  
Ne1012,05 %12,05 %  
Pouze o svátcích89,64 %9,64 %  
Pouze o víkendech56,02 %6,02 %  
Ve všední den33,61 %3,61 %  

Graf

7. Jaké typy porcí servírovaných jídel preferujete?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Klasické porce5465,06 %65,06 %  
Velké porce (tradičních jídel)2125,3 %25,3 %  
Malé porce (zahraniční speciality)89,64 %9,64 %  

Graf

8. Jakým způsobem si v restauraci vybíráte jídlo?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Vybírám z jídelního lístku7590,36 %90,36 %  
Vybírám z denního menu1619,28 %19,28 %  
Vybírám dle doporučení obsluhy33,61 %3,61 %  

Graf

9. Využil byste některou z uvedených služeb?

Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Nápojový lístek míchaných koktejlů3946,99 %46,99 %  
Večerní posezení pro páry3339,76 %39,76 %  
Příprava pokrmů před hostem3339,76 %39,76 %  
Balení pokrmů2833,73 %33,73 %  
Vaření z biopotravin1416,87 %16,87 %  
Snídaně1315,66 %15,66 %  
Someliérské služby910,84 %10,84 %  

Graf

10. Restauraci navštěvuje převážně za účelem?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Stravování (s rodinou, přáteli)4554,22 %54,22 %  
Posezení (s přáteli - bez objednání pokrmu)2631,33 %31,33 %  
Při rodinných oslavách (pořádání akci)1012,05 %12,05 %  
Závodní stravování (v zaměstnání)22,41 %2,41 %  

Graf

11. Co vám při návštěvě restaurace vadí? (pokud neznáte Hostinec U křivého psa připište do poznámky prosím - ,, ostatní'')

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Kouření2530,12 %30,12 %  
Pomalá obsluha1113,25 %13,25 %  
ostatní1012,05 %12,05 %  
Neochota obsluhy1012,05 %12,05 %  
Cena sortimentu78,43 %8,43 %  
Kvalita pokrmů44,82 %4,82 %  
Nabízené služby33,61 %3,61 %  
nic33,61 %3,61 %  
Zpracování jídelního lístku22,41 %2,41 %  
,, ostatní''11,2 %1,2 %  
Nenavštívil jsem.11,2 %1,2 %  
Nenavštěvuji Hostinec 11,2 %1,2 %  
Cena, Koureni, Obcas pomala obsluha11,2 %1,2 %  
Vzhled restaurace11,2 %1,2 %  
Vše co je zde řečeno tak není nic příjemného chci se cítit dobře 11,2 %1,2 %  
Nikdy jsem nenavštívila tento hostinec11,2 %1,2 %  
neznam Hostinec u Křivého psa11,2 %1,2 %  

Graf

12. Jaké služby Vám v restauracích chybí?

Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.

akce na sézonní pokrmy, zaměřenost jednotlivých restaurací (itálská,rybí..)

asi nic

Kvalita

mnou navštěvované restaurace jsou na dobré úrovni

Možnost čteni základního denního tisku zdarma.

Například je to špatná organizace při akcích. Lepší organizace by neuškodila.

Nekdy bych rad videl obrazky jidel, ktere si chci objednat. Ale to je asi individualni rozhodnuti restaurace.

nevím

Pestřejší nabídka víkendových menu a v některých restauracích širší nabídka kávy a míchaných nápojů.

Podle restaurace. Někde to a někde to.

pouze, co se jídel týče - větší výběr vegetariánských jídel, salátů

prodej tabákových výrobků

Restaurace často nenavštěvuji, uvítala bych zcela nekuřáckého charakteru.

Ve večerních hodinách svíčky na stolech.

Volně položené noviny, které bych si mohl při čekání číst.

žádné

Žádné

13. Jaké typy jídel preferujete?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Masité3238,55 %38,55 %  
Vyvážené2631,33 %31,33 %  
Speciality1518,07 %18,07 %  
Exotické67,23 %7,23 %  
Vegetariánské33,61 %3,61 %  
Zásadně steaky11,2 %1,2 %  

Graf

14. Obvykle si objednáváte maso?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Kuřeci5262,65 %62,65 %  
Vepřové1113,25 %13,25 %  
Hovězí78,43 %8,43 %  
Ryby44,82 %4,82 %  
Exotické22,41 %2,41 %  
maso neeee :-D11,2 %1,2 %  
žádné11,2 %1,2 %  
Dle zaměření podniku( restaurace)11,2 %1,2 %  
nejím maso11,2 %1,2 %  
skopové11,2 %1,2 %  
Různě11,2 %1,2 %  
Zvěřina11,2 %1,2 %  

Graf

15. Jaké jsou Vaše oblíbené české jídla?

Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.

bravčove mäso, kapusta a knedlík

Guláš

guláš

guláš

guláš, řízek, bramboráky

guláš, svíčková na smetaně,

guláš, vepřo zelo knedlo

houbový kuba, ovocné knedlíky

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s knedlíkem, veřový řízeks bramborovým salátem...

Je jich nespočetné množství

Klasické

knedlíky

knedlíky

knedlo vepro zelo

Knedlo, vepřo zelo, svíčková na smetaně a hovězí guláš

knedlo, vepřo, zelo, smažený řízek, svíčková, kuřecí závitky, kynuté knedlíky

Knedlo, zelo, vepřo

Knedlo,vepřo zelo, Rajská, Svíčková, Koprovka

koprovka, svíčková, bramborové knedlíky plněné masem se zelím

Kulajda, Hovězí guláš, svíčková na smetaně

Kuře ;D

Kuřecí nudličky

Kuřecí řízek a bramborový salát

kuřecí řízek s bramborovou kaší

Kuřecí řízek, palačinky

Kynute knedliky, Knedlo-vepro

maso s bramborama

Moravský vrabec, knedlík a zelí.

na čeké jídlas nechodí, ty si umím uvařit a když už tak: sedlácký talíř- bramborový houskový knedlík, zelí + uzené maso, sekaná, vepřová pečeně. Preferuji italskou a azijskou kuchyňi co se týče návštěvy restaurací.

nemám výhrady vůči žádnému jídlu

Palačinky

Pivo

plněná kuřecí masa, syry , těstovinové saláty

Pstuh na másle, kuřecí plátek, různé zeleninové saláty

rajská

rajská, svíčková

Restovaná játra s rýží, kuřecí mas na hřibech,

ryze a kari

řízek

Řízek, Koprová omáčka

řízek, svíčková

Segedinsky gulas, veprove ci kureci maso s bramborem a oblohou.

segedinsky gulas,svickova,smetanove omacky

Slovenské - Halušky, Italské - Lazaně

smažený sýr

Svickova

Svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

svíčková

Svíčková

Svíčková

Svíčková

Svíčková

svíčková

Svíčková na smětaně

Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkami

svíčková na smetaně, vepřoknedlozelo

Svíčková na smetaně,Vepřo,knedlo,zelo

svíčková omáčka

Svíčková, atd...

Svíčková, Guláš

svíčková, kuřecí závitek, hovězí závitek, smažené tvarůžky, bramboráčky-placičky,

svíčková, pečené kuře

svíčková, smažák

svíčková, vepřo zelo

svíčková,zelí,vepřové,knedlíky,bramborové placky

Špagety, pizza, kuřecí řízek s bramborem, těstovinový salát na všechny možné způsoby

teď mě napadají např. buchtičky s krémem, ale vyložene české jídlo to asi není

Testoviny

Tortily, Hovězi v omačce, exotické směsi.

vepřo - knedlo - zelo

Vepřo knedlo zelo

vepřo knedlo zelo

vepřo knedlo zelo, guláš s 5 knedlama

vepřo knedlo zelo, Svíčková na smetaně

Vepřo-knedlo-zelo. Kynuté knedlíky.

vepřo, knedlo, zelo

Vepřo, knedlo, zelo

Vepřo, knedlo, zelo. Vepřový řízek a bramborový salát. Pečené s vařeným bramborem.

vepřový řízek, svíčková

16. Vámi nejčastěji objednávaný nápoj?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Nealkoholické nápoje3946,99 %46,99 %  
Pivo2530,12 %30,12 %  
Káva78,43 %8,43 %  
Víno78,43 %8,43 %  
nealkoholické nápoje + lihoviny11,2 %1,2 %  
Dle pokrmu.11,2 %1,2 %  
Míchané nápoje11,2 %1,2 %  
čaj11,2 %1,2 %  
čokoláda11,2 %1,2 %  

Graf

17. Upřednostňujete kuřácké nebo nekuřácké prostředí v restauraci?

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Nekuřácké prostředí6072,29 %72,29 %  
Nerozlišuji je1518,07 %18,07 %  
Kuřácké prostředí89,64 %9,64 %  

Graf

18. Pohlaví

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
Žena5161,45 %61,45 %  
Muž3238,55 %38,55 %  

Graf

19. Věk

Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
15-246983,13 %83,13 %  
25-34910,84 %10,84 %  
35-4444,82 %4,82 %  
45-5411,2 %1,2 %  

Graf


(placená inzerce)

SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA

Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!

Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.

Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3

Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5

Byly nalezeny zajímavé souvislosti u 2 otázek.

Upozornění: V případě, že se Vám u otázky zobrazuje pouze jedna odpověď, nejedná se patrně o žádná senzační zjištění. Při interpretaci výsledků se vždy řiďte také výsledky uvedenými výše - pokud určitou odpověď zvolila většina lidí, nejsou zjištění zajímavá (např. pokud je věk 90% respondentů v rozmezí 15 - 25 lety, jsou veškeré závislosti k této odpovědi prakticky bezcenné).

Tip: Vysvětlení této funkce i s příklady naleznete v nápovědě

2. Jak důležitá jsou pro vás tyto kriteria při výběru restaurace? ( 1= velký důraz - 5= nepodstatné)

  • odpověď Příjemný personal=1:
    • 1.9x vetší pravděpodobnost při odpovědi Doporučení známých=1 na otázku 2. Jak důležitá jsou pro vás tyto kriteria při výběru restaurace? ( 1= velký důraz - 5= nepodstatné)

10. Restauraci navštěvuje převážně za účelem?

  • odpověď Stravování (s rodinou, přáteli):
    • 1.7x vetší pravděpodobnost při odpovědi Příjemný personal=3 na otázku 2. Jak důležitá jsou pro vás tyto kriteria při výběru restaurace? ( 1= velký důraz - 5= nepodstatné)

Zjišťování závislostí odpovědí

Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.

Tip: Delší vysvětlení i s příklady naleznete v nápovědě

A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).

1. Jak často navštěvujete restaurace?

2. Jak důležitá jsou pro vás tyto kriteria při výběru restaurace? ( 1= velký důraz - 5= nepodstatné)

3. Navštívil byste pořádané akce typu: Pokrmy ze zahraniční kuchyně?

4. Navštívil byste akci typu Happy Hour? (sleva na produkty v daném časovém úseku - 15:00-17:00)

5. Ocenil byste servis malých pokrmů v době přípravy objednaného jídla? (zdarma)

6. Zakoupil byste si menu tvořené z více malých porcí doplněných vhodnými nápoji?

7. Jaké typy porcí servírovaných jídel preferujete?

8. Jakým způsobem si v restauraci vybíráte jídlo?

9. Využil byste některou z uvedených služeb?

10. Restauraci navštěvuje převážně za účelem?

11. Co vám při návštěvě restaurace vadí? (pokud neznáte Hostinec U křivého psa připište do poznámky prosím - ,, ostatní'')

13. Jaké typy jídel preferujete?

14. Obvykle si objednáváte maso?

15. Jaké jsou Vaše oblíbené české jídla?

16. Vámi nejčastěji objednávaný nápoj?

17. Upřednostňujete kuřácké nebo nekuřácké prostředí v restauraci?

18. Pohlaví

19. Věk

B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:

Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).

1. Jak často navštěvujete restaurace?

2. Jak důležitá jsou pro vás tyto kriteria při výběru restaurace? ( 1= velký důraz - 5= nepodstatné)

3. Navštívil byste pořádané akce typu: Pokrmy ze zahraniční kuchyně?

4. Navštívil byste akci typu Happy Hour? (sleva na produkty v daném časovém úseku - 15:00-17:00)

5. Ocenil byste servis malých pokrmů v době přípravy objednaného jídla? (zdarma)

6. Zakoupil byste si menu tvořené z více malých porcí doplněných vhodnými nápoji?

7. Jaké typy porcí servírovaných jídel preferujete?

8. Jakým způsobem si v restauraci vybíráte jídlo?

9. Využil byste některou z uvedených služeb?

10. Restauraci navštěvuje převážně za účelem?

11. Co vám při návštěvě restaurace vadí? (pokud neznáte Hostinec U křivého psa připište do poznámky prosím - ,, ostatní'')

13. Jaké typy jídel preferujete?

14. Obvykle si objednáváte maso?

15. Jaké jsou Vaše oblíbené české jídla?

16. Vámi nejčastěji objednávaný nápoj?

17. Upřednostňujete kuřácké nebo nekuřácké prostředí v restauraci?

18. Pohlaví

19. Věk

C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI

Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.

Zdroje respondentů

Níže uvedený seznam obsahuje odkazy na nejvýznamnější stránky, ze kterých přišli respondenti (dle refereru):

Z bezpečnostních důvodů nejsou zobrazeny kompletní adresy, ze kterých uživatelé přišli, ani minoritní zdroje respondentů. V případě následování odkazu z outlooku, icq nebo použití firewallu obvykle není možné zdroj zjistit. Jedná se o statistiku návštěvnosti dotazníku, nikoli jeho úspěšného odeslání (z různých zdrojů mohla být úspěšnost vyplnění dotazníku různá). Údaje tedy mohou sloužit pouze pro velmi hrubou orientaci.

Citace

Tvrdý, M.Úroveň gastronomických služeb v restauraci U křivého psa a jeho okolí. (výsledky průzkumu), 2012. Dostupné online na https://uroven-gastronomickych-sluze.vyplnto.cz.

Licence Creative Commons   Výsledky průzkumu podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Poznámky:
1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli.
2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 %
3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat.
4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.