Návratnost dotazníků je dána poměrem vyplněných a zobrazených dotazníků. Jedná se o orientační údaj, který nebere v potaz ty oslovené respondenty, kteří ani nezobrazili úvodní text (neklikli na odkaz na dotazník).
Vážení respondenti, prosím Vás o vyplnění následujícího dotazníku. Dané dotazníkové šetření je anonymní a získaná data budou vyhodnocena za celý soubor respondentů a zároveň budou použity pro potřeby tohoto výzkumu resp. mé diplomové práce na téma "Analýza stravovacích zařízení zaměřených na francouzskou gastronomii v Praze" a také pro potřeby široké veřejnosti.
Odpovědi respondentů
1. Které z vyjmenovaných národních kuchyň dáváte přednost a je Vám nejbližší?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí nebo napsat odpověď vlastními slovy.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
italská
163
60,15 %
60,15 %
asijská
35
12,92 %
12,92 %
francouzská
22
8,12 %
8,12 %
řecká
12
4,43 %
4,43 %
česká
12
4,43 %
4,43 %
americká
8
2,95 %
2,95 %
indická
8
2,95 %
2,95 %
thajská a italská
1
0,37 %
0,37 %
italská i francouzská
1
0,37 %
0,37 %
turecká
1
0,37 %
0,37 %
anglická
1
0,37 %
0,37 %
nezalezi na puvodu, nejim maso, takze vegetarianska jidla z celeho sveta.
1
0,37 %
0,37 %
neupřednostňuji žádnou
1
0,37 %
0,37 %
vaříme podle toho na co máme chuť a střídáme kuchyně
1
0,37 %
0,37 %
Nejvíce znám asi italskou, ale chtěla bych vyzkoušet francouzskou
1
0,37 %
0,37 %
Nedá se říct, že je mi některá z nich nejbližší (btw proč tam není česká?)
1
0,37 %
0,37 %
jaký je rozdíl mezi asijskou a indickou???
1
0,37 %
0,37 %
rád je střídám
1
0,37 %
0,37 %
2. Z jakého důvodu dáváte přednost právě Vámi zvolené kuchyni?
Povinná otázka, respondent musel zvolit alespoň některou z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
chutná
189
69,74 %
69,74 %
zdravá, svěží a vyvážená
122
45,02 %
45,02 %
jednoduchá na přípravu
108
39,85 %
39,85 %
cenově dostupná
66
24,35 %
24,35 %
netradiční a zajímavá na neobvyklé chutě
29
10,7 %
10,7 %
bydlela jsem tam a zvykla si
1
0,37 %
0,37 %
široce vegetatiánská
1
0,37 %
0,37 %
nejim maso.:)
1
0,37 %
0,37 %
studium v Itálii
1
0,37 %
0,37 %
není sytá, těžká, mastná, vhodná v létě i zimě, poskytuje různé chutě
1
0,37 %
0,37 %
Francie mě přitahuje
1
0,37 %
0,37 %
pestrost chutí
1
0,37 %
0,37 %
Jsem Čech
1
0,37 %
0,37 %
3. Jaké je dle Vašeho názoru typické francouzské jídlo a které speciality se Vám vybaví?
Povinná otázka, respondent musel napsat odpověď vlastními slovy.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
Šneci
6
2,21 %
2,21 %
žabí stehýnka
6
2,21 %
2,21 %
ratatouille
5
1,85 %
1,85 %
sýr
4
1,48 %
1,48 %
sýry
4
1,48 %
1,48 %
Bageta
3
1,11 %
1,11 %
croissant
3
1,11 %
1,11 %
nevím
2
0,74 %
0,74 %
fondue
2
0,74 %
0,74 %
foie gras
2
0,74 %
0,74 %
ostatní odpovědi
creme brulée quiche bagety, sýry morske plody fois gras sneci paštiky sýry, žabí stehýnka o francouzské kuchyni moc nevím; napadá mě cibulačka, paštiky lanýže, kachní maso creme brulee, víno, sýry lasagne, bagety Les Escargots, Creme Brulee, Profiteroles plody moře, palačinky, galety, les tartes, makronky paštika, kaštanová nádivka, husa, croc en bouche žabí stehýnka, escargot, croissant, lanýž sýry, paštiky, ratatouile, šneci Kachní játra foie gras, bagety, ústřice, šneci, žabí stehýnka ratatouille, quiche bagety,sýry, víno delikatesy jako šneci, žáby a crème brûlée Creme Brulee, dezerty obecne, kachna nic moc, šnek creme brulle ( nevím jak se to píše) ústřice žabí stehýnka, croissanty, šneci, cibulačka palačinky, mušle fois gras, coc au vin, boeuf bourguignon francouzská cibulačka, ratatouille, sýry, creme brulee Fondue Savoyarde - rozpuštěný sýr s přílohou cibulačka qiche, bagety Sýr, šneci, fois gras syry a vino Ratatouille, Sauce Choron, Boef Talleyrand, Garniture Richelieu, La Coupe Marie Louise, Tripes a la mode de Caen, Consommé Colbert, Aspérges avec sauce Mousseline, Les Pommes de Bonne Femme, Tarte Tatin, Les Pommes d´Aremberg, Poulet Vauclusienne, ect. la boulabaise, ratatouille,vybaví se mi sýr,víno sýry, makronky, bageta Typické jídlo Ratatouille,sýr a francouzské bagety. Speciality žabí stehýnka, plněný holub, hovězí pupek. žabí stehýnka a hlemýždi jídlo: různé saláty třeba s kozím sýrem, speciality: paštika, sýry šneci, hodně zeleniny bujabéza, cibulová polévka, šneci, bagety, sýry galletes Croissant, quiche, šneci ! husí játra, francouzské sýry ryby, mořské plody, sýry Mušle, Plátek kachních foie gras Rattatouile, sýrové recepty, paštiky, žabí stehýnka, šneci sýry, mořské plody a ryby šneci, žáby :) foie gras, sneci, syry fois gras, l´agneau, creme brulée, mousse au chocolat, fromage chevre, quiche, creme caramel... Palacinky šnek, croisant, makronky, vino Spíše sladké - např. creme brulee... jinak mě nic nenapadá creme brule, paštika, kohout na víně, mořské plody, kachna Boeuf bourguignon, makronky Sýry, vína Specialita určitě šněci, typické jídlo francozská cibulová polevka a sýry cibulová polévka žabí stehýnka, croissant, šneci, ratatouille šneci, foie gras (pokud to pisu spravne), sýry Kohout na vine, "bujabeza", kachni konfit, ratatouille, tarte tatin, crem brule, cokoladova pena,syr s modrou plisni speciality sýr, bagety, croiasant, typické jídlo mě nenapadá camembert musle s hranolky ratatouie (nevím jak se to píše), creme brulé, Zelenina, víno, maso na přírodno. Ratatuje. sýr, víno, olivy ratatuite, sýr, víno Cibulová polévka, quiche, rybí polévka, tarte au citron, mousse au chocolat quiche lorraine Bagety, polosyrové steaky, žabí stehýnka, Ratatouille, dušená zelenina s lilkem, hranolky. sýr, foie gras, víno sýry, plody moře šneci, croissanty, hořčice bagety, palačinky, šneci sýry, croisanty, palačinky, ryby, lasagne nic se mi nevybaví sýry, ratatouille Ratatouille, Créme Brulée, sýry, pečivo-bagety různých druhů, koření, víno fois gras, bagety Králík na hořčici šneci, žabí stehýnka, creme brulée šneci, zapékané smetanové brambory, cibulová polévka, créme brulée kachní prsíčka na jakýkoliv způsob netuším, znám víno a sýry víno a sýry šneci s bylinkovým máslem fondue, raclette kohoutek na víně, šneci, lanýž, mušle sýry, šneci, bagety fois gra, creme brule, králík Šneci, kohout na víně, creme brulle, bagety, croissanty Pečené hovězí maso na červeném víně, název jsem zapomněla. žáby, šneci... Šneci, žabí stehýnka, bujabéza, creambrileau creme brulée, coq au vin, andouille Sýry, bagety ratatouille, coq au vin, jablečný koláč crumble, husí játra, franc. cibulová polévka hodně voňavé,-brambory na všechny způsoby,ryby,šneci,plody moře,sýry,bylinky...kohout na víně Veľmi noblesné a vybavia sa mi pri ňom slimáky:-). foie gras, creme brule, sýry, šneci kohout na vine, macarons (makronky),bagety, francouzske palacinky sýry, víno .... jídlo mě žádné nenapadá.. lehké, žádná bageta, paštika, víno, sýry francouzská cibulačka, šneci v ulitě burgundske hovězí, cibulový koláč, jehněčí žebra, Foie Gras, lanýže, teriny, voňavé bylinky (včetně levandule) Baguette, bouilabaise, crepes, šneci, sýr s vínem šneci, fondue, bagety, raqlette, pierrade šneci, rattatouille, kohout na víně kachní paštika, croissant, sýry koláče, bagety, makaronky víno, bylinky francouzský kohout, francouzská cibulačka, cream brulé, cibulový koláč šneci, bageta, sýr, víno francouzský sýr těstoviny, pizza pita Bageta, plněné držťky, ústřice, žabí stehýnka, listové saláty se sladkou zálivkou ,slané koláče Makarónky šneci, žabí stehýnka, foei gras Ratatuil...syry Kohout na víně, Gratan, sýry, víno sýry a víno, šneci, bagety lanýž, šnek, žabí stehýnka, dary moře zaby? ratatoulle croisant palačinky croissant, Cuisses de Grenouilles, eclair, Bearnaise sauce - coq au vin, morske plody, bagety!, sneci, horcice,vino.. sýry, žáby, ústřice. Typičtí jsou šneci a žabí stehýnka, vybaví se mi choucroute, tarte flambée zelenina, maso, víno - speciality: cocque au vin, ratatouille, raclette... kačena na víně Šneci, ratatouille, foie gras, choucroute, palačinky OLIVY,MOŘSKÉ PLODY, FLAMMKUCHE, SLADKÉ MOUČNÍKY, UZENINY, SÝRY Quiché, bagety hovězí po burgundsku, les moules frites baguette, ratatouille, foie gras, syry, vino nejake komplikovane masove s mini karotkami ako prilohou :) a bagety, syry a vino kohout na víně, vaření hlemýždi, creme brulee šneci, plody moře šnek, žabí stehínka, creme brulee, fondue sýry, quich Crepes, syry typicke francouzke jidlo: sneci na ruzne spusoby, Foie Gras, cokoladova pena žabí stehýnka, šneci fois gras, šneci, hřebenatky apod., chocolate fondant, creme brulle bageta, kachní játra, creme brule bagety cibulová polévka, créme brullé rybí a mořské plody se zeleninou na různý způsob cibulačka, croissant Coq au Vin, Tarte Tatin, croissant quiche, flan, víno, foie gras hovězí po burgunsku, červené víno, crepes - palačinky, kachna, čokoladový fondan, obrácený jablečný koláč foies gras mořské plody, ryby především francouzské sýry a bujabéza francozské brambory vařené mušle ve víně, šneci, pastika, hovezi na vine,kohout Cibulačka, kachna na pomerančích Foie gras,creme brule žabí stehýnka, bagenta, víno, ratatouille sýry, žabí stehýnka, šneci Creme Brulée, Plnění šneci chilli co carne, sýry, šneci, víno cibulová polévka s rozpečenou bagetkou se sýrem šneci, žabí stehýnka, víno, sýr, bageta šneci, žabí stehýnka crepes, ratatouille cibulačka, fondan, šneci, mušle ratatoule, francouzská cibulačka, mořské plody momentálně žádné ratatouille, šneci, sýry typické jídlo nevím; speciality: foie gras, žabí stehínka, čokoládové poleno, bagety, palačinky, mořské potvory na všechny způsoby burgundské hovězí, foie gras, creme brulee, ústřice creme brulée, francouzské víno bageta, croisant Pave du Saumon šneci, žáby, mušle vepřové na houbách a paštika šnek Lasagne lanýži, šneci croissant, cibulačka, šneci, sýry telecí maso, kachní paštika šneci, sýry, vína, žabí stehýnka, quiche, pečivo obecně žáby a šneci créme brulée, cibulačka, fois gras rybí polévka, úprava ryb Crepes Suzette, cibulová polévka, mořské plody (zejm.ústřice), sýry a olivy, žabí stehýnka, šneci kohout na víně, créme brulle lanýže, kachní játra bujabéza, šneci, sýry, víno ŠNECI, KAVIÁR Francouzské brambory, citronový koláč kohout na víně, ratatouille Coq au vin, Escargots, Cuisses des grenouilles, Boeuf bourgignon, Crepes a galettes, Tarte au citron kachna na pomerančích, šneci, ústřice, creme brulee, fois gras (ty bych okamžitě zakázala), sýry, croissanty créme brulée, šneci, ústřice, šampaňské, omáčka bešamel, quiche, kachna na pomerančích žabí nožky a šneci cibulova polevka, sufle, creme brile, plody more paté, šneci, sýry žáby, šneci, lanýži. bageta, sýry polévka "bujabéza", škeble, francouzská cibulová polévka, šneci, sýry, mořské plody, ryby, jehněčí a králičí, často jídlo na víně cibulová polévka, šneci, lanýže šneci, croisanty, žáby šneci, krém brilé bageta, šneci žádné šneci, croissant, bageta, sýr lanýži bageta, creme bruille
234
86,35 %
86,35 %
4. Měli jste již někdy možnost ochutnat francouzskou kuchyni v některém restauračním zařízení v České republice?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [ano, tyto provozovny navštěvuji pravidelně → otázka č. 5, ano, několikrát → otázka č. 5, ano, jeden krát → otázka č. 5, ještě ne, ale v budoucnu bych o to měl/a zájem → otázka č. 9, ne a ani o to nemám zájem → otázka č. 9].
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
ještě ne, ale v budoucnu bych o to měl/a zájem
143
52,77 %
52,77 %
ano, několikrát
75
27,68 %
27,68 %
ne a ani o to nemám zájem
31
11,44 %
11,44 %
ano, jeden krát
14
5,17 %
5,17 %
ano, tyto provozovny navštěvuji pravidelně
8
2,95 %
2,95 %
5. Ve kterém typu stravovacího zařízení jste měli možnost ochutnat francouzskou gastronomii?
Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit více z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
klasická restaurace
56
57,73 %
20,66 %
pekárna
44
45,36 %
16,24 %
kavárna
41
42,27 %
15,13 %
luxusní restaurace
29
29,9 %
10,7 %
vinárna
14
14,43 %
5,17 %
hotelová restaurace
12
12,37 %
4,43 %
doma - vlastní výroba
1
1,03 %
0,37 %
bistro
1
1,03 %
0,37 %
hotelová škola
1
1,03 %
0,37 %
školní jídelna
1
1,03 %
0,37 %
6. Ve stravovacích zařízeních, které jsou orientované na francouzskou gastronomii preferujete:
Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit více z nabízených odpovědí.
Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
100 - 300 Kč
35
37,23 %
12,92 %
300 - 600 Kč
32
34,04 %
11,81 %
víc než 600 Kč
19
20,21 %
7,01 %
0 - 100 Kč
8
8,51 %
2,95 %
8. Které konkrétní provozovny se zaměřením na francouzskou kuchyň jste navštívili v hlavním městě Praha?
Nepovinná otázka, respondent mohl zvolit více z nabízených odpovědí nebo dopsat nějakou vlastní.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
pekárny Paul
46
51,69 %
16,97 %
Café Louvre na Národní třídě
40
44,94 %
14,76 %
Art Nouveau v Obecním domě
12
13,48 %
4,43 %
Céleste v Tančícím domě
10
11,24 %
3,69 %
Le Saint - Tropez na Staroměstském náměstí
10
11,24 %
3,69 %
Le Milléme na vinohradech
10
11,24 %
3,69 %
žádnou
9
10,11 %
3,32 %
La Gare
2
2,25 %
0,74 %
žádné
2
2,25 %
0,74 %
chez marcel
2
2,25 %
0,74 %
v Praze žádné, nejsem z Prahy
1
1,12 %
0,37 %
La gare, Saint-Tropez Vodickova
1
1,12 %
0,37 %
La Bastille
1
1,12 %
0,37 %
Cafè Amandine
1
1,12 %
0,37 %
žádnou z uvedených
1
1,12 %
0,37 %
naproti Celnici, název si nepamatuji
1
1,12 %
0,37 %
BrasserieM, La Gare
1
1,12 %
0,37 %
au gurmand, la gare
1
1,12 %
0,37 %
V Praze žádné
1
1,12 %
0,37 %
nejedla jsem v Praze
1
1,12 %
0,37 %
žáné
1
1,12 %
0,37 %
v Praze nenavštívil
1
1,12 %
0,37 %
Svatá Klára
1
1,12 %
0,37 %
obchod, ale nemůžu si vzpomenout na jméno
1
1,12 %
0,37 %
Bresto
1
1,12 %
0,37 %
v praze nikde
1
1,12 %
0,37 %
v Praze nic
1
1,12 %
0,37 %
9. Máte v oblibě francouzské vína?
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí a podle toho se mu zobrazily další otázky [ano → otázka č. 10, ne → otázka č. 11].
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
ano
180
66,42 %
66,42 %
ne
91
33,58 %
33,58 %
10. Pokud ano, které to konkrétně jsou?
Nepovinná otázka, respondent mohl napsat odpověď vlastními slovy.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
Chardonnay
11
9,82 %
4,06 %
Bordeaux
9
8,04 %
3,32 %
Beaujolais
4
3,57 %
1,48 %
červená vína
2
1,79 %
0,74 %
chablis
2
1,79 %
0,74 %
nevzpomenu si
2
1,79 %
0,74 %
sauvignon
2
1,79 %
0,74 %
nevím
2
1,79 %
0,74 %
bordeau
1
0,89 %
0,37 %
cervene
1
0,89 %
0,37 %
ostatní odpovědi
ryzlink Alsace bourgogne blanc Beaujolais, Les Vins de Bourgogne, Les Vins de Bordeaux, Le Vins du sud - Merlot, Cabernet savignon, Chardonay, Hospice de Beaune, Vins de Mersault, Champagne, Chateauneuf du Papes, Les vins du Cote de Rhone, beaujolais, bordeaux, sekty bílé víno Vouvray Chardoney Neznam jmena, beru podle ceny a barvicky xD chardonnay a ještě nějaký, který si nepamatuju Sauvignon, Merlot Muscat všechna!hlavně rosé Chardonay, Sauvignon blanc, Pinot noir, Pinot noire brise chenet Božolé, bordó. chardonay Bouvet savignon blanc Bordó Champagne Laurent Perrier Brut, Moët anjou, burgundské vyzkoušela jsem ve francii, značky si nepamatuji champagne, beaujolais Bordeaux, Chablis většinou vybírám dle označení D.O.C. La Vielle Fermce Blanc savignon Lanson Ivory Label Demi SEc, Taittinger Prestige Rose chardonnay z oblasti Montrachet (Burgunsko), Pinot Noir z Cote d'Or, bílá alsaská vína a některá červená vína z oblasti Provence boujolais různá polosladká Merlot Chardonnay, Savignon blanc bojealouis Bordoux Proste vina bílé chardonnay J.P.Chenet - burgundy, alsace nemám vyhraněný vkus ČERVENÉ Z OBLASTI BEAUJOALIS,BÍLÉ ALSASKÉ značku nevím provensálská růžová Šabľové Chateau Loyasson konkretne nevim sancerre Bordeax Chateu Margot bourgogne šampaňské Buzet d Oc Chardonney Bordeaux, chateaunaufdepape láhev od lahve k chateau du pape Champaigne ? Pinot Noir champagne všeho druhu chateau lednice vína z okolí Champagne Merlot, Chardonney značky nevím:( Macon Village, Alicoté, obecně spíš bílá vína, nejlépe s creme de cassis a la kir :) pinot noir, pinot blanc, chardonnay, champagne požolé, guevany chutnala mi vína z Bordeuax chateneuf du pape sardone Bordeaux, Brise, Cuvee
76
67,86 %
28,04 %
11. Zúčastnili jste se někdy jakékoliv gastronomické akce zaměřené na francouzskou kuchyň s cílem ochutnat národní jídla a poznat francouzskou kulturu? Např. francouzské trhy, dny francouzské gastronomie, lekce vaření francouzských pokrmů a pod.
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
ještě ne, ale v budoucnu bych o to měl/a zájem
172
63,47 %
63,47 %
ne a ani o to nemám zájem
48
17,71 %
17,71 %
ano, několikrát
29
10,7 %
10,7 %
ano, jeden krát
17
6,27 %
6,27 %
ano, tyto akce navštěvuji pravidelně
5
1,85 %
1,85 %
12. Vaše pohlaví:
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
žena
218
80,44 %
80,44 %
muž
53
19,56 %
19,56 %
13. Váš věk:
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
18 - 25 let
198
73,06 %
73,06 %
26 - 35 let
44
16,24 %
16,24 %
46 - 55 let
10
3,69 %
3,69 %
36 - 45 let
9
3,32 %
3,32 %
do 18 let
9
3,32 %
3,32 %
víc než 60 let
1
0,37 %
0,37 %
14. Vaše dosažené vzdělání
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
vysokoškolské - bakalářský stupeň
136
50,18 %
50,18 %
středoškolské s maturitou
74
27,31 %
27,31 %
vysokoškolské - magisterský stupeň
39
14,39 %
14,39 %
základní
13
4,8 %
4,8 %
vyšší odborní
4
1,48 %
1,48 %
středoškolské bez maturity
4
1,48 %
1,48 %
vyučená/ý
1
0,37 %
0,37 %
15. Jste:
Povinná otázka, respondent musel zvolit jednu z nabízených odpovědí.
Odpověď
Počet
Lokálně %
Globálně %
Akce
student + part time job
101
37,27 %
37,27 %
student
99
36,53 %
36,53 %
zaměstnaný
59
21,77 %
21,77 %
nezaměstnaný
6
2,21 %
2,21 %
na mateřské dovolené
6
2,21 %
2,21 %
SEGMENTACE RESPONDENTŮ A OVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉZ BETA
Pomocí tohoto nástroje můžete získat přepočítané výsledky pro jednotlivé segmenty respondentů a zjistit, zda se odpovědi určitého segmentu respondentů liší od „průměrného” respondenta. Funkce je v tomto momentě v testovacím režimu a zcela bez záruky, nepoužívejte ji jako jedinou metodu pro vyhodnocení hypotéz!
Metodická část této funkce se teprve připravuje, časem přibude podpora také pro chybějící typy otázek. V případě, že objevíte nějakou chybu, neváhejte mě kontaktovat.
Segmentační otázka č. 1
Segmentační otázka č. 2
Segmentační otázka č. 3
Analýza zajímavých souvislostí a závislostí (DZD)5
Byly nalezeny zajímavé souvislosti u 3 otázek.
Upozornění: V případě, že se Vám u otázky zobrazuje pouze jedna odpověď, nejedná se patrně o žádná senzační zjištění. Při interpretaci výsledků se vždy řiďte také výsledky uvedenými výše - pokud určitou odpověď zvolila většina lidí, nejsou zjištění zajímavá (např. pokud je věk 90% respondentů v rozmezí 15 - 25 lety, jsou veškeré závislosti k této odpovědi prakticky bezcenné).
4. Měli jste již někdy možnost ochutnat francouzskou kuchyni v některém restauračním zařízení v České republice?
odpověď ano, několikrát:
3.3x vetší pravděpodobnost při odpovědi hotelová restaurace na otázku 5. Ve kterém typu stravovacího zařízení jste měli možnost ochutnat francouzskou gastronomii?
3.3x vetší pravděpodobnost při odpovědi kavárna na otázku 5. Ve kterém typu stravovacího zařízení jste měli možnost ochutnat francouzskou gastronomii?
9. Máte v oblibě francouzské vína?
odpověď ano:
1.5x vetší pravděpodobnost při odpovědi hotelová restaurace na otázku 5. Ve kterém typu stravovacího zařízení jste měli možnost ochutnat francouzskou gastronomii?
1.5x vetší pravděpodobnost při odpovědi Chardonnay na otázku 10. Pokud ano, které to konkrétně jsou?
15. Jste:
odpověď student:
2.5x vetší pravděpodobnost při odpovědi základní na otázku 14. Vaše dosažené vzdělání
odpověď zaměstnaný:
4.6x vetší pravděpodobnost při odpovědi 46 - 55 let na otázku 13. Váš věk:
Zjišťování závislostí odpovědí
Pomocí této funkce můžete analyzovat vztahy mezi různými odpověďmi. V části A vždy vyberte jeden výrok (odpověď na určitou otázku), který Vás zajímá. V části B poté zaškrtněte odpovědi, u kterých předpokládáte, že by mohly mít nějakou souvislost s odpovědí z části A. Po stisku tlačítka Analyzovat na konci formuláře se dozvíte sílu závislosti A na B.
Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte (logická spojka NEBO), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek docílíte vytvoření kombinovaného výroku (logická spojka A).
1. Které z vyjmenovaných národních kuchyň dáváte přednost a je Vám nejbližší?
2. Z jakého důvodu dáváte přednost právě Vámi zvolené kuchyni?
4. Měli jste již někdy možnost ochutnat francouzskou kuchyni v některém restauračním zařízení v České republice?
5. Ve kterém typu stravovacího zařízení jste měli možnost ochutnat francouzskou gastronomii?
6. Ve stravovacích zařízeních, které jsou orientované na francouzskou gastronomii preferujete:
8. Které konkrétní provozovny se zaměřením na francouzskou kuchyň jste navštívili v hlavním městě Praha?
9. Máte v oblibě francouzské vína?
10. Pokud ano, které to konkrétně jsou?
11. Zúčastnili jste se někdy jakékoliv gastronomické akce zaměřené na francouzskou kuchyň s cílem ochutnat národní jídla a poznat francouzskou kulturu? Např. francouzské trhy, dny francouzské gastronomie, lekce vaření francouzských pokrmů a pod.
12. Vaše pohlaví:
13. Váš věk:
14. Vaše dosažené vzdělání
15. Jste:
B) DEFINUJTE SKUPINU RESPONDENTŮ NA ZÁKLADĚ ODPOVĚDÍ:
Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky skupinu respondentů rozšíříte (podskupiny respondentů budou sloučeny), zaškrtnutím více výroků v rámci více otázek skupinu zúžíte (použije se podskupina respondentů vyhovující všem otázkám).
1. Které z vyjmenovaných národních kuchyň dáváte přednost a je Vám nejbližší?
2. Z jakého důvodu dáváte přednost právě Vámi zvolené kuchyni?
4. Měli jste již někdy možnost ochutnat francouzskou kuchyni v některém restauračním zařízení v České republice?
5. Ve kterém typu stravovacího zařízení jste měli možnost ochutnat francouzskou gastronomii?
6. Ve stravovacích zařízeních, které jsou orientované na francouzskou gastronomii preferujete:
8. Které konkrétní provozovny se zaměřením na francouzskou kuchyň jste navštívili v hlavním městě Praha?
9. Máte v oblibě francouzské vína?
10. Pokud ano, které to konkrétně jsou?
11. Zúčastnili jste se někdy jakékoliv gastronomické akce zaměřené na francouzskou kuchyň s cílem ochutnat národní jídla a poznat francouzskou kulturu? Např. francouzské trhy, dny francouzské gastronomie, lekce vaření francouzských pokrmů a pod.
12. Vaše pohlaví:
13. Váš věk:
14. Vaše dosažené vzdělání
15. Jste:
C) KLEPNUTÍM NA TLAČÍTKO SPUSŤTE ANALÝZU ZÁVISLOSTI
Analýza Vám řekne, zda má Vaše definice skupiny respondentů nějaký vliv na Vámi vybraný výrok.
Poznámky: 1) Globální procenta se počítají s ohledem na celkový počet respondentů, lokální četnost bere potaz pouze respondenty, kteří danou otázku zodpověděli. 2) U otázek typu "seznam - alespoň jedna" si mohli respondenti zvolit více odpovědí, proto součet procent u jednotlivých odpovědí nemusí dát dohromady 100 % 3) Na povinnou otázku musí respondent zodpovědět pouze v případě, kdy mu je zobrazena. Dotazník může obsahovat skoky mezi otázkami, takže lze na základě určitých odpovědí některé otázky přeskakovat. 4) Tato funkce je zatím v testovacím stadiu a je určena spíše pro zábavu - mějte na paměti, že může zobrazovat i nesmysly. V tomto momentě probíhá pouze automatická analýza dvojic výroků, zavislosti kombinací výroků můžete zatím sledovat pouze prostřednictvím funkce zjišťování závislostí odpovědí.